Kan pıhtılaşmam yoktu ama yine de bir süre kan sulandırıcı kullandım. 6+0 da kanamam olunca kan sulandırıcıları kestiler.kan pıhtılaşmanız mı var?ben de de var doğuma kadar oksapar kullanacağım...
hastanede de yatmak zor süreçler bundan sonrası kolay olsun inşallah amin...
evet kesinlikle doktor seni dinleyecek anlayacak hani hiç bir şey bilmiyormuşuz gibi bakıyor ilk tüp bebek yaptırdığım doktor..
eşimle bana diyor ki çok araştırma yapmayın..
neden yapmayacaksak samsunda davut güvendi ondan memnun kalmadık 4 tüp bebek yaptırdık ondokuz mayıs ünv hastanesinde dondurulmuşlarım vardı..
kimyasal gebeliklerime bir yorum bile yapmadı nasip değilmiş dedi kapattı konuyu..
bağışıklık bastırıcı onu ben de kesinlikle yapılmalı bana da serum mu yapıldı nasıl oldu?
2. ayda aynı dozda mı ilaç kullandırdı daha az mı?
opu öncesi takviyeler falan mı vitamin falan kullanırız diyorum bakalım doktor da tavsiye edecek mi
dinlenin bol bol
insanlar anlamıyor ya kolayca oluyor kolayca doğuruyrlar hiç anlamıyorlar hepsi için demiyorum tabii bizi yaralayanlar için diyorum bu lafları
Hastane süreci gerçekten çok zor.
Çoğu doktor hastanın çok soru sormasını istemiyor. Allahtan ben bu anlamda farklı bir doktora denk geldim. Sizin doktor beni görse istemezdi kesinlikle

Kimyasal gebelikler sonrası nasip değilmiş demek de normal değil bence.
Bağışıklık için prograf kullandım 3 ay boyunca. Normalde erken bıraktırabiliyorlar ama düşük tehlikesi olduğu için biraz daha uzun sürdü benimki.
2.opuda da aynı doz kullanıldı sayılır sadece ufak değişiklikler oldu. Ama aşağı yukarı aynı sayılırdı.
Vitaminleri en az 3 ay önceden başlayın.
Ben son tedavide yapacaksam bu işi tam yapmalıyım diyerek başlamıştım.