• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hastane bosmus cok kalabalik olur diyordum
Akşam bizde öyle sandık ama kalabalık değildi TC numarasını bilen vuruluyor 😂 dun gençler vardı kimlikleri yokmuş asi olmaya geldik numara biliyorsaniz yazın geçin vurulun demişler.
Randevu olmadan da yapıyorlar insanlar yeter ki asi olsunlar diye.

Akşam bizde öyle sandık ama kalabalık değildi TC numarasını bilen vuruluyor 😂 dun gençler vardı kimlikleri yokmuş asi olmaya geldik numara biliyorsaniz yazın geçin vurulun demişler.
Randevu olmadan da yapıyorlar insanlar yeter ki asi olsunlar diye.
Dün yasak vardi belki ondandir ama cok ilginc geldi en kalabalik hastanelerden birine geldim

Dün yasak vardi belki ondandir ama cok ilginc geldi en kalabalik hastanelerden birine geldim
Bizim de canım arastirma hastanesi genelde kalabalık olur geçen hafta çok kalabalık mis demek ki bursa,nin çoğu asi oldu ya da bekliyor 😂

Selam kızlar şuraya tartımı bırakayım 😁😁

bugün mersine gidiyorum ablamın yanına 1 hafta kalacağım

gelince 29 una bilet aldık istanbula gideceğiz eşimin yanına bayrama kadar ordayız inşallah çok kilo almam😳
Geçen hafta 62.5 dum😱😱😱
İyi tatiller diliyorum tatil sana iyi gelecek handecim 😇

Günaydın
-100

Eklentiler

• IMG_20210621_100051.webp
    IMG_20210621_100051.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 21
@Cedarice
@asysss
Amine Busra Amine Busra
Fitt_anne Fitt_anne
AseliccA AseliccA
@Poni Bon

4.Tkımı yenebilmemiz için adımlarınız çok gerekli. 15 000 civarı olmali.10.000 üzeri en az.

Şuan 40.000 adım gerideyiz.

@nehir6161 @madamhd @Brzhuzur Zipzip- Zipzip- 20.000 adım civarıni korumanız gerek. 15.000 üzeri en az
E Elif_Eylul Cordelia Cordelia @chikolatagozlum 30.000 civarını korumanız gerek. 25.000 üzeri en az

Haydi yıldızlar rap rap rap
Sağlığı ön planda tutun. Kendinizi zorlamayın lütfen.
Dun hedef 15 000 kızı uyuturken uyumasaydım eger:(

Back
X