• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yarın gideyim inşallah :olamaz:

15 gün oldu hastaneden beri gelemedik

allah bugünümüzden geri koymasın.
az geldiğimin farkındayım ama inanın sorumsuzluktan değil :olamaz:
Utanıyorum da ama elimden böyle geliyo. Bana kızıyorsanız takıma zarar vermemek için çıkabilirim :olamaz:
Biliyosunki saglik bizim icin daha önemli canim,nekadar az gelirsen okadarda uzak kaliyosun motivasyon kaybi yasiyosun hepimizin sorumluluklari var gercekten senin derdin beni aşar benimki seni ama birbirimize destek olmamiz lazim ama kafam iyi degil biraz izin kullanayim dersen kaptan ayirsin

Acayip yorgunum saat 10 olmuş 😩 mutfağı topluyorum daha şimdi kızı uyutacağım uyumak istıyorum daha spor yapmadım koşturmaca 12 bin adım olmuştur 🙄

Eklentiler

• Screenshot_20210406_220923_pedometer.stepcounter.calorieburner.pedometerforwalking.webp
    Screenshot_20210406_220923_pedometer.stepcounter.calorieburner.pedometerforwalking.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 16
Biliyosunki saglik bizim icin daha önemli canim,nekadar az gelirsen okadarda uzak kaliyosun motivasyon kaybi yasiyosun hepimizin sorumluluklari var gercekten senin derdin beni aşar benimki seni ama birbirimize destek olmamiz lazim ama kafam iyi degil biraz izin kullanayim dersen kaptan ayirsin
Öyle canım Cuma’ya kadar regl olmazsam izne ayrılayım .olmadıkça sıkıntı yaptım iştahım da açık kendimle savaşıyorum .
Yoksa ne mutlulukla girdim listeye ayrılmak istemem yapamam tek başıma ama böyle motivasyonsuz da olmuyor dağıldım iyice.

Back
X