- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
Bütün alıntılarım gitdiCikolata cevap veremedi![]()
Yya öyle denk gelmiş seninle bir sorunum yokki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bütün alıntılarım gitdiCikolata cevap veremedi![]()
Yok canim ya kabak falan yetistirmiyo kimse bende hazir aliyorum ama hic gormedim pazarlardaAfiyet olsun canım
Kabak yetismiyor mu kabaklarin ciceklerini toplasan![]()
Geçmiş olsun canımMenü
Sabah 09.30
Hastanede 5 tüp kan verince başım döndü, 1 tane vişne suyu ile yarim simit yedim.
Ogle 12.45
Sabahki simiti dengelesin diye
1 kase çorba ve salata yedim.
Aksam 17.00
1 kase çorba
Salata
1 dilim Karpuz
1 dilim ekmek yedim.
2 litre su, 1 kupa yesilcay
Migrenim tuttu yine hastane git gel stresinden. Ölü gibiyim yatıyorum.
Zipzip- E Elif_Eylul @madamhd
Iyi olduBütün alıntılarım gitdi
Yya öyle denk gelmiş seninle bir sorunum yokki![]()
Ayy valla bizim cicekler bosa gidiyo yazin yakin olsaydın verirdimYok canim ya kabak falan yetistirmiyo kimse bende hazir aliyorum ama hic gormedim pazarlarda
Vallamıyaa cok merak ediyorum ben hosuma gidiyo cicek dolmasiAyy valla bizim cicekler bosa gidiyo yazin yakin olsaydın verirdim![]()
Bizimkiler kabak ekiyorlar iste ama dolmasini bilmezlerVallamıyaa cok merak ediyorum ben hosuma gidiyo cicek dolmasi![]()
Teşekkür ederim canımAfiyet bal olsun canım yarasın![]()
Olabilir tabiki herkes bilmez bende bilmiyodum ayvalik tarafinda arkadaslar var onlar yapiyoz falan diyolardi hep merak ettim yemeden ölcemBizimkiler kabak ekiyorlar iste ama dolmasini bilmezler![]()
Olabilir tabiki herkes bilmez bende bilmiyodum ayvalik tarafinda arkadaslar var onlar yapiyoz falan diyolardi hep merak ettim yemeden ölcem![]()
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canımen merak ettigim seylerden birisidir kabak cicegi dolmasi buralarda yok
![]()
Aaaa bi bakayim bende nasil yapmis
Büyük konuşmıcam konuşunca artı oluyorum hayırlısı be gülümTeşekkür ederim canım
Cuma günü görecek kime yarayacak![]()
Bal kabagin çiçeğini dolduruyoruz canım bizBizimkiler kabak ekiyorlar iste ama dolmasini bilmezler![]()
Gecmiş olsun beybi.Menü
Sabah 09.30
Hastanede 5 tüp kan verince başım döndü, 1 tane vişne suyu ile yarim simit yedim.
Ogle 12.45
Sabahki simiti dengelesin diye
1 kase çorba ve salata yedim.
Aksam 17.00
1 kase çorba
Salata
1 dilim Karpuz
1 dilim ekmek yedim.
2 litre su, 1 kupa yesilcay
Migrenim tuttu yine hastane git gel stresinden. Ölü gibiyim yatıyorum.
Zipzip- E Elif_Eylul @madamhd
Rakibin epey dişli. Hadi bakalım. Benim rakip inşallah az yemiyordur.Benim rakip sessiz sessiz bç haltlar mı karıştırıyospor falan bilmem
Benim baya çabalamam lazım haftaya artıyla başladım yenilmeyeyim
bal kabagida ekiyoruz ozellikle bu sene cok fazla oldu ikinci bahceyi yaptilar ama bizim daha yetismez gec buyuyor soğuktanBal kabagin çiçeğini dolduruyoruz canım biz
Bu Sene amcamlar ekmiş Pazar günü toplayıp getirmişler hemen doldurdu annem![]()
Simdi mi geldiAhh anam zalım anam
Ne ara gitti köyebilmem
Kapı çaldı pideler pişiler katmerler geldi oyyy oyyy
Hic bilmiyorum canimKürşad yiğit bizden birimi kızlar instadan dm dm den mesaj atmış da bayan değilse dönmeyeyim
Yandım ben şu 2günü 0kaçamakla geçirip bol eksiyle gelmem lazımRakibin epey dişli. Hadi bakalım. Benim rakip inşallah az yemiyordur.sidelya