6 yaş fark var?

bence hiç sorun değil anlaşabildikten sonra bende ilk başlarda erkek büyük olmalı diye düşünüyordum kesinlikle 5 yaş büyük olcak diyodum ve sevgilimden 2 yaş büyüğüm büyük konuşmamak lazımmış.
kafa yapısı uyuyorsa neden olmasın aynı yaşta olup ya da erkek büyük olup anlaşamayan bir çok insan mevcut
ne demiş atalarımız akıl yaşta değil baştadır.

sayılara takılmayan bir insanım. birbirine yakışmak, uyum önemlidir. siz anlaşabiliyorsanız, tercihinize kimseyi karıştırmayın.
benim için ilişkide doğuracağı/doğurtacağı yaşta olmasın o önemlidir diye düşünürken; gencecik kadınların bile aldatıldığı bir zamanda ben cesaret edemezdim sanırım.

Küsen trip atan erkeklerin yaşla ilgisi yokki. Daha geçen konu vardı 15 yıllık evlilermiş adam hep küsüyormuş tamamen karakter meselesi. Bence normalsiniz konu sahibesi bakmayın kimseye ama hemen de kapılmayın zaman verin derim. Çok mutlu olun :)

Benim kuzenim de kendinde 4 yaş büyük bir kızla evlendi ben bir sorun görmuyorum bir araya geldiğimizde hatta kuzenim daha hantal kız daha enerjik maşallah.

Bende minyonum ve yaşımı hiç göstermem ki çoğu kişi inanmaz . Karşıma benden küçük yaşta erkekler çıktı ve hep geri çevirdim. Şimdi düşünüyorum da aptallık etmişim. Aslında bu bizim isteklerimizden çok tamamen çevre faktörü . Kim ne der nasıl söylerim kınarlar vs. gibi saçma düşünceler. Şimdi tersini savunuyorum.

Önemli olan sizsiniz. Anlaşıyorsanız sizi seviyor değer veriyorsa kafa yapınız uygunsa ve mutluysanız gerisi önemli değil. Neticede uçurum bir yaş farkı yok ortada. Sizden büyük biriside sizi üzebilir bırakabilir aldatabilir vs. bunun yaşla alakası yok ki.

Bence kriterleri tam da sizin istediğinize göre ama bir türlü hoşlanamadığınız için kendinize bahane bulmuşsunuz gibi. 26 yetişkin bir yaş. Mesela o 22 siz 27 olsaydınız olmaz derdim mesela.

6 değil 5 yas fark varmıs onun için sorun değilse sıkıntı olmaz

Şimdi diil ama belki ileride sorun olabilir.

Yaş farkından ziyade düşünce farklılıklarının olmaması daha önemli. Kafa yapılarınız uyuyor mu? Erkekler gerçekten çok geç olgunlaşıyor, davranışları, konuşmaları olgunca mı? Aranızda statü olarak fark var mı? Zira benden 9 ay küçük bir arkadaşım vardı çok çok sevdiğini söylüyordu ama aramızda eğitim, meslek farkı vardı ve hiçbir şekilde olgunlaşmamıştı. Davranışları konuşmaları tamamen çocukçaydı. Sürekli bana eğitimden, meslekten laf vuruyordu ben hiç söylemezken. Aranızdaki farkları hissettirmemesi, komplekse girmemesi önemli. İyice tanıyın analiz edin.Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…