- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin canım oh ne güzelSelam guzeller hayirli cumalar
Bugun hava gunesli bir evi yikamadim geriye ne varsa yikadim sabahtan beri![]()
Hayır birde mide ameliyatı bu yedikten sonra ne anlamı kalıyor şimdi kilo veremeyip aylardır aynı kiloda sabit kalan insan nasıl durdursun kendini.
Kesinlikle bak cok ciddiyim ben fark etmiyordum ufak atistirmalari listeye girmeden once E Elif_Eylul bana neden veremiyorsun atistiriyormusun tarzi birsey dedi ay sinir oldum icten ice sonra baktim evet ben tezgahtakini, cocuktan kalani vs atiyorum agzimaOfff migi önce yediklerini gözden geçir ne mide ameliyatı ya![]()
Birde verilecek kilosu 40kg degil 10kg verse bile yetecek ona . Bana ne kadar iyi olmussun cok iyi vermissin asla 70gibi durmuyorsun yeter diyorlar ama nayirrrr 5leri gorecegimHayır birde mide ameliyatı bu yedikten sonra ne anlamı kalıyor şimdi kilo veremeyip aylardır aynı kiloda sabit kalan insan nasıl durdursun kendini.
insulin direncim var. 23 unde gidecegim kaç çıkmış bilmiyorum.Offf migi önce yediklerini gözden geçir ne mide ameliyatı ya![]()
Filizi iste bipleyen olsa keske canim herkese söyluyorum bunu ama bana alttan alta kiziyolar ben salakmiyim farketmicem kızdiklarinı ama kendileri bilir kim isterse yesin kim isterse yemesin ugrasmicam cokta artikKesinlikle bak cok ciddiyim ben fark etmiyordum ufak atistirmalari listeye girmeden once E Elif_Eylul bana neden veremiyorsun atistiriyormusun tarzi birsey dedi ay sinir oldum icten ice sonra baktim evet ben tezgahtakini, cocuktan kalani vs atiyorum agzimave bunu fark etmedigim icin yemedim gibi geliyordu filiz sorunca yoo yemedim demistim ciddi ciddi suursuzca yiyormusum meger
![]()
Bu inusilun direnci senin bahanen migi belki kizacaksin bana ama bu senin bahanen olmus .insulin direncim var. 23 unde gidecegim kaç çıkmış bilmiyorum.
olmazsa doktora mide ameliyati söylecegim. doktor bu kafayı yemiş der.![]()
Aynen canım her zaman söylüyorum kural basit ben miginin menüsünde salata görmüyorum sebze görmüyorum eee sonra veremiyorum tabi veremezsin.Birde verilecek kilosu 40kg degil 10kg verse bile yetecek ona . Bana ne kadar iyi olmussun cok iyi vermissin asla 70gibi durmuyorsun yeter diyorlar ama nayirrrr 5leri gorecegim
Ugras canim bak ben sayenizde verdim kilolari bir gazla her ne kadar burda yesemde gomulurcesine yemiyorum arti gelirim korkusunaFilizi iste bipleyen olsa keske canim herkese söyluyorum bunu ama bana alttan alta kiziyolar ben salakmiyim farketmicem kızdiklarinı ama kendileri bilir kim isterse yesin kim isterse yemesin ugrasmicam cokta artik
Aaa olurmu sosis ev yapimi nuget ev yapımı simdi daha konuscam ama susayimAynen canım her zaman söylüyorum kural basit ben miginin menüsünde salata görmüyorum sebze görmüyorum eee sonra veremiyorum tabi veremezsin.
Bu hafta karpuz harici her gün salata yaptım yedim sebze yedim bir tek salata protein olmuyor yoğurt yedim.
Bu zamana kadar kendine neyin iyi gelip neyin iyi gelmediğini bilmedikten sonra dönsün dursun aynı kiloda.
Eksidesin sonucta canim
Yaglarinla sana mutluluklar canimMerhaba hanımlar...
Geçen hafta 55.4
Bugün 56.2
+800 ödem falan da değil bu bildiğimiz yağ karin yağlanması oldu hissediyorum neyse burdan döneceğim inşallah
Eki Görüntüle 2872982
Zipzip- kaptanım listeye girsem mı acaba???
Ee hadi tup mide ameliyati oldun diyelim ayni yemege devam ettikten sonra 6 ay sonra yine 80 kiloyu görürsünmide tüp ameliyati düşünüyorum. kimse razi degil olmuyor diye yaptırmak istiyorum.
ama korkuyorum. bi kadin mide tüp ameliyati geçirdikten kısa süre sonra vefat etmiş.
Selam canım hayirli cumalarSelam guzeller hayirli cumalar
Bugun hava gunesli bir evi yikamadim geriye ne varsa yikadim sabahtan beri![]()
Gunaydin canım eskide olman guzel
Merhaba canim ,kac kilo ile mezun olmuştun ve ne zaman mezun olmustun bakmam lazim :)Merhaba hanımlar...
Geçen hafta 55.4
Bugün 56.2
+800 ödem falan da değil bu bildiğimiz yağ karin yağlanması oldu hissediyorum neyse burdan döneceğim inşallah
Eki Görüntüle 2872982
Zipzip- kaptanım listeye girsem mı acaba???
Ya bırak migi hamileyken şekerim tavan gezdim sürekli çıktı ama ben almak yerine yine de verdim sen hep bahane altına sığınıyorsun ha belki bana kiziyorsundur.insulin direncim var. 23 unde gidecegim kaç çıkmış bilmiyorum.
olmazsa doktora mide ameliyati söylecegim. doktor bu kafayı yemiş der.![]()
Tebrikler canim
Tebrikler canim
Tebrikler baharcim