• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Plank yormuyor canim yaa az sonra başlayacağım 2 saat 22 dakika kaldi :-)

Oo yine 30 u bulmussun o zaman hemen kalkiyorum 🤩🤩
Kalkma canimya yorma kendini aşı oldun 2gün yorma vücudu diyolar

Selamm kızlar. Yeni yer gördü sırtım.
Bugün okula gittim eve gelmeden diyetisyene gittim. Sonuç hüsran +1 kilo artyım. Yağdan vermisim kasım artmıs ama artiyim. Sağlam ödemim var regle 20 gün var şiştikçe şişerim artık. Bu hafta detoks yapiyorum. Sonra kuaföre gittim saçımı kestirdim. Ordan arkadas aradi piknik yerine cagirdi sarma filan vardı evde ne varsa toplayıp gittik eve yeni geldik sayılır.

20210621_212733.jpg

Dünkü adımım
Screenshot_20210621-214052_Zepp.jpg

Bugünkü adımım.
Screenshot_20210621-213804_Zepp.jpg

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia

Selamm kızlar. Yeni yer gördü sırtım.
Bugün okula gittim eve gelmeden diyetisyene gittim. Sonuç hüsran +1 kilo artyım. Yağdan vermisim kasım artmıs ama artiyim. Sağlam ödemim var regle 20 gün var şiştikçe şişerim artık. Bu hafta detoks yapiyorum. Sonra kuaföre gittim saçımı kestirdim. Ordan arkadas aradi piknik yerine cagirdi sarma filan vardı evde ne varsa toplayıp gittik eve yeni geldik sayılır.

Eki Görüntüle 2874980

Dünkü adımım
Eki Görüntüle 2874985
Bugünkü adımım.
Eki Görüntüle 2874986
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
Selam canim 🥰

Bir dr arkadaşım kan pıhtılaşmasın diye covid olanlar , bol bol aspirin içsin demişti. Aspirin kanı sulandırıyormus . Covid olanlarda kan pıhtılaşma oluyormuş. Benim kardeşlerimde çok hafif geçirdiler . Çok geçmiş olsun . İnşaAllah birşeyciğin olmaz
Zaten verdikleri ilaç aspirin gibi baya ilk iki gün 8×8 16 sonra 3gün de 3×2 günde 6 şeklinde içiriyolar
Şuan eşimde ağrı halsizlik var ben iyiyim

Back
X