• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar merhaba
Herseydrn önce yazmadığım için anlayış gösteren takım kaptanima ve yardımcılarına tesekkur ediyorum
Cok cok zorlu bir süreç içindeyim görünüşte hersey normal ama konuşacak ortak bir noktamiz bile kalmadı
Birde kızımla birlikte hasta olduk o burun akıntısı hafif ates bende faranjit
Antibiyotik kilo yapiyormuydu?? Şiştim fena ama duygusal aclik dedikleri şey sanırım bugün ne yediğimi hatırlamıyorum yarın boğazım biraz iyi olursa birkac gün detoks yapacağım
Yarından itibaren menü paylaşırım insaallah
Yazan destek olan mesajlarınız için teşekkür ediyorum
Ne kadar gönlü güzel insanlarsınız
Sevgilerimle ❤
Merhaba canim cook gecmis olsun kizinla sana
Bence detoksla baslama normal saglikli beslenmeye basla yeterli
Detoksu ilerleyen haftalarda yaparsin 🥰🥰

Afiyet olsun canim menuleri burda paylaşıyoruz artik
Tamam canım pardon

Ben diyetteyim dedigimde amaaan ne ihtiyacin var, daha fazla verme, boyle iyisin vs diyenler cikiyor surekli. Sanki kilo verirsem çirkinlesecekmisim gibi hissettiriyorlar. Bugun annem de dedi aynisini. Daha cok kilo verme, yuzun coker diyor, bende motivasyon falan kalmiyor. Siz boyle konusanlarla nasil basa cikiyorsunuz :işsiz:
Su an 58 kiloyum, hedefim 56,5. Boyum 1.60. Aslinda ideal kilom 52 ama o kadar zayif olmayi ben de istemiyorum.
Yillarca bana oyle dediler. 70tim hic göstermiyosun dediler. Sonra 72 ile evlendim kilolu gelin dediler.
Şimdi 79 oldum kv kal böyle diyor. Annem desem büyük kiyafetlerini verme yine alirsin belki diyor. Ya da daralttirma diyor. Hatta alisveris yaparken keske buyuk alsaydin diyor diyen cok olur. Ben hâla bedenimden memnun degilim. Obezlik sinirini yeni gectim. Ailemde seker tansiyon hastası dolusuyla. Kardeslerim ve annem 100 kg uzeriler. Ben bir daha 70lerin uzerine cikma istemiyorum. 65 kg hedefim. Ama beden olarak 42 ye kadar inmek istiyorum. Hâla 48im

Yillarca bana oyle dediler. 70tim hic göstermiyosun dediler. Sonra 72 ile evlendim kilolu gelin dediler.
Şimdi 79 oldum kv kal böyle diyor. Annem desem büyük kiyafetlerini verme yine alirsin belki diyor. Ya da daralttirma diyor. Hatta alisveris yaparken keske buyuk alsaydin diyor diyen cok olur. Ben hâla bedenimden memnun degilim. Obezlik sinirini yeni gectim. Ailemde seker tansiyon hastası dolusuyla. Kardeslerim ve annem 100 kg uzeriler. Ben bir daha 70lerin uzerine cikma istemiyorum. 65 kg hedefim. Ama beden olarak 42 ye kadar inmek istiyorum. Hâla 48im
Ben de 46 idim. Şimdi 40.yakinda olacak. Yeter ki iste.

Hafta sonu annem dedi ki; ben zayıflarken aman zayıflama kötü olursun böyle iyi diyenler oldu onlara kandım, aha şimdi 100un altına inemiyorum, sakın kimseyi dinleme dedi. Sen de dinleme aklımda bi kilo var ona gelince dururum de, vucut zaten durur de. Ya da hiç bişi deme he he de geç,😄
He he en sevdiğim. 🤗

iyi aksamlar kizlar
Menum
Sabah 10.30
1h yumurta 1k peynir zeytin 1d ekmek 1bkahve

Ara
3 kare bitter 4 cilek 1 serce parmagim kadar havuc ( havuc ve cilek kendi kucuk bahcemden :) )

Aksam 17.30
1tb menemen 3k pilav 1 kase cacik
3lt su
Adim sayim 10 bine yaklasti birazdan ekliyecem
Afiyet olsun canım
Menemen le pilav mı yenis soğan yiyedin ya

iyi aksamlar kizlar
Menum
Sabah 10.30
1h yumurta 1k peynir zeytin 1d ekmek 1bkahve

Ara
3 kare bitter 4 cilek 1 serce parmagim kadar havuc ( havuc ve cilek kendi kucuk bahcemden :) )

Aksam 17.30
1tb menemen 3k pilav 1 kase cacik
3lt su
Adim sayim 10 bine yaklasti birazdan ekliyecem
Afiyet olsun canım 🥰

İyi akşamlar
22.06.2021
Kahvaltım 6:30
İki dilim fÇavdarlı ekmek üzeri için
(1 yumurta bi Kşk taze peynir bi kaşık yoğurt çörek otu susam çırp üzerine sürdüm firina koydum çok güzek oluyor yağsız hemde )
ara: dukan birası 1,5 lt
Öğle 12:00
Bi tabak zeytinyağlı taze fasulye
Yoğurtlu semizotu salatası
Ara:5 kiraz 5 çilek
Akşam 20:30
1 kepçe tavuklu patates yemeği
1 dilim Çavdarlı ekmek
2 dilim karpuz
Su:3 lt
Adım
Eki Görüntüle 2875924
Zipzip- Zipzip- @Filizzz16 Cordelia Cordelia @Elhan
Menünde harika sporunda. :KK60:
Bırakayım diyordum ama 10.000 de senin için yürüyeceğim.

Back
X