• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ara olarak 3 adet kuru kayısı yedım

ÖĞlen yemeĞım
2 yemek kaŞıĞı orman kebabı ( 1 kepÇe kadar aldım ıÇındekı patates ve havuÇları ayırdım sadece etlerını ve gerıye kalan bezelyelerı yedım
2 dılım tam buĞday ekmeĞı
1 su bardaĞı yoĞurt.

dora hemşom kıs niye yazmıyon burnuma kötü kokular geliyo hafta sonu diyeti asmışın gibi

koçun alarakdan esefle kınıyorum ... hehe .

dora hemşom kıs niye yazmıyon burnuma kötü kokular geliyo hafta sonu diyeti asmışın gibi

koçun alarakdan esefle kınıyorum ... hehe .

günaydın canım. tam öncelikle geçmişe takıldım okuyordum zil çaldı. o görmüş olduğun gelinimiz gelmiş. biraz lafladık gitti.

inanki içimi okumuşsun canım. gireyim takıma yazayım bari kızlar ben burda son noktayı koyuyorum diyesenağlama sonrada bu montiyi iyce inceledim vazgeçtim.delikafadulden
şansımı bidaha deniyeceğim.kaydirigubbakcemile
diyete gelince benim pazarları kaçamak günümdü ama bu gün gayet iyi gidiyorum. şu an açlıktan ölüyorum -tatlicadiarzu-
birazdan öğle yemeğimi yiyecem.
hemde kuzukulak yiyorumsositososito

sabah menüm klasikti. ara öğünde 1 ceviz 2 kayısı yedim.
yarım litre suyumu içtim.
sporumuda yaptım:lepi:

günaydın canım. tam öncelikle geçmişe takıldım okuyordum zil çaldı. o görmüş olduğun gelinimiz gelmiş. biraz lafladık gitti.

inanki içimi okumuşsun canım. gireyim takıma yazayım bari kızlar ben burda son noktayı koyuyorum diyesenağlama sonrada bu montiyi iyce inceledim vazgeçtim.delikafadulden
şansımı bidaha deniyeceğim.kaydirigubbakcemile
diyete gelince benim pazarları kaçamak günümdü ama bu gün gayet iyi gidiyorum. şu an açlıktan ölüyorum -tatlicadiarzu-
birazdan öğle yemeğimi yiyecem.
hemde kuzukulak yiyorumsositososito

sabah menüm klasikti. ara öğünde 1 ceviz 2 kayısı yedim.
yarım litre suyumu içtim.
sporumuda yaptım:lepi:
kaydirigubbakcemile3ben muneccimim ay kırıstal kürembilem var dermişim .:roflol::roflol::roflol::roflol:

doram hemşom benım uyguladıgım 2 sat işinide uygulasan .yerimseniben montinin yanında ..kaydirigubbakcemile5 hemde fazla açıkmassın ..a.s

kaydirigubbakcemile3ben muneccimim ay kırıstal kürembilem var dermişim .:roflol::roflol::roflol::roflol:

doram hemşom benım uyguladıgım 2 sat işinide uygulasan .yerimseniben montinin yanında ..kaydirigubbakcemile5 hemde fazla açıkmassın ..a.s

bende böyle yapacağım canım. her 2 saatte ağzıma atıştırma yapacağım. bakalım birde bu şekil deniyeyim. tşk lerrrŞeniz

kıslar ben kalkıyorum...

nazlım iyi okumalar ......

yumukumda yazmadan gitti işe yetiştiremedi galiba .....

bugün elsedemi yok gözüme çarpmadı pastaneci güzeli ...

Son düzenleme:
kıslar ben kalkıyorum...

sağol aebenciğim elifçiğim sabah buralardaydı.:a015:

kıslar ben kalkıyorum...

ben burdayım da lafınızın arasına dalmıyayım dedim kaydirigubbakcemile3
cumadan beri bana bi hareketlilik geldi, yürüyüşler, gezmeler, hiç ara vermeden temizlik yapmalar :nazar::nazar:
aşıyorum kendimi, bugün çıkışta ayakkabı almaya gitçem hem yürüyüşte yaparım alkisalkisalkis

ben burdayım da lafınızın arasına dalmıyayım dedim kaydirigubbakcemile3
cumadan beri bana bi hareketlilik geldi, yürüyüşler, gezmeler, hiç ara vermeden temizlik yapmalar :nazar::nazar:
aşıyorum kendimi, bugün çıkışta ayakkabı almaya gitçem hem yürüyüşte yaparım alkisalkisalkis

AFERİN ELİFÇİĞİME MADEM BU KADAR HAREKETLENDİN GEL TAKIMA GERİ:1hug:

ben yaptım asiciğim soğan suyunu çok çokta tartıda kendini göstermedi ama incelme sağlandı yapın anacım yapın tadıda kötü diil ayrıca alışıyosun
sabah 2 bardaklaık yapıyodum akşamkini soğuk içersem gaz yapıyodu sadece bende mikrodalgada 30 sn tutuyodum ılınıyodu du bende yapiim gene

bende öğlen sanırsam yarım simit yedim 3 simit aldım 4 insan 3 çocuk vrdı paylaştık bahçede ama ne kadr yedim bilmiyom
şimdi de 1 havuç 1 elma dilimledim ööle atıştırıyoruım
akşama tze fasulye kıymalı ve salata and 1 dilimekmek yerim

kııııııızzzzllllllllllllaaaaaaaaarrrrrrr
selam sizeee
önce okuldaki sonra evdeki pc. nin azizliğine uğrayan be nanca nete gerebildm
nasılsınız bakalım
sesimiz çıkmazsa rep mep veren yok
nirde benim replerim bakimmm
öptüm sizi

ya millet sauna odası diye bişey varmış
böyle ev içinde sauna etksi için
bilgisi olan var mı

:utangac:Şeniz

ceylinim sende şu sık ve az yeme işine bi el atsan güzelim . sana fayda eder gibi geliyor bana .... ama okuldayım dersen . kötükedihüsokolayı var al yanına veyve süt falan . eve gelene kadar idare edersin hasi bkakıyım biraz moda gir ....:oklava:

hiç menü felan görmüyorum sende .....kötükedihüsodelikafadulden

haklısın valla aebnm okulda ne buluyorsam onu yedigim için buraya yazıp da milletin motivasyonunu düşürmek istemiyorum zaten cuma günleri bildiridigim kilodan da belli oluor:mymeka:

Back
X