- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazartesi basliyormusun sen o de bakamZalımlar ne çok konuşmuşsunuz beyaaaa![]()
Tabikisi de tatlım cumadan başladım evelallahPazartesi basliyormusun sen o de bakam![]()
![]()
![]()
Hadi bakalım gazan mübarek olsunTabikisi de tatlım cumadan başladım evelallah![]()
Çok zor durumdayım helppp meeeeeHadi bakalım gazan mübarek olsun![]()
Tükür bakalımNehirim güzel kelebegimDukan birami yapmissim bol suyumuda içiyorum ödemin ağzına tükerecem bugün
![]()
Çok şükür canım iyi bari .Selam canim evet ayağının üstüne basamiyordu oğlum suan iyi
Bizim kaptanimiz desteği ile güveni ile zati katkisi var hııhKelebeklerin kaptanısın yaa.. seninde katkın olsun diye şey etdim.![]()
Bizim kaptanimiz desteği ile güveni ile zati katkisi var hııh![]()
Bizim kaptanimiz desteği ile güveni ile zati katkisi var hııh![]()
Kandırma beni![]()
![]()
![]()
Terlik yeter mi acaba ben iyi bir karayemis cubugu bulayim en iyisi vurunca yaksin yanar belki yaglarKızların kaç yaşında canım ufakligim benimde çok uyanıyor
Yap canım yap ifşa et beniyoksa ben durduramicam kendimi
Döndüm valla baharım yarın alırım bu terliğini rekor bir şekilde kilo alarak döndüm çünkü![]()
Tadını alan bir daha istemezTerlik yeter mi acaba ben iyi bir karayemis cubugu bulayim en iyisi vurunca yaksin yanar belki yaglar![]()
Kokay gelsin canımGece gelecegim insallah esim cocuklari parka goturdu islerimi bitiriyim yine utu var ya yine![]()
Yalnız kalma sana eşlik edeyim
Afiyet olsun canımKahvaltı : 12 30
1 haşılanmış yumurta
1,5 dilim beyaz peynir
Domates yeşil biber süs biberi
3 dilim kızarmış ekmek
Ara 13:30
1 fincan nescafe
2 ceviz
Akşam 18:00
2 dilim pizza
Bugünkü menü fazla oldu