6 yaş fark var?

Bence gayet normal ve makul. 25 yaş ve üzerinde yaş farkı ortadan kalkıyor bence.

25 ve 35 yaşında bireyler gayet anlaşabilir.

Öğretmenliğe 23 yaşımda başladım etrafımdaki en küçük kişi benden 6 yaş büyüktü :)

Kadın ve erkek içinde durum aynı benim gözümde.

Zaten kazık kadar heriflerin çocuk gibi saçmaladıklarını görmesem, hiç şans vermeyeceğim aslında, gelin görün ki anlattığımız gibi, aklı başında, işi gücü yerinde ve bir kadına nasıl davranılması gerektiğini bilen birisi olduğu için, salıveremiyorum. Kalsın bee, ne hanzolar gördü bu gözler yaşca büyük.. bakalım hayat ne gösterecek :)

Onu bende çok yaşadım. :) takılmayın bence.

Alık mısın nesin ya
Konu sahibine yaş farkını nasıl öğrendiğimi sordum
Riya orda başlıyor
Algılama sıkıntınız mı var? Yoksa gece gece alkol mü aldınız?
Konu sahibi sormak aklıma bile gelmedi, tesadüfen öğrendim diyor.
Burada yalan söz konusu değil.

Bence yaşlarınız yaş farkını kaldıracak durumda. 26 yaşındaki adam çocuk değil ki 5 yaş sorun olsun.
Ben de sevgilimden 3 yaş büyüğüm, 3 senedir birlikteyiz. Şimdiye kadar kimse garipsemedi yaş farkımızı.
Aralarında 4-5 yaş fark olan evli çiftler de tanıyorum. Mutlu mesut yaşıyorlar.
Anlaşıyorsanız, kafa yapınız uyuyorsa gerisi önemli değil bence.

benim bi arkadasimin esi kendinden 8 yas büyük, 2 çocuğu oldu, gayet mutlular :))
ayni yasta olunca veya erkek kadindan büyük olunca mutluluk garanti mi????

Yaş farkının önemi olduğunu her zaman savunurum da, sizin ki önemsenecek bir fark değil ki. Öyle erkekler geç olgunlaşır genellemesine de gerek yok, karakter meselesi, belki sizden çok daha olgundur, belki değildir, zaman gösterecek. Tanışmaya, tadını çıkarmaya bakın ilişkinizin.

Bence bi sorun olcagini sanmiyorum insallah cok mutlu olursunuz canim. Ufak tefek.seylere takilmayin

Hanımefendi beyfendiden 6 yaş büyükmüş

Hiç sorun değil hayatınızı yaşamaya bakın konusunu bile açmayın. Kompleks yapacak yer aramayın mesela bı tartismada hemen öne sürmeyen genç birini görünce takıntı yapmayın. Siz ikiniz bunları yapmazsanız hiç bişey olmaz.

Tatlişkom ya küçük görünüyorsan aradaki yas farkı sizi rahatsız etmiyorsa hiçbir önemi yok. Ben de benle yaşıt ya da büyük olsun derdim 30 yaşında olan ama beyin yasi 20 altında olan hatta ayni ailede büyüyüp ondan olgun olan adamlar görünce demek ki dedim yaş önemli değilmiş.
Insanlar tecrübeleri ile olgunlasırlar.
Erkek kadından yaş olarak değil olgunluk olarak büyük olursa güzel.
Anı yaşa tadını çıkar, hissettiğin duyguların.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…