Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selam kızlar
aebenim inşallah az da olsa görüşebilirsiniz yine. zordur ayrılıklar ister sevgili olsun ister arkadaş. hiç sevmem veda cümlelerini

özgecim nerden anladın ceza aldığını uyarı mı geldi

nurhayatcım sandaloz sakızını ben aktara sorduğumda hiç faydası olmaz demişti bana :mymeka: gerçi elinde çok az vardı ondan demiş olabilir kötükedihüso mate çayı yokken de onun zayıflamaya etkisi yok demişti bana. mate gelince bana satıp kesinlikle zayıflatır demişti kötükedihüso ama saf ben ağzımı açıp birşey diyemedim kaydirigubbakcemile

selam kızlar
aebenim inşallah az da olsa görüşebilirsiniz yine. zordur ayrılıklar ister sevgili olsun ister arkadaş. hiç sevmem veda cümlelerini

nurhayatcım sandaloz sakızını ben aktara sorduğumda hiç faydası olmaz demişti bana :mymeka: gerçi elinde çok az vardı ondan demiş olabilir kötükedihüso mate çayı yokken de onun zayıflamaya etkisi yok demişti bana. mate gelince bana satıp kesinlikle zayıflatır demişti kötükedihüso ama saf ben ağzımı açıp birşey diyemedim kaydirigubbakcemile

canım sabah msj geldi uyarı aldığıma dair kasıma kadar geçerli hata yaparsam uzaklaştırılacağım galiba
msj attımkonu görevlisine sağolsun hemen dönüş yaptılar
düğün resimlerinin konulduğu yer varya oraya bende konu açmıştım sonra baktım herkes kaldırıyor bende resmi editledim ama yasakmış kilitletiyor sonra editliyormuşsun o yüzden almışım uyarıyı neysee öğrenmiş oldum böylecekaydirigubbakcemile3

selam kızlar

uyanık aktarmış :roflol: Valla canımcım bilmiyom hazal programda dediki "elma sirkesi ile birbirini destekliyomuş sabah akşam bir bardak suya 1 çorba kaşığı elma sirkesi 1 kaşık sandoloz sakızı attım içtim enerji verdi açlık hissimi aldı" dedi.o sakızın tablet şeklinde olanlarıda varmış..Hiç yan etkisini görmedim dedi..Kıııs ben şimdi dışarı çıkıcam işim varda..Elma sirkem var sandoloz sakızı alsammiki? Ne dersin?? çokk ciddiyim alayımmı???? :uhm: :uhm:

bu arada bana sormayın ne yedin diye lapa lapa lap :roflol:
öyleyse bana sorun ....:roflol::roflol::roflol: pide pide pide .:roflol::mymeka::mymeka::mymeka:

nurhayatım sondolaz sakızıyla o şeyi bediş kullanmıştı ... herşey herbünyede işe yaramıyor mesela pınarım slim kremle 15 kilo verdi ben çkoca bir 0 .. o metobolizmaya ve diyete başlama zamnıyla alkalı mesele . sen bu yaptıgım beslenmeyle haftada 2 kilo veririsin uzun süre diyet yapan biri aynı beslenmeyle kilo alır o yüzden .şünla bunla şukadar kilo vermiş deyince olabilirdeyip ilgilenmiyorum çünkü çok yaşadık bu zaman zorfında böyle şeyler o yüzden düzenli beslenmayla tapılan beslenmede ancak saglıklı ve kalıcı kilolar veriliyor . bak bedişime yazık aç gezip 75 indi ama biraz yiyince fazlasıyla geri geldi . vede artık azda yese eskisi gibi k,lo zor verecek çünki meto bolizmayı yavaşlattı ..senağlama

Son düzenleme:
canım sabah msj geldi uyarı aldığıma dair kasıma kadar geçerli hata yaparsam uzaklaştırılacağım galiba
msj attımkonu görevlisine sağolsun hemen dönüş yaptılar
düğün resimlerinin konulduğu yer varya oraya bende konu açmıştım sonra baktım herkes kaldırıyor bende resmi editledim ama yasakmış kilitletiyor sonra editliyormuşsun o yüzden almışım uyarıyı neysee öğrenmiş oldum böylecekaydirigubbakcemile3

Aman beaaa.. bende uyarı aldım ama hiç yoktan bi sebep yane.. Bi arkadaş birine sinir olmuş benim sayfama sinir oldum diye mesaj yazmış bende niye falan diye muhabbet ettim. o şahıstanda çoğu kişi sinir olmuş topiclerinde tartışma çıkmış hatta topic belli süreliğine kilitli kalmıştı..onu anlatmış bana..bende dedimki yeni bi topic açın ozaman adıda .... (üyenin nicki) un giremeyeceği topic olsun dedim...wayyy o üyede girmiş benim sayfaya okumuş şikayet etmiş uyarı geldi. hahahaha.... :roflol: ekim ayına kadar uyarım var...sabıkalıyım yane :roflol: kızdırmayın beni hee sabıkam varr kötükedihüso tövbe tövbeee...

ben bugünlerde hiç liste vermiyorum aa hiçte hesapsoran olmuyor ...:utangac: koçlarım nerdesiniz ..... kızlar takım içine sizlerde koç edinin bunu güncel tutun ..şutarafagitti

dünkü menüm ..

kavaltı
2 dl. ekmek ..yumurta .. k.k. peynir ..sögüş . 2 biber kızartması ..:utangac: valla patates vardı anca biberle kurtardım ...
ara
1 bar. süt . 1 acuç leblebi
öylen
1 pide 1. bar. ayran ..salata .
ara.
5 erik ..
ara.
1 bar süt ....

dün geç kalkmıştım akşamıda yemedim pideden sonra ara ögünlerle kapattım ...:utangac:

Son düzenleme:
öyleyse bana sorun ....:roflol::roflol::roflol: pide pide pide .:roflol::mymeka::mymeka::mymeka:

nurhayatım sondolaz sakızıyla o şeyi bediş kullanmıştı ... herşey herbünyede işe yaramıyor mesela pınarım slim kremle 15 kilo verdi ben çkoca bir 0 .. o metobolizmaya ve diyete başlama zamnıyla alkalı mesele . sen bu yaptıgım beslenmeyle haftada 2 kilo veririsin uzun süre diyet yapan biri aynı beslenmeyle kilo alır o yüzden .şünla bunla şukadar kilo vermiş deyince olabilirdeyip ilgilenmiyorum çünkü çok yaşadık bu zaman zorfında böyle şeyler o yüzden düzenli beslenmayla tapılan beslenmede amcak saglıklı ve kalıcı kilolar veriliyor . bak bedişime yazık aç gezip 75 indi ama biraz yiyince fazlasıyla geri geldi . vede artık azda yese eskisi gibi k,lo zor verecek çünki meto bolizmayı yavaşlattı ..senağlama

pidemiiii hahahhah..kızım bi alemsin valla... ben almıyım ozaman sandolozu.. elma sirkesini de aldım dolapta duruyo..Bal ile karıştırınca içilebiliyo.. Kokusuda şarap gibi kokuyo hahahah...ben tam bi şarapçıyım kırmızı şarabı çok severim..bu yüzden bu sirke olayı hoşuma gitti ama aç karnına bi garip oluyo aç karnına şarap içmek gibi bişey -tatlicadiarzu- acaba tok karnına içsem nasıl olur :içelim: daha zevkle içerim ozaman yerimseniben yanına da çerez felan ohhhhhh sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey kııııızzzz zapzayıf olurum yaaa.. :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: olurmu hee?? olurmuuuu??? olur deyin yaaa :utangac: olursa günde 1 şişeyi bitiririm ozaman.. şutarafagitti

pidemiiii hahahhah..kızım bi alemsin valla... ben almıyım ozaman sandolozu.. elma sirkesini de aldım dolapta duruyo..Bal ile karıştırınca içilebiliyo.. Kokusuda şarap gibi kokuyo hahahah...ben tam bi şarapçıyım kırmızı şarabı çok severim..bu yüzden bu sirke olayı hoşuma gitti ama aç karnına bi garip oluyo aç karnına şarap içmek gibi bişey -tatlicadiarzu- acaba tok karnına içsem nasıl olur :içelim: daha zevkle içerim ozaman yerimseniben yanına da çerez felan ohhhhhh sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey kııııızzzz zapzayıf olurum yaaa.. :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: olurmu hee?? olurmuuuu??? olur deyin yaaa :utangac: olursa günde 1 şişeyi bitiririm ozaman.. şutarafagitti
:roflol::roflol:maniak nurhayat ....:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3

Gacılar beni motive edin biraz ben iyice koptum diyetten bugünlerde benim koçumun biri ayrıldı diğeride işlerinden dolayı fazla uğrayamıyor. Dövün beni.............:oklava::mymeka::oklava::mymeka:

uyanık aktarmış :roflol: Valla canımcım bilmiyom hazal programda dediki "elma sirkesi ile birbirini destekliyomuş sabah akşam bir bardak suya 1 çorba kaşığı elma sirkesi 1 kaşık sandoloz sakızı attım içtim enerji verdi açlık hissimi aldı" dedi.o sakızın tablet şeklinde olanlarıda varmış..Hiç yan etkisini görmedim dedi..Kıııs ben şimdi dışarı çıkıcam işim varda..Elma sirkem var sandoloz sakızı alsammiki? Ne dersin?? çokk ciddiyim alayımmı???? :uhm: :uhm:

bence kullan zararı olmaz. diyeti destekleyen ürünler kullanmak işe yarar ama onlardan mucize beklemeyeceğiz tabii. belki işe yarar hee kaydirigubbakcemile2

Gacılar beni motive edin biraz ben iyice koptum diyetten bugünlerde benim koçumun biri ayrıldı diğeride işlerinden dolayı fazla uğrayamıyor. Dövün beni.............:oklava::mymeka::oklava::mymeka:

yeter ki sen iste şekerim :icecream:
al sana :mymeka:

slm arkadaşlar, 8-9 ay önce bu gruba misafir olarak katılmıştım, evlenecektim kilo vermem gerekiyordu, hatırlar mısınız bilmem! her neyse o zamanlar kilo verdim 68-69 dan 55 lere düştüm, istediğim kiloya ve bedene erişmiştim, ama son 2-3 aydır gene 63 kiloya çıktığımı öğrendim. (2-3 aydır tartılmamamın cezası) arada bir gene misafir olarak katılmak isterim müsade ederseniz. gene hedef 55... sevgiler..

herkese slm ben dediiiiiiiiiiim nasılız cadılar:)

fıstıklar o dediğim yöntem hiö ama hiç bir işe yaramıyor haberiniz olsun boşverin
o 3,5 gitmiş gibi görünen tartıya geri aynen yansıdı dikket edip devam etmem rağmen
o bi gecede 3-4 kilo verceniz işi hikaye sadece bir günlük birşey oluyor tartıda ...

slm arkadaşlar, 8-9 ay önce bu gruba misafir olarak katılmıştım, evlenecektim kilo vermem gerekiyordu, hatırlar mısınız bilmem! Her neyse o zamanlar kilo verdim 68-69 dan 55 lere düştüm, istediğim kiloya ve bedene erişmiştim, ama son 2-3 aydır gene 63 kiloya çıktığımı öğrendim. (2-3 aydır tartılmamamın cezası) arada bir gene misafir olarak katılmak isterim müsade ederseniz. Gene hedef 55... Sevgiler..

tabiki gelip bize yazabilirsin canım bekleriz herzaman

fıstıklar o dediğim yöntem hiö ama hiç bir işe yaramıyor haberiniz olsun boşverin
o 3,5 gitmiş gibi görünen tartıya geri aynen yansıdı dikket edip devam etmem rağmen
o bi gecede 3-4 kilo verceniz işi hikaye sadece bir günlük birşey oluyor tartıda ...

nasılsın hayalciğim acı çehremi aldın kız yoksa oda 1 gecede 3 veya 4 kilo vereceksiniz diyor.

slm arkadaşlar, 8-9 ay önce bu gruba misafir olarak katılmıştım, evlenecektim kilo vermem gerekiyordu, hatırlar mısınız bilmem! her neyse o zamanlar kilo verdim 68-69 dan 55 lere düştüm, istediğim kiloya ve bedene erişmiştim, ama son 2-3 aydır gene 63 kiloya çıktığımı öğrendim. (2-3 aydır tartılmamamın cezası) arada bir gene misafir olarak katılmak isterim müsade ederseniz. gene hedef 55... sevgiler..
tabiki şişmanım hetırlamaz olurmuyuz ..... her aman yerin var canım aramizda .. evlilk nasıl gidiyor bu arada .....a.s.

hoş geldin hayal bunun adı acı çehre hayal kırıklıgı olmasın ...:jeyyar:

şükür iyiyim naslım evet gülüm ondan aldım ama bi işe yaradığı yok
sitede yasak diye isim vermedim anlarsınız diede öle yazdım,
bi gecede verdim akşama geri aldım nasıl olduysa :) :roflol:

ösge nirde yaa rep vercem mesajını bulsam :)...

efet aebenim aynen öle kız ,
kullanmaya devam ediyorum bakalım ama tık yok ya amaaaaaaaaaaan...

nasılsın canım benim nasıl gidiyor diyet,hayat,çocuklar...

Back
X