- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
Oh oh iyi yapıyorlar.Belçikalılar her kurban bayraminda baklava yapıyor zaten.![]()

Dalgamı geciyorsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oh oh iyi yapıyorlar.Belçikalılar her kurban bayraminda baklava yapıyor zaten.![]()
Acaba yemek var diye misafirliğe gider mi ? Az cadı değil o yemez o yemezYok ben şaka yaptım zaten. Dengeli beslenirim. Ama @Tutku44 baklava falan yersin. Misafir falan giderken ayıp olmasın![]()
Söylersem gidip dövecen mi ? Hemen söylerim o zamanKim o merdaneli manyak![]()
![]()
![]()
![]()
Tabi canım yanında sarma yoğurt ikram ediyorlar.Oh oh iyi yapıyorlar.
Dalgamı geciyorsungerçek sandım yaaa
![]()
Söyle gitsinAcaba yemek var diye misafirliğe gider mi ? Az cadı değil o yemez o yemez
Söylersem gidip dövecen mi ? Hemen söylerim o zaman![]()
Bu kiloları senin sayende verdim hep korkudan eridim![]()
Sen nasıl pro oldun beybitoSöyle gitsin![]()
Elifin kendine hayrı yok
Yemek yarışmalarında oy kullanıyormuşum öyle oldum galiba sanırsam. Benim bir suçum yokSen nasıl pro oldun beybito![]()
Kızını dövemeyen dizini dövermis bende sizi kızım gibi gorüyorumGörünüşe göre bizde kırbaç sopa falan bağımlısıyız![]()
![]()
![]()
Niye ben tuturunca vermiyor larYemek yarışmalarında oy kullanıyormuşum öyle oldum galiba sanırsam. Benim bir suçum yok![]()
Şanslı kız. Yanlışlıkla yemek yarışmasında oy vermiş.Sen nasıl pro oldun beybito![]()
Boğazımı tutarak çok bir yere varamıyorum. Spor lazım, sarkmalarım var.Katibin Ruhu diyet mi düşünüyorsun?
Elif kaptanıma laf yok. Bir tanedir o birtane ay kıyamam canım ya![]()