- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
Merhaba Semacım, aramıza hoşgeldin, hedefine ulaşman dileğiyleMerhabalar ben Sema uzun zamandır kilo problemi yaşıyorum ergenlik sonrası aldığım kiloları veremedim 2 yıldır sınava hazırlandığımdan dolayıd dahada kilo aldım inşallah vereceğim biraz araştırdım ve burda motive olabileceğimi dusunuyorum![]()

Merhaba hoşgeldin aramıza, Bebeğin hayırlı olsun, sağlıkla geçir gebeliğini ve sorunsuzca doğum yap inşallah, diyetisyen menünü de gördüm gayet güzel bir menü.Merhabaaa. Aranıza katılmak istiyorum. 15 haftalık gebeyim. Doktorumun tavsiyesiyle 2. Trimesterımda daha düşük karbonhidratlı bir beslenmeye gectım.74 kilo ile hamile kaldım. Şuan 78.4 kiloyum. Boyum 1.65. Hedefim 1 ay sonraki kontrolüme 74 75 kilo gitmek.
Canım başınız sağolsun, çok üzüldüm..Kızlar eşimin anneannesi vefat etti 85 yaşında koronadan. Çok neşeli bi kadındı nurlar içinde yatsın. Yarin cenazesi var pek aktif olamayabilirim
günaydın tatlıımmGünaydın kızlar![]()
günaydın canım güzel kahvaltı umarım sağlıklı olanındandırGünaydın hanımlardünkü menümü yazmamistim bugün yeni bir başlangıç yapıyorum
güzel bir kahvaltıyla güne başladım gününüz güzel geçsin
![]()

Günaydın kaptanıımmGünaydın kızlar![]()
günaydın bebişiiimmGünaydın![]()
Günaydın canımmmGünaydınn kızlar![]()
günaydın tatlım inşallah.Günaydın kızlar bugün kacamaksiz detokslu bir gün olsun inşallah aybaşı olucam ama.bakalim yarına durum ne olacak.
günaydın canım neredesin sen yaa,, çok özledik. Nasılsın görüşmeyeli canımGünaydın kıslar![]()
günaydın canıımm muhteşem bir seçimHerkese gunaydinbugun ananas gunu
![]()

Hahahaa alemsin ama insanın aynada kendine bakması, dhaa fit hayal etmesi falan gerçekten motivasyon için çok iyi.Dun aksam aynanin karsisina gecip hesap yaptim 15kg daha vermem gerekli 5 gobek 5erde bacaklardanesim diyor ki napiyorsun proje ciziyorum dedim kafayi yedin dimi evet yedin dedi
![]()