- 28 Temmuz 2017
- 838
- 863
- 33
Doğrudur bu konuda bilgim yok, en iyisini uzmanlar bilir. Birinden görmese nerden bilecek diye düşündüm ama içgüdüsel gelişebilir haklısınız.Birinden öğrenmesine gerek yok içgüdüsel.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğrudur bu konuda bilgim yok, en iyisini uzmanlar bilir. Birinden görmese nerden bilecek diye düşündüm ama içgüdüsel gelişebilir haklısınız.Birinden öğrenmesine gerek yok içgüdüsel.
Evet ogretmenim,tabiki biliyorum hanfendi ama okul oncesinde daha cok olur siz de bunu biliyor musunuz acaba? bu konuyu da ogretmenligim sorgulansin diye acmadim,neler yapabilirim diye yazdim,bilginiz varsa yazin yoksa benim pedagojik formasyon bilgimi sorgulamayin.cocuk o yasta masturbasyon yapar ozellikle de kiz cocuk
siz ogretmen misiniz? ogretmenseniz boyle bir bilgiyi nasil bilmezsiniz?
Allah allah cok garip yaşı daha çok erken değil mı ? Kadınlık hormonlarının artması gerekmiyor mu o durumdan haz alması için ? Yada hormonlarında problem mi var ? Ama o yaşta bunu farketmesi bilmesi garip değil mi ? Acaba aile de görmüş olma ihtimali var mı ?
hanimefendi zaten bilincli olarak masturbasyon yapiyim da orgazm oluyum demiyor herhalde cocuk
az okuyun ondan sonra yorum yapin boyle
o yas kiz cocuklari farkinda olnadan bunu yaparlar , sonucta zevk aliyorlar , cocuk ne bilsin masturbasyonun ne oldugunu yada ahlak toplum vs gibi kavramlari[/QUOvallaha mı iyikide söylediniz yoksa konuya bodoslama girdiğimi farketmiyecektim. Okudum ki yorum yapıyorum değilmiş....
valla sorgularim kusura bakmayinEvet ogretmenim,tabiki biliyorum hanfendi ama okul oncesinde daha cok olur siz de bunu biliyor musunuz acaba? bu konuyu da ogretmenligim sorgulansin diye acmadim,neler yapabilirim diye yazdim,bilginiz varsa yazin yoksa benim pedagojik formasyon bilgimi sorgulamayin.
Evet haklisiniz .Bazisi elini direk götürmüyor. Mesela bir ana sinifinda gozlem yapmıştım bir kac gun .Erkek bir ogrenci direk dokunamadigi icin surekli siniftaki oyuncak kamyona biniyor ve bir kenara çekiliyordu. Kesfetme maksatli oluyor .Arkadaşlar sizin hissettiğiniz yaşadığınız cinsellik gibi değil ki bu
Dokunduğunda hoşuna gidiyor, bir şekilde bunu keşfetmiş ve davranış haline getirmiş.
Erkek çocuklarda da olur. Bir şekilde ilgisi başka yöne çekilmeli. Ayıp yasak günah demeden
Çünkü bu da sonrasında cinsellikle ilgili tabu oluşmasına neden olabilir
Mantar olabilirIyi aksamlar hanimlar,
Basliktanda anlayacaginiz gibi bir ogrencim var 1. Sinif surekli ama surekli eli afedersiniz ozel bolgesinde,basta cok umursamadim hatta cisi falan var sanip tuvalete gonderdim ama dun oyun fiziki etkinlik dersinde salona inmistik,yanimda yerde uzaniyordu resmen afedersiniz ozel bolgesini yere surtuyor ve eliyle dokunuyirdu resmen ter icinde kaldiyani dun masturbasyon yaptigina emin oldum.
Okulumuzda rehber ogretmen var erkek ondan dolayi ogretmenden de bilgi alamadim sizlere sorayim dedim,gormemezlikten gelip ilgisini dagitmaya calisiyorum,asla kizip yapma elini cek falan demiyorum.
Bu konuda bilgi sahibi olanlar yazarlarsa cok sevinirim,normal ve gormemezlikten mi gelmem lazim ya da ailesine uygun bir dille anlatmam mi lazim.
Sunu da ekleyeyim,basarili bir ogrenci olmasina ragmen,surekli dalgin,asiri yavas bir etkinligi bir saatte zor yapiyor(aslinda yapabilecek bir cocuk)acaba bu durumdan kaynakli mi boyle diye dusunmeye basladim.
Sizin gibi cok bilmis hadsiz velilerde bana denk gelmez insallah, google kopyala yapistir yapmaniz sizi bu konuda bilgi sahibi yapmaz ustelik kendi uzmanlik alaniniz bile degilken,bakin ne kadar kibar cevap yaziyorum,daha fazla polemik olmasin iyi aksamlar size.valla sorgularim kusura bakmayin
insallah cocuklarimin karsisina cikmaz sizin gibi bir ogretmen
bdv de mi cozum bulqcaksiniz buna?
rehber ogretmen erkek diye yonlendirmedim ne demek? egitim ogretimin cinsiyeti mi olurmus?
ayrica konunuzi bir daha okuyun , ilk defa duymus gibi yazmissiniz simdi biliyorum diyorsunuz
Hastalığı sırasında çocuğunuz kendi bedenini keşfetmiş ve bu keşiften aldığı haz hoşuna gitmiş olabilir.Sebebi belli olan durumlarda süreç daha rahat çünkü siz konuya vakifsiniz ve destek alıyorsunuz.Burda öğretmen " çocuğun istismara maruz kalıyor olabileceğini de değerlendirerek" hareket etmek zorunda6 yasinda ana sinifinda bir kizim var once idrar yolu enfeksiyonu oldu cok kasiniyordu tedavi oldu ve gecti hastaligi fakat o donemden bu yana kendisiyle oynuyor.okuldan boyle bir bilgi gelmedi gelseydi ilgilenirdim.bazen kasiniyormu kizim yine diyorum hayir diyor.organin hassas oldugundan fazla kasimamasi gerektiginden soz ediyorum pedagog destegiyle devam ediyoruz tepkisiziz mecburen