- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay sağol canim. Bu tempo yoruyor beni keşke zayiflatsaAllah yardimcin olsun canım yeni eğitim öğretim yılında basarilar diliyorum![]()
Donmuaha kaptan en sonunda zopayi cikardi kac kiz![]()
MaşallahKafamda 9 tane çoçuk var şuanmaşallah deyin
![]()
Hahahaha buda baya komikmişÇiçeklerim
Kampımız cumartesi başlıyor.
Her sabah aç karnına limonlu ya da sirkeli su iciyoruz.
Gün içinde en az 5.000 adım atıyoruz.
Tantuni döner vb yemiyoruz. Bol salata, sebze, et tüketiyoruz.
Menüleri mutlaka paylaşıyoruz.
Kelebekleri yeniyoruz.
Yasaklar
Artı gelmek ve bildirim yapmamak
Poni Bon
F Frozen01
@sena zeynep
@Tutku44
@Tutaste53
@minik kalp0753
@MaviBirLiman
@bluegreeneyes
Güzel kaptanım . Aç kalmak bünyeme aykırıdır . Şimdi yemek hazır yemek yemeğe gideyim izninizle sonra yine yüzmeye sonra yine yemek kaç günüm kaldı ki tadını çıkartayım lütfenAç kal aç sen buhafta kaç gramla geldin![]()
duzelttim ne cabuk gordun kiz![]()
Baklava açacak bize kesin.aha kaptan en sonunda zopayi cikardi kac kiz![]()
Yarın goruşcezGüzel kaptanım . Aç kalmak bünyeme aykırıdır . Şimdi yemek hazır yemek yemeğe gideyim izninizle sonra yine yüzmeye sonra yine yemek kaç günüm kaldı ki tadını çıkartayım lütfen![]()
Tabikide bizden yana kelebek gibi narindir kendileri . Hadi git öteye kaptanı ayartma
Tabi canım çıkar tadını.Güzel kaptanım . Aç kalmak bünyeme aykırıdır . Şimdi yemek hazır yemek yemeğe gideyim izninizle sonra yine yüzmeye sonra yine yemek kaç günüm kaldı ki tadını çıkartayım lütfen![]()
Dün sizden biri arı gibi uçar kelebek gibi sokariz dedi deBiz kendimizi niye arı sanalım . Biz narin güzel kelebekleriz![]()
Hic bilmem ki hamur isi yapmamBaklava açacak bize kesin.![]()
30 baklavayi goturdu 1 tane yermisiniz demediBaklava açacak bize kesin.![]()
Kim oDün sizden biri arı gibi uçar kelebek gibi sokariz dedi de![]()