- 8 Eylül 2016
- 103.563
- 438.803
- 898
- 36
Tebrik ediyorum canım eksin cok guzel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ediyorum canım eksin cok guzel
Hayırlısı olsun.pinarlar afiyet olsun.Aşımı oldum bitti gitti![]()
![]()
Kazandigim 15tane pınar beyazlarimi aldim migrostan geldim mahalleye dagittim![]()
Dün daha güzeldi. Bir daha Dukan birası icmeyecegim.Tebrik ediyorum canım eksin cok guzel![]()
Haklısın canım. Haftaya bir kutlamamiz kaldı ama bugünden itibaren menü ve spor bildirimi yapacağim. Kilo verdiğim süre boyunca bu kadar artı geldiğimi hiç hatırlamıyorum berbat bir şey...Elhan Abla senin alıntın gitmis yediklerin normal degildi zaten mezuniyet kutlamalari falan haftaya daha guzel olur
![]()
Buda guzel onlarda haftaya kalsinDün daha güzeldi. Bir daha Dukan birası icmeyecegim.![]()
Yok canım eksi olsun bizim olsun zatenBenim bu hafta çok oldu canım seninki normal bence çok iyisin üzülme haftaya daha iyi eksiyle gelirsin![]()
Geçmiş olsun canımAşımı oldum bitti gitti![]()
![]()
Kazandigim 15tane pınar beyazlarimi aldim migrostan geldim mahalleye dagittim![]()
Evet canım koca bir tabak salata yesen mesela 90/100 kalori ve midenin %60 hepsini doyuruyor neredeyse gerisi zaten ya sebze protein ya da çorba yoğurt. Ama kızartma ile nuget, sosis ile çiğ köfte ile ancak verdiğin kiloyu geri alır 2 gün artı çıkarsın.Özür dileyerek yazıyorum kimseyi kırma amacım yok surda 1 aydır buradayım ama bende menülerindeki hatayı yazmıştım bana da dönmedi sonra dedim herhalde görmedi ondan yazmadı ama farkettim ki genel olarak bir anormal var ölçü yok
Ben ölçerek yenmesi gerekiyor diye biliyorum ama
Yani bende çok iyi durumda değilim hani çok fazla ilerleyemiyorum ama sanki isteği yok gibi geldi bana
Maşallah canım çok güzelKilo Bildirimi
Geçen Hafta = 74.9
Güncel = 74.1
Fark = 0.8
Yüzde = 1.068
Oh oh maşallah 65 gelmiş 64 yolda
Eksin çok güzel tebrik ederim canım
Karpuz patlamis bende 1 2 kilo bekliyodumKilo Bildirimi
Geçen Hafta = 74.9
Güncel = 74.1
Fark = 0.8
Yüzde = 1.068
Eksin guzel canim tebrikler
Eksin guzel canim tebrikler
Yapalımmi
Günlük 10 bin adim hedefine devam.edecegimYapalımmi![]()
![]()
Kesin eklicegin şey beya ekmektirGünlük 10 bin adim hedefine devam.edecegim
yanina da birseyler eklemeyi düşünüyorum bakalim :))
İnşaAllah verirsin canımYok canım eksi olsun bizim olsun zaten
İnşallah şu iki hafta verebildiğim max yüksek kilolar veririm düğüne kadar
Bir tanıdığım oldu tüp mide ameliyatı zayıfladı tekrar yedi geri kilo şimdi tekrar bir operasyon geçirdi sonu yokkk yaaaa ne olursa olsun boğazınıza hakim olmak zorundayızHayır birde mide ameliyatı bu yedikten sonra ne anlamı kalıyor şimdi kilo veremeyip aylardır aynı kiloda sabit kalan insan nasıl durdursun kendini.
Senin menulerin örnek alincak bir menü canim buyuzdende cok guzel kilo veriyosunİnşaAllah verirsin canım
Bende bu ayın sonuna 65 görmek istiyorum o yüzden sıkı tutuyorum diyeti![]()