Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler.Afiyet olsun canım masallah çiğ köfteden cevizli lokuma kadar hersey var![]()
Hadiyaaaa doğum gününmüTeşekkürler.
Misafirlerle abur cubur yiyorum diye yemek yemiyorum.Bugün de dogum günüm. Bakalım neler yiyeceğim.
![]()
Teşekkürler.
Misafirlerle abur cubur yiyorum diye yemek yemiyorum.Bugün de dogum günüm. Bakalım neler yiyeceğim.
![]()
19 20 21 . Günün evalarını yollayabilecek cengaverler arıyorum . Teşekkür ederim![]()
Canım benim doğum günün kutlu olsun nice guzel yaşlara yeni yaşın sana dilediğin hernevarsa getirmesi dileğiyle![]()
![]()
Çok teşekkürler canlarım benim.⚘
❤Tatlım doğum günün kutlu olsun . Mutlu yıllar yeni yaşın sana sağlık sıhhat afiyet getirsin
❤
Doğum günün kutlu olsun canımTeşekkürler.
![]()
Duymadimki
Ohnne güzel işte bende onu istiyordummDuymadimki![]()
![]()
![]()
![]()
Tamam sıkıyosa ye hadiOhnne güzel işte bende onu istiyordumm![]()
22. Yaşın kutlu olsunTeşekkürler.
![]()
Sağolasın canmGecmis olsun canim kolay gelsin
Hemşireyim canm personel sayısına göre nöbet sayımız değişiyor bu ay çoğunluk izinde biraz fazla nöbet var maalesefSizde nöbetler nasıl oluyor. Allah kolaylık versin Birde diyet yapıyorsunuz bayılıp kalmayın sonra bir yerlerde . Mesleğiniz nedir sizin ?
Benim de aynı kendim alacam bi dahakine giderim kuaföre artkKızın uyumasını bekliyorum kuaföre gidicem kaşlar aldı başını gittiordanda yürüyüşe kaçarım
![]()
Bahcelere gittik bugun :)Pazar pazar nerelere gittiniz kızlar?![]()
Aaa hicde demiyorsun dogum gunun kutlu olsun sevdiklerinle nice mutlu senelerin olsun canimTeşekkürler.
![]()
Allah kolaylik versin canimHemşireyim canm personel sayısına göre nöbet sayımız değişiyor bu ay çoğunluk izinde biraz fazla nöbet var maalesef
Oo mutlu yıllar canım iyiki doğmuşsunTeşekkürler.
![]()