- 5 Haziran 2021
- 5.586
- 21.539
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kilolari vermek zor ama dikkat et amanYedim diyettede değilim sozde koruyorum![]()
Len boğazımda kalır anlatmam sende 58, leri gör sonra kendine bu bakla valari yeme şerefi ver gerçi ben diyetteykende yerdimAma dondurmayı çok iyi düşünmüşsün baklava İle güzel bı ikili
Yarın da rica etsem ekler yada Browni kek yermisin sonra gel bana anlat![]()
3 ay olck yalnıs değilsem 60 tan yukarı gitmedim hiçO kilolari vermek zor ama dikkat et aman![]()
Aşkoo sen beni ama Hiç ciddiye almıyorsunKız izne mi çıkacaksın devam mı edeceksin kaç günlük:)
58 mi benim bı bacağımın kilosu oLen boğazımda kalır anlatmam sende 58, leri gör sonra kendine bu bakla valari yeme şerefi ver gerçi ben diyetteykende yerdim![]()
![]()
Olmuşsun sen ben 1 ayda çıkmıştım eski kiloma3 ay olck yalnıs değilsem 60 tan yukarı gitmedim hiç![]()
Fitt_anne ve diğer kankikolar bu videoyu buraya bırakıyor um kilonuza göre yapın 15 /20 yi geçmeyin derim sagliginiz için ama çok güzel ödem atırıyor zayıflatıyor
Senin meto iyi calisiyor ozaman bende su icsem yariyor3 ay olck yalnıs değilsem 60 tan yukarı gitmedim hiç![]()
Aman kaptanım evdekilerden gelemedim
2lak lak edicektikAman kaptanım evdekilerden gelemedim![]()
Ne karambole gidecek midem de duruyor şuanİyi tatiller canim açık büfe mi
Aaaa tavşan karambole gitti yazık
Düğün telaşı var canim birde işe gidip geliyor vakti olmuyor galiba
Gidelim be tatlımPerşembe tatile gidecem cnm inşallah. ama gelince olalım kesin beraber Elele gidelim 60lara![]()
Kaynanam yaparsa yine yerim . Eli çok lezzetli maşaAllahGuzelmiydi tadı yine olsa yine yerim diyormusun![]()
Aferin kuzum , doğru bildiğinden şaşmaDaha benim için gece yeni başlıyor evimin direği işten gelip hizmet edicem ayaklarini yikiycam![]()
Durten durttu isteHerkesi deli durtmus gene ben yatıyorum yeterince gıybet ettim bugüniyi geceler kaptan zaten çoktan gitmiştir ışıkları kapatın mutfağı kilitleyin
iyi geceler canimİyi geceler bende kaçar![]()
Menülerinize çok güzel tatlım afiyet olsun . Gitsin kilolar hadi bakalım tatlım bu hafta yine 1. Yiz inşaAllah.Menüm
2 d ekmek
1 d peynir
Yarim armut
Ara
Activia
10 badem
17.00
4 yk bulgur p
4 yk tavuk sote
Ayran
Su 2 lt
Spor 5 bin adım
Bugünkü menüm
2 d kizarmis çavdar ekmegi
2 d peynir
Domates salatalik
Yarim armut
1incir
Ara
Sütlü kahve
2 kare bitter
Akşam
4 yk tavuk sote
4 yk yoğurt
1 kepçe mercimek çorbası
Su 2
Spor 6500 adım
Nehir6161
Cordelia
E Elif_EylulZipzip-
Hosgeldin canimSelam kizlar nasilsiniz napiyosunuz
Ben 2.vatana gurbete geldim
Biraz kendime gelim
Cok yorgunum
Karantinam bitsin
Buraya donus yapiyorum hemde bomba gibi![]()