- 22 Ocak 2013
- 41.686
- 210.579
- 798
Amin.İnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin . Cuma dualarınıza

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin.İnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin . Cuma dualarınıza
Afiyet olsun canımKahvaltıdan önce soğan kürü
Kahvaltı
2 hş yumurta, 1 domates, 1 salatalık,2 dilim peynir, 2 ceviz. 1 dilim karpuz
Akşam Izgara tavuk , salata
Yatmadan önce soğan kürü
Su 3.5
Spor
Eva 7 gün 25 dk. 250 puan
5000 adım 500 pn
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
Afiyet olsun canımPerşembe menüsü
Kahvaltı
1 Haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir
Domates salatalık biber
3 zeytin
Ara
2 hurma
2 ceviz
Akşam
5 yk kuru biber kavurması
4 yk yoğurt
1 dilim tb ekmeği
2,5 lt su
25 dk eva 250
Eki Görüntüle 2894276
1100
Bonus 500
1850 p
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia
Olur panpa neden olmasin kapı orda yersenKocam yemeyince sürat yapıyor mecbur yedim olur mu kanka.![]()
Afiyet olsun canımPerşembe menüsü
Kahvaltı
1 Haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir
Domates salatalık biber
3 zeytin
Ara
2 hurma
2 ceviz
Akşam
5 yk kuru biber kavurması
4 yk yoğurt
1 dilim tb ekmeği
2,5 lt su
25 dk eva 250
Eki Görüntüle 2894276
1100
Bonus 500
1850 p
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia
Galiba o dokundu tatlım , aç gözlülük neye mal olduBebeğim akşam ictigin sutmu etkiledi acaba![]()
İnşaallah dua vaktine denk gelir amin. İnşaallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın amin. İnşaallah seninde ağzına tıkar çocuğun yemeği amin amin aminBu bahaneyi kullanmayı çok istiyorum.![]()
Bence laf çaktı .Olur panpa neden olmasin kapı orda yersen![]()
Reglin odemini mi atamadın acabaBenim tartım iyi değil yaa
Neden böyle oldu bilmiyorum. Reglin 5. Günü artık.
Eksin cok guzel tebrik ederim canimGeçen hafta 76.8
Bu hafta 76
Fark -800
Yüzde 1.041
![]()
Ay gerçekten mi , ne bileyim iki haftadır 800 gr veriyorum üzülüyorum. O kadar spor nereye gidiyor diye . Kaçamak falan yapsam diyecem ki ondandır kaçamak yok Spor var ama geldiğim nokta bu. Kusura bakmayın gerçekten.Eksin cok guzel tebrik ederim canim![]()
Yaa olur mu oyle sey canim haftalık cok guzel kilo veriyorsun aylik 3.2 kilo ederAy gerçekten mi , ne bileyim iki haftadır 800 gr veriyorum üzülüyorum. O kadar spor nereye gidiyor diye . Kaçamak falan yapsam diyecem ki ondandır kaçamak yok Spor var ama geldiğim nokta bu. Kusura bakmayın gerçekten.
Benim de 2.. Gün. Dün akşam başladı.Reglin odemini mi atamadın acaba![]()
Teşekkür ederim tatliş kaptanımYaa olur mu oyle sey canim haftalık cok guzel kilo veriyorsun aylik 3.2 kilo eder
Boyle boyle hedefine ulaşacaksın![]()
Bilmiyorum ki canım. Atayım artık napayım. Korkunun ecele faydası yokReglin odemini mi atamadın acaba![]()
Haftaya daha guzel olur bozma moraliniBilmiyorum ki canım. Atayım artık napayım. Korkunun ecele faydası yok![]()
800 gr az mı ki üzülüyorsun. İlk başlardaki kilo kaybı fazla olur çünkü çoğu ödemdir. Ben keşke her hafta 800 verebilsemAy gerçekten mi , ne bileyim iki haftadır 800 gr veriyorum üzülüyorum. O kadar spor nereye gidiyor diye . Kaçamak falan yapsam diyecem ki ondandır kaçamak yok Spor var ama geldiğim nokta bu. Kusura bakmayın gerçekten.
Kız yüzde birini vermişsin işte niye üzülüyorsunGeçen hafta 76.8
Bu hafta 76
Fark -800
Yüzde 1.041
![]()
Daha iyisi olur canım haftaya ödem varsa anlarsın kendinden