• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kız uyudu mutfagı topladım tam spor yapma zamanı ama keyfım yok .Kocamla anamların arasında kaldım mantıgım kocan haklı diyor ama yuregım anam babam dıyor🙄
Konuyu kaçırdım galiba canım insaAllah doğru olan yolu seçersin ben de çok korkarım birgün bu duruma düşmekten 😥

45 dk yürüyüş yaptım
Toplam adımım 8672 adım
20210615_235312_006_01.webp

Cordelia Cordelia
@Brzhuzur

Konuyu kaçırdım galiba canım insaAllah doğru olan yolu seçersin ben de çok korkarım birgün bu duruma düşmekten 😥
Hersene annemlerle kurban keserız 2 sene evvel esımin hıc hoşlanmadıgı bı akrabamızıda kurbana katmak ıstedıler esımde ben kesmıycem yurd dısına gonderıcrm diye konuyu kapattı .Bu senede kurbana bırlıkte gırelım dıyor annemler 1 kısı eksik esımde" oZaman bana yaptıkları bana saygısızlıktı ben kırmamak adına dıle getırmedım ama gırmem bıdaha ailenle"diyor
Ne yazıkkı buyukler herzaman buldıgınu okumayı sevıyorlar ama ışte ana baba üzmek kırmak istemiyorum bende

En son küçük kızım 4 aylıkken gitmiştim canım daha isim düşmedi hiç bir de doktorum ters dönmüş ondan ağrılı olur bir de bir daha çocuk istersen zorlanirsin demişti üstüne düşmedim açıkçası kist aklıma hiç gelmedi ben en iyisi gideyim doktora canım gecikmeden
Bak bu bılgıde yanlıs ılk cocugumu dpgurdugymda ters rahımlı oldugumu ogrendım sonra arkasından 2 tane daha dogurdum hele ortancıya ıstedıgım ay hemen hamıle kalmıştım

Hersene annemlerle kurban keserız 2 sene evvel esımin hıc hoşlanmadıgı bı akrabamızıda kurbana katmak ıstedıler esımde ben kesmıycem yurd dısına gonderıcrm diye konuyu kapattı .Bu senede kurbana bırlıkte gırelım dıyor annemler 1 kısı eksik esımde" oZaman bana yaptıkları bana saygısızlıktı ben kırmamak adına dıle getırmedım ama gırmem bıdaha ailenle"diyor
Ne yazıkkı buyukler herzaman buldıgınu okumayı sevıyorlar ama ışte ana baba üzmek kırmak istemiyorum bende
Canım boşver ailenle güzel bir dille konuş dallanıp budaklanmadan halledersiniz bundan sebep ağız tadı bozulmasın eşim istemiyorsa ben de ısrar etmezdim canım o da kendince haklı

Bak bu bılgıde yanlıs ılk cocugumu dpgurdugymda ters rahımlı oldugumu ogrendım sonra arkasından 2 tane daha dogurdum hele ortancıya ıstedıgım ay hemen hamıle kalmıştım
Ay bu doktor resmen beni keklemiş 🤨 yok artık ya şoka giriyorum tekrar tekrar ben nasılsa çocuk istemiyorum dedim ya cidden hiç düşmedim üstüne 🤦🏻‍♀️ ben de hata ama o kadar ağrı çekeceğine git tekrar doktora dimi😞

Senın karpuz dıyetın dıger arkadaşlara göre daha esnek sankı. Afıyet olsun cnm 💕
Aslında benimki diğerlerine göre daha uygun karpuz diyetine 😅 ara öğün yapmak yerine onları öğünlere yerleştiriyorum birde sebze ve proteini kendime göre seçiyorum kalori dengesini korumaya çalışarak 🤗

Menüm(oğlum geceden beri çok hastaydı 5 yaşında oğlum geçen sene apandisitten ameliyat olmuştu sürekli istifra ve karın ağrısı sonuç hastanede soluk aldık erkenden işimiz saat 2 de bitti çok şükür ilaçlarla iyi şimdilik)
Sabah 11.30 1 poğaça çay

Ara16.30 1 küçük tabak kiraz
1 kupa formçayı
Akşam19.30
1 dilim kilis tava 1 kapyabiber dolması 1 kase yoğurt
Su 2 lt
Spor 3135 adım 300 p
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia E Elif_Eylul @I-cell_84
Geçmiş olsun canım.
Eşin haklı ama büyükler onu anlamaz. Yine kırmadan başkasıyla sözleşmiş kurban için falan diyiverin bari.

Kahvaltı 11.00
1 kase menemen
5 zeytin
1 dılım peynir
Yesıllık
1 parça kasar
1 ck recel 1 ck cokokrem

Ara tarcınlı türk kahvesi 1 tane ekler

Akşam 19.00
1 kase bugdaylı yogurt çorbası
1 tabak kıymalı kabak yemeği
Domates salatalık

2,5 lt su 2 bardak bıtkı cayı 50 dk yürüyüş tempolu
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia
Menü

Sabah 09.30
Hastanede 5 tüp kan verince başım döndü, 1 tane vişne suyu ile yarim simit yedim.

Ogle 12.45
Sabahki simiti dengelesin diye
1 kase çorba ve salata yedim.

Aksam 17.00
1 kase çorba
Salata
1 dilim Karpuz
1 dilim ekmek yedim.

2 litre su, 1 kupa yesilcay

Migrenim tuttu yine hastane git gel stresinden. Ölü gibiyim yatıyorum.
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul madamhd madamhd
Menü

Sabah 09.30
Hastanede 5 tüp kan verince başım döndü, 1 tane vişne suyu ile yarim simit yedim.

Ogle 12.45
Sabahki simiti dengelesin diye
1 kase çorba ve salata yedim.

Aksam 17.00
1 kase çorba
Salata
1 dilim Karpuz
1 dilim ekmek yedim.

2 litre su, 1 kupa yesilcay

Migrenim tuttu yine hastane git gel stresinden. Ölü gibiyim yatıyorum.
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul madamhd madamhd
Afiyet olsun kizlar

Menüm(oğlum geceden beri çok hastaydı 5 yaşında oğlum geçen sene apandisitten ameliyat olmuştu sürekli istifra ve karın ağrısı sonuç hastanede soluk aldık erkenden işimiz saat 2 de bitti çok şükür ilaçlarla iyi şimdilik)
Sabah 11.30 1 poğaça çay

1 kupa formçayı
Akşam19.30
Su 2 lt
Spor 3135 adım 300 p
Geçmiş olsun canım neyi varmış kuzucuk iyi mj şimdi

Sabah 11.30 1 poğaça çay

1 kupa formçayı
Akşam19.30
Su 2 lt
Spor 3135 adım 300 p
Afiyet olsun canim gecmis olsun 💕

Back
X