• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın kızlar, telefonum hala bozuk ama işyerindeyim bilgisayardan girdim. Adımlarımın ekran görüntüsü alıp google fotoğraflara yedekledim. Bilgisayardan girip indirdim. Yoksa telefondan bakınca ne olduğunu bile okuyamıyorum :deli: Onları da ekliyorum. Ay sizi çok özledim 2 günde.

Cordelia Cordelia canım Ctesi günü 9463 adım attım, puanı eğer 100 ise hala 946 puan
Pazar günü ise 10314 adımım var 1031 puan.

Eki Görüntüle 2874504 Eki Görüntüle 2874505
Benım tel tuzla buz olmustu ekranı resmen ona ragmen yapıldı . senınkıde yapılır cnm inşaallah

Cnm sanırım biz rakip değiliz, takım içii adım yarışında işbirliği içindeyiz, ikimizin toplam adımı baz alınacak, kilo verme yarışında ben sardunya ile rakibim hala,
Dığru mu Cordelia Cordelia
Rakiplerımız yogun olduğu ıcın bu hafta bırbırımıze yakıştırmış Cordelia Cordelia Spor bakanımız😁

Hosgeldin canim bizde seni özledik 🥰🥰
sağol kaptanımm :KK36:
Benım tel tuzla buz olmustu ekranı resmen ona ragmen yapıldı . senınkıde yapılır cnm inşaallah
evet canım yapılıyor da masrafı malum. 400 lira diyorlar. Ay sonu nerdeyse bide. bakalım avans alabilirsem şirketten halledeceğim. daha uygun bi yer bulmaya çalışıyorum.

Ben yanlış anlamışım galiba oZaman 🙄
Canım şaşkın anne kilo bildirecek. Onun dışında gelmeyecek. Sardunyam da spor yapamayacak.
Karıştı biraz. Ben doğru ifade etmedim. Çünkü bende nasıl yapsam şaşırdım.
Sardunya sen cedarice aktifsiniz. İsterseniz rakip de olabilirsiniz kilo vermede.
Chedarice Chedarice
sardunya1038 sardunya1038
Kusuruma bakmayın ne olur.🤦‍♀️

Canım şaşkın anne kilo bildirecek. Onun dışında gelmeyecek. Sardunyam da spor yapamayacak.
Karıştı biraz. Ben doğru ifade etmedim. Çünkü bende nasıl yapsam şaşırdım.
Sardunya sen cedarice aktifsiniz. İsterseniz rakip de olabilirsiniz kilo vermede.
Chedarice Chedarice
sardunya1038 sardunya1038
Kusuruma bakmayın ne olur.🤦‍♀️
Kilo vermede Chedarice Chedarice ile rakip devam etsin spor kim olursa olsun yada olmasın 😉

Back
X