• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

🙂🙂Ben de canlı tavuk kestin sandım. Ayy aklıma geldi bizim çok çıtı pıtı bir arkadaşm vardı ilk atama yeri köyde çalışıyorduk. Köy köy gezip veli ziyareti yaptık.ev ev dağıldık köyde. İşte köylü insan cömert her şeyi veriyor hediye ceviz nar yoğurt süt falan. Bizim kız bir geldi kucağında horoz 😳😳adamlar demiş haberimz olsa yemek yapardık siz götürüp kesin yiyin diye.
Ben kim canlı tavuk kesmek kim 🤣🤣
Aile ile yasayinca birde yillarca okul ve dukkan telaşı derken mutfaga girmemistim
Kk daki yarismalar icin kek yaptim ilk defa ,hamur yaptim
Kk nin faydasi cok oldu 🤣🤣

Ben kim canlı tavuk kesmek kim 🤣🤣
Aile ile yasayinca birde yillarca okul ve dukkan telaşı derken mutfaga girmemistim
Kk daki yarismalar icin kek yaptim ilk defa ,hamur yaptim
Kk nin faydasi cok oldu 🤣🤣
Allahim sana en müsait zamanda en müsait adamı yollasın en müsait bebeleride doğur çatır çatır şöyle güzel bi iştahlısındannnn bak o mutfaktan daha çıkabilion mu🤣🤣🤣 el oğlu neler dogratir adama kurban gelsede koca tosunu doğrasam die yol gözlersin 🤣🤣🤣🤣🤣

Nasilsinz kızlar
Bugun hastanelerde geçti
Kovid testi oldum bende sıkıntı yok.ama eşimin isyerinde cikti herkesi teste yollamışlar
Ayyy allah korusun canim valla bizim is yeride kayniyo bir gunde 9 kisi duydum bugün yine ortalık çok fena allah şifa versin eşine sizlerede bulaşmasın inşalalh

Nasilsinz kızlar
Bugun hastanelerde geçti
Kovid testi oldum bende sıkıntı yok.ama eşimin isyerinde cikti herkesi teste yollamışlar
Geçmiş olsun olsun canım inşallah herkes sağlığına kavuşur kimseye bulaşmadan zorlu süreçler yıldık Allah herkesin yardımcısı olsun

Back
X