- 22 Ocak 2013
- 41.820
- 210.944
- 798
Hee buldun suçluyu. Kalk spor yap bırak yemek düşünmeyi.Ya kaptanlarım .Bu kız beni yoldan çıkaracak . Zaten az yiyorsun dalacak yemeklere çikocuklara şimdi
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hee buldun suçluyu. Kalk spor yap bırak yemek düşünmeyi.Ya kaptanlarım .Bu kız beni yoldan çıkaracak . Zaten az yiyorsun dalacak yemeklere çikocuklara şimdi
![]()
Adim atmayi seviyomus 5000bin adim cezasi verelimmi kurabiye icin
Sayım memuru herşeyi soruyor.Aşure bitmedimiyaa![]()
Hayir konu buralara ne xaman geldi
Sence ben bu saatte yer miyim kurabiye çikolata falanHee buldun suçluyu. Kalk spor yap bırak yemek düşünmeyi.
5 bin adım atsın kurabiye resmide attı
Yav attim ama izin istedimmmmmm de attim5 bin adım atsın kurabiye resmide attı![]()
6 bine cıktıYav attim ama izin istedimmmmmm de attim![]()
Bu konuda bi tek seytan muz mutluBundan sonra menüde kacamaklara 5bin adim cezasi sıkiyorsa yiyin![]()
Sence ben bu saatte yer miyim kurabiye çikolata falan
Miram kalkayım seni mi kıracağım ne yapalım spor bebişim![]()
Tövbe edip dogru yolu bulursan cezan silinirYav attim ama izin istedimmmmmm de attim![]()
Kurabiye anmicam artikTövbe edip dogru yolu bulursan cezan silinir![]()
Sen degilmisinBu konuda bi tek seytan muz mutlu![]()
Anladim.baskanimSen degilmisin
Oooo kimler kimler 5bin adim attı burda bir poğca bir kurabiye yiyen herkes cuma harici burda ödül yapmiyoruz,ödul burda ne ben yemek yemedim diceksin kurabiye yedim ama hayir o yemekten sayılmiyo ödülden sayılıyo umarim anlatabildimmi![]()
Pogoca borek corek çikolata tatlı da bu katagoriye dahilKurabiye anmicam artik
Töbe haşa
Kurabiye defteri kapandi cumaya kadar![]()