Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladimmcanim birsey sereyim yapayimMat üzerinde yapınca acımıyor canım. Bravo devammmm.![]()
flaman bolgedeyiz canim ben 8 aydir burda yasiyorum 1.2 seviyesine kadar geldim flemenkcede. dil kocumla haftada bir goruruyoruz bekcikali hos bir kadin .. zor bir dil ama yaaSen hangi dili konuşuyorsun. Fransızca kaba geliyor bana![]()
dur yarin sabah bakalimmmTutku kilomda şuan senden öndeyim. Bakalım yarınla kaç kiloyla çıkacaksın .![]()
walla hep acidi heo acıdı düsünemedim iz cikiyo kız bide kolumdaAllah iyiliğini versin halı acıtır tabi , ben battaniye seriyorum . Yumuşacık![]()
77.9 pazartesi caniminşallah gorursun canim sen kac kilosun
Bence bayram hazirliklari olabilirYarın cuma takımda bir sakinlik bir sakinlik. Fırtına öncesi sessizlik mi acaba?![]()
Benim ki çocuklar eve gelecekler 40 dakika sonra yemek telaşına düştüm çamaşırlar katlanacak ev süpürelecek. Geç kalkınca işler bitmiyor. Yürüyüşe de çıkamadım. Hava yağmurlu . Kapalı havalarda motivasyonum pek yüksek olmuyor.Yarın cuma takımda bir sakinlik bir sakinlik. Fırtına öncesi sessizlik mi acaba?![]()
Sabah 8 de buzdolabı temizledim. Spordan sayılırmıaramizdaaaaaa sabah sporu yapannnn vaaaaar mıııı![]()
Eksin çok güzel tebrikler canımİkinci kez günaydın :)
Kaptanim kilom burda
Gecen hafta 76.8
Bu hafta 75.9
Fark 900 gr
PekiAz islerim var gelecegim ogleden sonraa
Ilk sayfada yaziyo buzdolabi silme puaniSabah 8 de buzdolabı temizledim. Spordan sayılırmı
Eksin çok güzel tebrikler canım![]()
Patates tasisaydi 10.000 puan derdim.
Merdiven çıkmakPatates tasisaydi 10.000 puan derdim.![]()
Yedigin baska birseymi var canimSelam kizlar, hala artiyim ama o kadar buyuk bi arti degil. Ac ac geziyorum simdi![]()
Sogan yolmakmiSogan yolmak ve kesmek kac puan onuda söyleyin ben gelene kadar![]()
İşte ona paha biçemiyoruz.Merdiven çıkmak![]()