<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="referans" data-source="post: 7748897"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/goto/post?id=7748897"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-7748897">referans .!.:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Aabencim tamam ben tüm desteklerini bekleyerek son kararımı verdim başlıyorum. Yanlız ÖZge Akrep Hayal flan hiç mi kilo veremediler monti amca topiğini okuyorum zaman buldukça ama tam bititremedim 10 lu sayfalardayım hepsi yapmaya başlamış acaba neden veremediler? Birde canım sen tecrübelisin benim okuduğum kadaraıyla hala bitiremedim hiç fırsat oluyorda, soda yasak ben meyveli sodayı çok seviyor ve içiyordum, acaba yasak mı??? Lütfen bana yarım ettt ofisteyim mesela ne yiyeyim. Döner flan yiyebilirmiyim yanında ayran yada yoğurtla veya sebze yemeği mi alayım???
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div>
</div>
</blockquote><span style="color: Red"><b><br />
canım ben çalıştığım için uygulaması çok zor oldu en ufak hatayı affetmiyor monti amcam çok acımasız buluyorum kendisini bence sen benim şu anda yaptığım diyeti yap süper<br />
birde bunu kendime uydurdum ben ortalama 1000 kalorilik bir diyet ya direk listeye bağlı kalmadığım ama kilo verdiğim zamanlar oldu mesela salam almayı unutmuşum bugün gelirken büfeden bir dilim peynir aldım 1 dilim ekmekle yedim yanında şekersiz nescafe öğlen içinde 2 katı yumurta yemem gerekli idi ama ona da vaktim olmadığı için 2 tane ayran ve grissini yiyerek kendime menü oluşturacağım bu sana daha uygun tabi son karar senin tatlımbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn</b></span></div>