- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YatıyorumEee ne yapıyorsunuz? Biryerlerde gizlice spormu yapıyorsunuz?
Neler yaptınız spor olarak![]()
Şimdi yapacağım inşallah.Eee ne yapıyorsunuz? Biryerlerde gizlice spormu yapıyorsunuz?
Çok sicak yaaa 40derece bende 2sini gece yapicam bugunku videoyu attinmi sen canimŞimdi yapacağım inşallah.
Zipzip- E Elif_Eylul
Nehir6161 C Chikolata_gozlum F Frozen01
Sismaniye
sidelya
Eva fitness 12. Gün
Bol Squat içeriyor. Dikkatli yapalım.
Eva fitness 13. Gün
11 dk cık.
Kendimi jöle gibi vıcık hissediyorum yazın spor ancak akşam yapardım ama bu ara akşam bile çok fenaEee ne yapıyorsunuz? Biryerlerde gizlice spormu yapıyorsunuz?
Allah yardımcınız olsun cnmBursada yaşıyorum canim şuan sönmüs ama 2kisiyi daha yakalamislar köye girerken benzin bidonlarinla ucaklar alcaktan ucuyolar surekli jandarma koyleri tuttu
Bende tam spor yapıyordumKendimi jöle gibi vıcık hissediyorum yazın spor ancak akşam yapardım ama bu ara akşam bile çok fena![]()
Canım tetikte olun yinede kardeşlerim antalyaya yardıma gittilerBursada yaşıyorum canim şuan sönmüs ama 2kisiyi daha yakalamislar köye girerken benzin bidonlarinla ucaklar alcaktan ucuyolar surekli jandarma koyleri tuttu
Baya yağ yakmışsındırYatıyorum![]()
Kul işi canim başka ne olabilirBen çoktan delirdim.
Kul işiyse Allah belalarını versin bu kadar geri zekalı olamaz insan...bunlara insan denmez...pislikler...
Zipzip- E Elif_Eylul
Nehir6161 C Chikolata_gozlum F Frozen01
Sismaniye
sidelya
Eva fitness 12. Gün
Bol Squat içeriyor. Dikkatli yapalım.
Eva fitness 13. Gün
11 dk cık.
Sıcaklarla spor yapmak zor evet ama imkansız değil. Kaldır totonuKendimi jöle gibi vıcık hissediyorum yazın spor ancak akşam yapardım ama bu ara akşam bile çok fena![]()
Valla yürüyüşe cikayim dedim 5000 bin adımı tamamlayamadim fenalık geciriyodumKendimi jöle gibi vıcık hissediyorum yazın spor ancak akşam yapardım ama bu ara akşam bile çok fena![]()
inşallah cabuk söndürürler fazla zarar olmaz canimSagol canim valla ne olcak bekliyoruz![]()
12. Gün.Bugun kaçıncı gün evada![]()