- 30 Ağustos 2015
- 857
- 1.627
- 113
Bence ailesiyle konuşması daha sağlıklı annesi kontrol eder böylelikle herhangi bir yanlış anlaşılmaya maruz kalmazmantar sari akintida yapar bir kontrol edin
Yok artık 1. Sınıf çocuğun tutup külotuna mi bakacak?mantar sari akintida yapar bir kontrol edin
aynen anne sorsun kasinip kasinmadiginiBence ailesiyle konuşması daha sağlıklı annesi kontrol eder böylelikle herhangi bir yanlış anlaşılmaya maruz kalmaz
oyle bir sey demedim annesine soyleyecek yani anneye daha once neden soylenmefi ki eli orada kasiniyor olabilir denilebilirdiYok artık 1. Sınıf çocuğun tutup külotuna mi bakacak?
Bu resmen taciz e girer
Konu sahibi bence annesini arayıp uyarın. Bir rahatsızlığı mi var okula konsantre olamıyor deyin. O bakar götürür doktora falan
evet akla ilk mast gelmesi benim cok tuhafima gitti dogrusu bunu belirteyimAnnesiyle görüşün dra götürsünler.
Mastyrbasyon yaptığından emin olamayız
Vulvovajinit mantar egzama olabilir belki de kurt vardır. Dışkıladıktan sonra kurt çıkar ve vajene yol alır
6-7 yaş masturbasyonu gizli saklı yapar ve genelde sert zeminde olur sürekli elinin orda olması mast açısından mantıklı değil
Eger cocugun minderin ustunde yaptigi hareketleri gorseydiniz sizinde akliniza ilk o gelirdi,bir eliyle orasini bastiriyor yere surtuyor ve basinida eliyle kapatmisti cok degisik bir sekildeydi,kizim sende kalk arkadaslarinla oyna diye seslenince saci basi dagilmis resmen terlemis halde gordum ve ilk aklima gelen bu oldu,yoksa sapik degilim herhalde oyle dusuneyimevet akla ilk mast gelmesi benim cok tuhafima gitti dogrusu bunu belirteyim
olabilir bir sey diyemiyorumEger cocugun minderin ustunde yaptigi hareketleri gorseydiniz sizinde akliniza ilk o gelirdi,bir eliyle orasini bastiriyor yere surtuyor ve basinida eliyle kapatmisti cok degisik bir sekildeydi,kizim sende kalk arkadaslarinla oyna diye seslenince saci basi dagilmis resmen terlemis halde gordum ve ilk aklima gelen bu oldu,yoksa sapik degilim herhalde oyle dusuneyim
+1Yok artık 1. Sınıf çocuğun tutup külotuna mi bakacak?
Bu resmen taciz e girer
Konu sahibi bence annesini arayıp uyarın. Bir rahatsızlığı mi var okula konsantre olamıyor deyin. O bakar götürür doktora falan
mantar olmasin cocuk
hanimefendi zaten bilincli olarak masturbasyon yapiyim da orgazm oluyum demiyor herhalde cocukAllah aşkına küçücük kız ne anlar ne bilir masturbasyondan nekadar ileri düşümcelisiniz... Benim kuzenimin kızı mantar olmuştu okadar kötü bi kaşıntı yapıyo ki küçücük kız kendini yer sürtüyor... Bayanlarda bile olur özelikle hamilelik döneminde
siz kesinlikle çocukla fiziksel kontrol yapmayın.Cocukla konuşup vücudumuzda özel bölgemiz olduğunu,bu bölgeye herkesin önünde dokunmanin doğru olmadığını konuşabilirsiniz.Dikkatini başka yöne çevirmek,on sırada oturtup onunla daha fazla ilgilenmek yapabileceğiniz şeyler arasında.Veli ile konuşabilirsiniz ,ben annenin konudan haberdar olduğunu düşünüyorumBenim kontrol etmem uygun olmaz ama annesine soyleyebilirim aslinda,bu bahaneylede evde yapip yapmadigini da anlamis olurum,mantar cidden bana da mantikli geldi,yani olabilir
Kimden öğrenmiş onu merak ettim şuanönce tecrübeli bulduğunuz bir bayan öğretmenden bilgi alın bir danışın bence, sonra ne yapmanız gerektiğine karar verin. Hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?