- 8 Eylül 2016
- 103.339
- 438.220
- 898
- 36
Yaris dun mu basladi bugun mu canimAdım sayarin yok mu hadım fazla fazla puan kazandırır
Bugun akşam adimlari bildiririm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaris dun mu basladi bugun mu canimAdım sayarin yok mu hadım fazla fazla puan kazandırır
Bugün canım.Yaris dun mu basladi bugun mu canim
Bugun akşam adimlari bildiririm
Tamam canim aksam atayim bugunun adimlarini toplam sporu tekrar yazarimBugün canım.
Listeyi yapacağım hemen zaten fazla birşey yoktu maalesef.Bugun baslar belki ya da yapar listeyi:))
Aslinda yarismadan dolayı degilde cok musait olamadim aklima bile gelmedi :)
Tamamdır o zaman bugün unutmayım puanı:))
Tamam canim ugrasma olmazsa bugunden tutmaya baslarsinListeyi yapacağım hemen zaten fazla birşey yoktu maalesef.![]()
Eva da kardiyo neden kazanamıyorsunuz ki yarım saat yapsanız süperEva yaparken adim kazanamiyorum telefonu koyup yapiyorum
Gidip az adim atayim![]()
Telefon sabit kaliyor adim saymiyor canimEva da kardiyo neden kazanamıyorsunuz ki yarım saat yapsanız süper![]()
Kuzum çıktığım kiloya inmedim oyuzden giremiyorumGirmek istersen kaptanimizda yazmis zaten gir canim
Listede daha azimli olursun
Yo yo yediğimden pişman değilim hala aklım yemediklerimdeSuçluluk hissedince geri tepebiliryediniz tadını çıkardınız şimdi daha dikkatli olup verebilirsiniz kilo
![]()
Suan kac kilosun canim sabah tartil istersenKuzum çıktığım kiloya inmedim oyuzden giremiyorum
5 günde 5 kilo aldıysam şaşırmamSuan kac kilosun canim sabah tartil istersen
Diyeti biraktimi alıyorsun ya
Bende oyleyim bur gun ekmegi fazla yesem hemen ertesi gun arti cikiyom![]()
14 agustosda kilo almis olarak girebiliryorsun ama insallah izin kilona dönmüş olarak aliriz listeye5 günde 5 kilo aldıysam şaşırmamvücudum sağolsun hiç nankör değil yediğiminde diyetimin de hakkını verir
![]()
14 ağustostan once girerim kaptancigim bu haftaya olmasa haftaya yüzde bimilyon14 agustosda kilo almis olarak girebiliryorsun ama insallah izin kilona dönmüş olarak aliriz listeye![]()
Yarin tartil basla bence bugunde hafif gecirdigini yazmışsın5 günde 5 kilo aldıysam şaşırmamvücudum sağolsun hiç nankör değil yediğiminde diyetimin de hakkını verir
![]()
İnanılmaz bi aktiflik var bu takımdaTelefon sabit kaliyor adim saymiyor canim
Hem zaten tek puan hesaplamis oluyorum daha dogru oluyor
Iste evadan 620 puan kazandim birde 10000 adim atabilirsen 1620 puanim olacak bugun![]()
Veririm Allah'ın izniyleYarin tartil basla bence bugunde hafif gecirdigini yazmışsın
Metobolizman hizliysa 1-2 haftada verirsin ozaman canim![]()
O zaman bugün Eva 1 den mi başlayacağız . Yoksa 2 den mi?Bugün canım.