- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.429
- 598
- Konu Sahibi DurFakatDinle
-
Hahah nerden çıkardınız bunu?Hep öyle derler
İnan bana onun için değerli değilsin
Siz çok üzülmüşsünüz belli ki. Ama herkesin kaderi bir değil.Bol şans
Üzıleceksın
6 değil 5 yas fark varmıs onun için sorun değilse sıkıntı olmazHanımlar iyi geceler
Biriyle tanıştım, 26 yaşında, ben ise 31.
Kendisi bu durumu hiç önemsemiyor, görünüş olarak zaten olgun, ben onunla ya yaşıt yada daha genç görünüyorum.
Çok sevdiğini söylüyor, bana prensesmişim gibi davranıyor, daha önce kimse bana kendimi bukadar değerli hissettirmedi.
Eski kız arkadaşıda ondan 4 yaş büyükmüş ayrıca.
Belkide zor zamanlar geçirmiş biri olduğu için, belkide ben daha önce adam gibi bir adamla karşılaşmadığım için, kıyamıyorum sırf yaş farkı için yol vermeye.
O kadar iyi bir uyumumuz var ki kafa olarak, ama yaş farkı aslında içten içe kafama takılıyor.
Aramızdaki yaş farkı çokmu fazla? Ne yapmalıyım?
Şimdiden vakit ayırıp cevap yazan herkese teşekkür ediyorum.
Şimdi diil ama belki ileride sorun olabilir.Hanımlar iyi geceler
Biriyle tanıştım, 26 yaşında, ben ise 31.
Kendisi bu durumu hiç önemsemiyor, görünüş olarak zaten olgun, ben onunla ya yaşıt yada daha genç görünüyorum.
Çok sevdiğini söylüyor, bana prensesmişim gibi davranıyor, daha önce kimse bana kendimi bukadar değerli hissettirmedi.
Eski kız arkadaşıda ondan 4 yaş büyükmüş ayrıca.
Belkide zor zamanlar geçirmiş biri olduğu için, belkide ben daha önce adam gibi bir adamla karşılaşmadığım için, kıyamıyorum sırf yaş farkı için yol vermeye.
O kadar iyi bir uyumumuz var ki kafa olarak, ama yaş farkı aslında içten içe kafama takılıyor.
Aramızdaki yaş farkı çokmu fazla? Ne yapmalıyım?
Şimdiden vakit ayırıp cevap yazan herkese teşekkür ediyorum.
6 yasın Önemi yokta 2 ay çok yeni biraz daha tanıIkı aydır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?