- 28 Mart 2015
- 670
- 1.494
- 113
- Konu Sahibi DurFakatDinle
-
Ikı aydır.Ne zamandır tanışıyorsunuz
Ikı aydır.
Ciddimisiniz?Nesi fazla ya? 6 yaş dedigin nedir ki? Takılacak yer arıyorsunuz.
Tabii ki ciddiyim. 15 yaş falan deseniz 'bugün iyi ama siz otuzuna gelince o çok yaşlı olacak' falan derdik. Ama 6 yaştan ne bugün ne otuz yıl sonra bir fark olmaz.Ciddimisiniz?
Yani birazda insanın yaşamı olgunlaştırıyor belkide. Mesela ben annemin evinde odamda kalıuorum, o ise kendi evinde? Sayı nedir ki?
Çok rahatlattınız beni inanın, teşekkür ederim :)Tabii ki ciddiyim. 15 yaş falan deseniz 'bugün iyi ama siz otuzuna gelince o çok yaşlı olacak' falan derdik. Ama 6 yaştan ne bugün ne otuz yıl sonra bir fark olmaz.
En fazla adamın favori çizgi filmini , dizisini bilmemis olursunuz.
Ayrıca turkiyede hiçbir aile ferdi 6 yasa laf etmez. Soylemeseniz kimse anlamaz bile.
Kendinize dert aramayın lütfen.
YoTabii ki ciddiyim. 15 yaş falan deseniz 'bugün iyi ama siz otuzuna gelince o çok yaşlı olacak' falan derdik. Ama 6 yaştan ne bugün ne otuz yıl sonra bir fark olmaz.
Ayrıca turkiyede hiçbir aile ferdi 6 yasa laf etmez. Soylemeseniz kimse anlamaz bile.
Yeni tanıştığımıza bilmiyordum, sormak aklıma bile gelmedi, olgun gözüktüğü ve davrandığı için. Bir hafta sonra tesadüfen öğrendim ondan 5 yaş büyük olduğumu, şoka girdim. Ve söyledim hemen, oda bırak Allah aşkına böyle saçma şeylere takılma filan deyince, konuşmaya devam ettim, çok etkilenmiştim zatenNe zaman öğrendin yaş farkını?
Tesadüfen mi?
Biliyor muydun baştan?
Aynı şeyleri inanın bende yaşıyorum, eski sevgilim benden 3 yaş büyüktü, kendimi emekliliğe ayrılmış gibi hissediyordum, kafalarımız hiç uyuşmuyordu.6 yaş hiçbir şey değil, takılmayın keyfinize bakın. Beyin önemli. Klişe olabilir ama anlaşmak ve uyum çok önemli.
Benim çevremde anlaşabildiğim, sevdiğim arkadaşlarım 1-2 yaş küçükler. Kendi yaşıtlarıma ve benden bir kaç yaş büyüklere bakıyorum beyin yok. İletişim deseniz hiç yok.
Devam edin.
Bir saniye, ben erkeğin yaşının büyük olduğunu zannetmiştim, gece saat 2 olunca okuduğumu anlama konusunda error vermiş olabilirim:)Tabii ki ciddiyim. 15 yaş falan deseniz 'bugün iyi ama siz otuzuna gelince o çok yaşlı olacak' falan derdik. Ama 6 yaştan ne bugün ne otuz yıl sonra bir fark olmaz.
Hep öyle derlerYeni tanıştığımıza bilmiyordum, sormak aklıma bile gelmedi, olgun gözüktüğü ve davrandığı için. Bir hafta sonra tesadüfen öğrendim ondan 5 yaş büyük olduğumu, şoka girdim. Ve söyledim hemen, oda bırak Allah aşkına böyle saçma şeylere takılma filan deyince, konuşmaya devam ettim, çok etkilenmiştim zaten
Mesele yaş farkı değil6 yaş hiçbir şey değil, takılmayın keyfinize bakın. Beyin önemli. Klişe olabilir ama anlaşmak ve uyum çok önemli.
Benim çevremde anlaşabildiğim, sevdiğim arkadaşlarım 1-2 yaş küçükler. Kendi yaşıtlarıma ve benden bir kaç yaş büyüklere bakıyorum beyin yok. İletişim deseniz hiç yok.
Devam edin.
Hahah tamamHep öyle derler
İnan bana onun için değerli değilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?