• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Selam kızlar ben covid olmuşum bu haftada devam edemiycm üzgünüm bir türlü baslayamadim . Virüs için önereceğiniz bişey var mı şuan sadece Multi vitamin kullanıyorum ama çocuklarımada bulaşmış onlarda hasta 🥺
Zipzip- Zipzip- @Filizzz16
Geçmiş olsun canım inşallah çabuk toparlanirsin bol bol da yoğurt vitamin ye güzel çorbalar yap.
Günaydın
Sol gogus altında yaklaşık 5 yıldır duran bir kitle var zararsız bir sıkıntı yaratmadı ama kalbe doğru gelen kısımda bir kitle daha geldi elime yaklaşık 1 haftadır da rahatsızlık veriyor. Randevu aldım birazdan doktora gideceğim insaallah bu yeni olan bana terslik yapmaz
Çok geçmiş olsun canım umarım sorunsuz iyi huylu dur🤲

Günaydıııııııınn ❤️❤️❤️
Hastalarımıza acil şifalar, adımlarınıza bereket dilerim. :dua: :KK60:

Günaydın gençler. ❤️

Günaydın
Hava kapalı bir günü ile 🌺
Menümü yazayım
16.06
sabah 7:00

Eki Görüntüle 2872074
ara: bi avuç kiraz
öğle 12:00
Tavuk suyuna çorba 1 tabak patatesli tavuk sote bi avuç maydanoz
Karpuz
Ara: 3 adet kayısı ve kiraz fitre kahve
Akşam 20:00 (annemdeydim )
2 kase et suyuna çorba
salata
Karpuz
Adım :Eki Görüntüle 2872076
Zipzip- Zipzip- @Filizzz16 Cordelia Cordelia @SaskinAnne

Günaydın kızlaaar, yarına hazır mıyıııııııııııızzzzzzzzzzz :KK55::KK55::KK55::KK55:

Günaydın kızlar ❤️❤️ sporumu yaptım kızım uyanana kadar yesıl fasulye ayıklıyım yemek işini halledeyım😊💃

Günaydın kızlar :KK24:

Günaydın tekrar kızlar Zipzip- Zipzip- Free listede olduğum için haftaya izinliyim şehir dişındayım tatil modu haftaya cuma için bildirim yapmazsam olur mu izne çıkmama gerek yok sanırım değil mi

Günaydın kızlar 💃💃💃 son saatler🙈🙈

Günaydın
Sol gogus altında yaklaşık 5 yıldır duran bir kitle var zararsız bir sıkıntı yaratmadı ama kalbe doğru gelen kısımda bir kitle daha geldi elime yaklaşık 1 haftadır da rahatsızlık veriyor. Randevu aldım birazdan doktora gideceğim insaallah bu yeni olan bana terslik yapmaz
Çok geçmiş olsun inşallah kötü çıkmaz 🤲🏻🙏🏻

Günaydın kızlaaar, yarına hazır mıyıııııııııııızzzzzzzzzzz :KK55::KK55::KK55::KK55:
Gunaydin canım 💜
Günaydın kızlar ❤️❤️ sporumu yaptım kızım uyanana kadar yesıl fasulye ayıklıyım yemek işini halledeyım😊💃
Günaydın canım 💜
Amin 🙏
Gunaydin canim 💜
Günaydın kızlar :KK24:
Gunaydin canım 💜
Günaydın tekrar kızlar Zipzip- Zipzip- Free listede olduğum için haftaya izinliyim şehir dişındayım tatil modu haftaya cuma için bildirim yapmazsam olur mu izne çıkmama gerek yok sanırım değil mi
Günaydın canım 💜
Free de oldugun icin sorun olmaz tatil dönüşü gelirsin iyi tatiller canim 🥰
Kaptancigim ev ıcındekı hareket halındedı mı adımsayar acık yoksa yürüyüş yaparkenkı adım sayısı bu .
Ev icinde ama özellikle kalkip adim atmaya calisiyorum yoksa oturduğum yerden kalkmiyorum 🤭🤭
Günaydın canım 💜
Günaydın kızlar 💃💃💃 son saatler🙈🙈
Günaydın canım 💜
Gunaydin canım 💜
Yarina eksi geleceksin inaniyorum 🥰

Günaydın kızlar ❤
Dün ekleyemedim dünki adımım ve menum
Sabah 10.30
1d ekmekten tost zeytin 2 d karpuz

Akşam 17.30
2 ızgara baget salata 1d ekmek
2Lt su
8300 adim 830 puan Cordelia Cordelia

20210617_084349.jpg

Selam kızlar ben covid olmuşum bu haftada devam edemiycm üzgünüm bir türlü baslayamadim . Virüs için önereceğiniz bişey var mı şuan sadece Multi vitamin kullanıyorum ama çocuklarımada bulaşmış onlarda hasta 🥺
Geçmiş olsun çabuk iyileşirsin inşallah eşimde oldu kan sulandırıcı mutlaka al covid hapının yanında benim eşime yaptığım çay var corona aşısı çayı diye geçiyor tarif atabilirim onun dışında somak suyu portakal suyu iç bol bol hergün 2 kez bitki çaylarından yap iç🌺🌼
Günaydın
Çoook geçmiş olsun inşallah temiz çıkar 🌺

Geçmiş olsun canım
Günaydın
Geçmiş olsun canım

Back
X