6 yaş fark var?

DurFakatDinle

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2015
670
1.494
113
Hanımlar iyi geceler

Biriyle tanıştım, 26 yaşında, ben ise 31.

Kendisi bu durumu hiç önemsemiyor, görünüş olarak zaten olgun, ben onunla ya yaşıt yada daha genç görünüyorum.

Çok sevdiğini söylüyor, bana prensesmişim gibi davranıyor, daha önce kimse bana kendimi bukadar değerli hissettirmedi.

Eski kız arkadaşıda ondan 4 yaş büyükmüş ayrıca.

Belkide zor zamanlar geçirmiş biri olduğu için, belkide ben daha önce adam gibi bir adamla karşılaşmadığım için, kıyamıyorum sırf yaş farkı için yol vermeye.

O kadar iyi bir uyumumuz var ki kafa olarak, ama yaş farkı aslında içten içe kafama takılıyor.

Aramızdaki yaş farkı çokmu fazla? Ne yapmalıyım?

Şimdiden vakit ayırıp cevap yazan herkese teşekkür ediyorum.

Ciddimisiniz?
Yani birazda insanın yaşamı olgunlaştırıyor belkide. Mesela ben annemin evinde odamda kalıuorum, o ise kendi evinde? Sayı nedir ki?
Tabii ki ciddiyim. 15 yaş falan deseniz 'bugün iyi ama siz otuzuna gelince o çok yaşlı olacak' falan derdik. Ama 6 yaştan ne bugün ne otuz yıl sonra bir fark olmaz.
En fazla adamın favori çizgi filmini , dizisini bilmemis olursunuz.
Ayrıca turkiyede hiçbir aile ferdi 6 yasa laf etmez. Soylemeseniz kimse anlamaz bile.
Kendinize dert aramayın lütfen.

Çok rahatlattınız beni inanın, teşekkür ederim :)

Yo
Reşit kadının kendinden yaşça büyük biriyle evlilik Durumu sadede Türkiye’de dedikodu malzemesi
Magazine dönüyor iş yaş farkı olunca, fısıltı gazetesi konuşuyor
Avusturalya’da ellerinden alınan çift hala çadırda eylem yapıyor İstanbul’da
Yaş farkları 20den çok
Ama aile oldular

Yani erkeğin 5 yaş büyük olması problem olmaz ama, sorun benim ondan 5 yaş büyük olmam. Yanlış anlaşılmasın diye açıklayayım dedim. Ayrıca yukarıda 6 yazmışım doğrusu 5 olacaktı.

6 yaş hiçbir şey değil, takılmayın keyfinize bakın. Beyin önemli. Klişe olabilir ama anlaşmak ve uyum çok önemli.
Benim çevremde anlaşabildiğim, sevdiğim arkadaşlarım 1-2 yaş küçükler. Kendi yaşıtlarıma ve benden bir kaç yaş büyüklere bakıyorum beyin yok. İletişim deseniz hiç yok.
Devam edin.

Ne zaman öğrendin yaş farkını?
Tesadüfen mi?
Biliyor muydun baştan?
Yeni tanıştığımıza bilmiyordum, sormak aklıma bile gelmedi, olgun gözüktüğü ve davrandığı için. Bir hafta sonra tesadüfen öğrendim ondan 5 yaş büyük olduğumu, şoka girdim. Ve söyledim hemen, oda bırak Allah aşkına böyle saçma şeylere takılma filan deyince, konuşmaya devam ettim, çok etkilenmiştim zaten

Aynı şeyleri inanın bende yaşıyorum, eski sevgilim benden 3 yaş büyüktü, kendimi emekliliğe ayrılmış gibi hissediyordum, kafalarımız hiç uyuşmuyordu.

Bir saniye, ben erkeğin yaşının büyük olduğunu zannetmiştim, gece saat 2 olunca okuduğumu anlama konusunda error vermiş olabilirim:)
Öncelikle ev arkadaşımın annesi babasından 5 yas büyüktü, otuz yıldır evliler :) kuzenlerimde de var kadının 3-5 yaş buyuk olduğu aileler. Hiçbirinde fısıltı gazeteleri hariç kimse laf etmedi. Hatta onlar söylemese kimsenin haberi bile olmaz, kim sizin kimliginize bakıyor ki?
Bu sadece siz sorun ederseniz bir sorundur.
Ben 22 yaşlarındayken Arap bir çocuğa aşık olmustum. Çocuk 24 yaşında olduğunu söylemişti,kimliğinde de 1990 yazdığını görmüştüm. Meğerse Arapça 5 rakami sıfır diye yazılıyormus. Çocuk aslında 95li bebeymiş, 19 yaşındaymış. Ama ben 'oyy minnoş' yapar bırakırım diye atmış öyle.
19 yaşındaydı ama maşallah çok akıllı , anlayışlı bir çocuktu. Eli ekmek tutardı, kafası işlere basardi. Dilini, insanlarla ilişkilerini kullanarak iyi paralar kazandı, ailesine sahip cikti, evini geçindirdi.. sakin bir insandı,anlayisliydi. kavgasız gürültüsüz neşe içinde yaşadık bir zaman.
Ondan sonraki sevgilim tanıştığımda 26 yaşındaydı. İyi bir okulda iyi bir bölümü kazanmış, sınıfta kalmaktan zevk aldığı için hala öğrenciydi. Asalak gibi annesinden harclik alan, bahanelerle çok seven, tembel bir insandı. Karakter olarak da zayıf karakterliydi ve kötü alışkanlıkları , bağımlılıkları vardı.
Yani 19unda tanıdığım adam kesinlikle onun 26'lik halinden çok çok çok daha olgundu. Fikirleri , düşünceleri daha güzeldi.
Yani yas falan bana göre bir sayidan ibaret.
İnsanların tepkilerinden korkuyorsanız kimseye söylemeyin. Sorarlar mi ki?

Hep öyle derler
İnan bana onun için değerli değilsin

Mesele yaş farkı değil
Gizlemiş olması
Yalan olması

Ben eşimden 15 ay büyüğüm yakın arkadaşlarımdan biri 2 yaş bir diğeri 5 yaş büyük 2 yaş büyük olanla ben bir çocukta kaldık ben 6 yıllık 2 yaş büyük olan arkadaşım 7 yıllık evli 5 yaş büyük olan 4 yıllık evli 2. Çocuğunu bile yaptı gül gibi geçinip gidiyorlar kafalar uyuşuyorsa yaşın hiç önemi yok hem erkek arkadaşım olgun diyorsun 30'una gelip çocuk gibi olan çok erkek var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…