- Konu Sahibi cocukoloji
-
Mikroçip deneyin.gebelik aşısınin faydalı olacağını düşünmüyorum.prp öneririm.rezervi az olanlarda yumurtalıkların canlandırılması vs gibi biseymis araştırın derimKızlar 3kez uzun tedavi tüp bebek, 2defada donmuş tedavim oldu sonuç negatif bir kezde düşük yaptım bu tedaviler içinde pgt yaptık bi sonuç alamadık, sorunumuz morfoloji ve sperm yavaşlıgı, lütfen yardımaa muhtacım tecrübelerinizi paylaşın?? Doktorum gebelik aşısı veya mikro çip önerdi ne diosunuz????
Hayırlı olsun.ben faydalı olacağını düşünmüyorum demistim belki yanlış ifade ettim.birilerine umut olacaksa yanlış yönlendirmiş olmak istemem.aşının içeriği ne? Hangi anlamda faydalı...paylasirsaniz sevinirim1 denemem negatifti 2. Denemem de gebelik aşısı ve serumu denendi ve tuttu çok şükür bir zararı yok sonuçta inşallah sizede faydası olur
Ben onun fayda ettiğini düşündüm ama kısmet oldu oda vesile oldu diyelimHayırlı olsun.ben faydalı olacağını düşünmüyorum demistim belki yanlış ifade ettim.birilerine umut olacaksa yanlış yönlendirmiş olmak istemem.aşının içeriği ne? Hangi anlamda faydalı...paylasirsaniz sevinirim
Çok teşekkürler bnde mikroçip istiorm ama doktorum rahime odaklanıo tutsn diye gebelik aşısı dioMikroçip deneyin.gebelik aşısınin faydalı olacağını düşünmüyorum.prp öneririm.rezervi az olanlarda yumurtalıkların canlandırılması vs gibi biseymis araştırın derim
Gebelik aşısını duydum ama serumunu hiç duymadım o nsl oluo ? Yani nasıl bi yok izlenio1 denemem negatifti 2. Denemem de gebelik aşısı ve serumu denendi ve tuttu çok şükür bir zararı yok sonuçta inşallah sizede faydası olur
N kdr güsel dua etmişsinnn b kdr teşekkür etsem az...Öyle gönülden dua ettim ki içim titredi. Dilerim sen ve bebek sahibi olmak isteyen tüm kadınlar evlat sahibi olur.
Morfoloji ve hız sorunu varsa mikroçip yaptrmanizda fayda var daha önce denemedysenz bizdede aynı sıkıntı vardı aynı işlem yapıldı ilk denemede tuttu çok şükür. En kısa zamanda Allah nasip etsin inşallah.Kızlar 3kez uzun tedavi tüp bebek, 2defada donmuş tedavim oldu sonuç negatif bir kezde düşük yaptım bu tedaviler içinde pgt yaptık bi sonuç alamadık, sorunumuz morfoloji ve sperm yavaşlıgı, lütfen yardımaa muhtacım tecrübelerinizi paylaşın?? Doktorum gebelik aşısı veya mikro çip önerdi ne diosunuz????
Evet hiç denemedik doktor dha yni önerio, bnca deneme yapmışız bişe demedi..Morfoloji ve hız sorunu varsa mikroçip yaptrmanizda fayda var daha önce denemedysenz bizdede aynı sıkıntı vardı aynı işlem yapıldı ilk denemede tuttu çok şükür. En kısa zamanda Allah nasip etsin inşallah.
Prp ile gebelik aşısı aynı şey diilmi peki?Mikroçip deneyin.gebelik aşısınin faydalı olacağını düşünmüyorum.prp öneririm.rezervi az olanlarda yumurtalıkların canlandırılması vs gibi biseymis araştırın derim
Çok saolun, ön görüşme yapıyormu?Bence bide professor ulun Ulug ile gorusmeye git.
Gercekten cok iyi bi profesör kadıkoy istanbulda
Yapıyor canım ve kendisi bu konuda çok iy bi ProfÇok saolun, ön görüşme yapıyormu?
Çok saol cnm gidip onunda bi görüşünü almak lazım hatta bir kaç doktor öneriside olan varsa alabilirim fikir fikirden üstündür, siz bu doktordamı yaptırdınız?Yapıyor canım ve kendisi bu konuda çok iy bi Prof
Evet ve efsane bir insan!!! Okadar anlayışlı kı anlatamam ve gerçekten çok bilgili. Google yaparsan çıkar zaten tv ye felan da çıkıyoÇok saol cnm gidip onunda bi görüşünü almak lazım hatta bir kaç doktor öneriside olan varsa alabilirim fikir fikirden üstündür, siz bu doktordamı yaptırdınız?
Evtt şimdi youtubeden izledm biras saol cnm..Evet ve efsane bir insan!!! Okadar anlayışlı kı anlatamam ve gerçekten çok bilgili. Google yaparsan çıkar zaten tv ye felan da çıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?