- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
40 dk sabah 30 dk ogleden sonra yaptım tek seferde bende yapamamSpora maşallah. 70 dk eliptik yapsam aksama kadar yatmam gerekir![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
40 dk sabah 30 dk ogleden sonra yaptım tek seferde bende yapamamSpora maşallah. 70 dk eliptik yapsam aksama kadar yatmam gerekir![]()
Olmaz inşaallah ..Genelde kolay gecıyor yan etkısını yasayan cok az kısı var benceBenimde eşim bugün oldu aşı.
Geçen ay babam oldugunda yan etkileri agir yasadi. Anneme ve kayınpederime birşey olmamıştı. İnşallah eşimde de olmaz
Bünyeden bünyeye değişiyor işte canım kiminde hiç yan etki olmuyor kiminde de korona olmuş gibi etki gösteriyor. Benim annemle babamla hiç etki olmadı mesela. Bizde de olmaz inşallahDün kardeşim oldu, bugun çenesi kasılmış yazı yazamamış vs, acilde kas gevşetici olup yatmış, bugun eşim oldu, şuan iyi, ben de pazartesi olacağım biraz hastalığım geçsin istedim, kızlar da kendi yaş çocukluk aşılarını olacak pazartesi, ben de yan etkisindrien bir ufak tırsıyorum walla, öle kolumu kaldıramayacak hale gelip de çocuklata bakamazsam diye.
Bi anda çok vermedim ki, haftada 1.9 ve - 1.8 vermiştim, ilk hafta zaten hemen aldıklarımdı gitti, 2 haftadır tıkandı. Regl oldum bitti, ödem de yok, cuma ola hayrola. Gidip bi yeşil çay içeyim![]()
Babamda niye oyle oldu hiç anlayamadik zatenOlmaz inşaallah ..Genelde kolay gecıyor yan etkısını yasayan cok az kısı var bence
Tesekkur ederim cnm benimGünaydın kızlarAmine Busra tebrikler canim
Fitt_anne dilekçigim başlangıcın hayirli olsun devamı gelsin
![]()
Kesinlikle hemen aspirin başla iç organları tutumunu engeller zencefil zerdecal yoğurt yine ciğerleri temizler taze meyve haksızlığın alor geçmiş olsun canımSelam kızlar ben covid olmuşum bu haftada devam edemiycm üzgünüm bir türlü baslayamadim . Virüs için önereceğiniz bişey var mı şuan sadece Multi vitamin kullanıyorum ama çocuklarımada bulaşmış onlarda hasta
Zipzip- E Elif_Eylul
Çok geçmiş olsun tatlım.Selam kızlar ben covid olmuşum bu haftada devam edemiycm üzgünüm bir türlü baslayamadim . Virüs için önereceğiniz bişey var mı şuan sadece Multi vitamin kullanıyorum ama çocuklarımada bulaşmış onlarda hasta
Zipzip- E Elif_Eylul
İnşallah iyi çıkar sonuçların. Çok geçmiş olsun canım benim.Günaydın
Sol gogus altında yaklaşık 5 yıldır duran bir kitle var zararsız bir sıkıntı yaratmadı ama kalbe doğru gelen kısımda bir kitle daha geldi elime yaklaşık 1 haftadır da rahatsızlık veriyor. Randevu aldım birazdan doktora gideceğim insaallah bu yeni olan bana terslik yapmaz
Teşekkür ederim canım valla kullan dediler ama kullanmıyorumKesinlikle hemen aspirin başla iç organları tutumunu engeller zencefil zerdecal yoğurt yine ciğerleri temizler taze meyve haksızlığın alor geçmiş olsun canım
Gider canim giderO bende de var gidermi bilmem
Cook geçmiş olsun Allah sifa versin canimSelam kızlar ben covid olmuşum bu haftada devam edemiycm üzgünüm bir türlü baslayamadim . Virüs için önereceğiniz bişey var mı şuan sadece Multi vitamin kullanıyorum ama çocuklarımada bulaşmış onlarda hasta
Zipzip- E Elif_Eylul
Gunaydin canımGünaydın
Sol gogus altında yaklaşık 5 yıldır duran bir kitle var zararsız bir sıkıntı yaratmadı ama kalbe doğru gelen kısımda bir kitle daha geldi elime yaklaşık 1 haftadır da rahatsızlık veriyor. Randevu aldım birazdan doktora gideceğim insaallah bu yeni olan bana terslik yapmaz
Gunaydin canımGünaydınnn
![]()
Günaydın ablacımGünaydıııııııınn
Hastalarımıza acil şifalar, adımlarınıza bereket dilerim.![]()
![]()
Boyun uzun cnm o zaman tebrik ederim ne güzel zsyıflsmışsın kalıcı olsun inş. Darısı da bana çok aminCanımsın, 66 ile başladım canım ben, asıl listedeyim mezuniyet kilo hedefim 55 ti bu hafta 55.1 geldim, cuma günü bildirim yapıp duruma gore mezuniyet talep edeceğim. Geçen hafta mezun olacaktım bi hafta daha durayim dedim,kaptanlarım da olur dedi Sağ olsun. 51 i hedefliyorum ama
Canım bugün baktım B12 çok düşük çıkmış birde folat düşüklüğü var. Daha çıkmayalar var 15 güne çıkacak. Hepsini bir götüreceğim doktora. Daha önce b12 eksikligi icin igne vurunmustum ama yarim bırakmıştım. Sanirim bu üşümeler,morarmazlar uyku hali,halsizlik vs bundan. Romatizma testim de çıksın gideceğim bakalım.
Ya gerçekten muhteşemsin.
Geçmiş olsun canım
Alerjisi olanlara sinovac, obezite, kalp rahatsziligi bobrek yetmezliği gibi sorunlari olanlara da biontech daha iyiymis canim, dun doktora da sordum esimin alerjik astımı var diye biraz beklesin bence aşı için dedi. Benim esimde cok korkuyor asinin yan etkisi olur mi diye. Bana da asi çıktı dün ama bende korkuyorum
Aynı gün randevu alınıyor canım fahrettin koca açıkladı baktım bana aynı güne veriyor
Iyi geceler canım