Bende iki öğrencimde bu durum ile karşılaşmıştım. Bu yaşlardaki çocuklar cinsel kimliklerini ve cinsel ayrımlarını yeni keşfettikleri için yapıyorlar. Karşı karşıya kalmak iğrenç bir durum ben ilk gördüğümde uzun süre etkisinden kalkamamıştım. Öğrencim tuvalete gidip yapıyordu yada otururken ayağını cinsel bölgesine sürtüyordu yada sıranın köşesine . Kesinlikle bir uzmana yönlendirin . Önce ailesi ile görüşün ve uzmana yönelsinlerIyi aksamlar hanimlar,
Basliktanda anlayacaginiz gibi bir ogrencim var 1. Sinif surekli ama surekli eli afedersiniz ozel bolgesinde,basta cok umursamadim hatta cisi falan var sanip tuvalete gonderdim ama dun oyun fiziki etkinlik dersinde salona inmistik,yanimda yerde uzaniyordu resmen afedersiniz ozel bolgesini yere surtuyor ve eliyle dokunuyirdu resmen ter icinde kaldiyani dun masturbasyon yaptigina emin oldum.
Okulumuzda rehber ogretmen var erkek ondan dolayi ogretmenden de bilgi alamadim sizlere sorayim dedim,gormemezlikten gelip ilgisini dagitmaya calisiyorum,asla kizip yapma elini cek falan demiyorum.
Bu konuda bilgi sahibi olanlar yazarlarsa cok sevinirim,normal ve gormemezlikten mi gelmem lazim ya da ailesine uygun bir dille anlatmam mi lazim.
Sunu da ekleyeyim,basarili bir ogrenci olmasina ragmen,surekli dalgin,asiri yavas bir etkinligi bir saatte zor yapiyor(aslinda yapabilecek bir cocuk)acaba bu durumdan kaynakli mi boyle diye dusunmeye basladim.
buna kesinlikle katılıyorumMasturbasyon” derseniz Veli sizi suçlayabilir. Binbir türlü insan var.
Aynen berilcim ben de o ihtimal uzerine yogunlastim,sen dikkat etmis ustune gitmissin bir anne olarak,bu veliminde cok onceden fark etmemesi de garip,cunku bayagidir yapiyor bunu,sirada bir eliyle yazarken diger eli siranin altinda orda,demekki her anne de bilincli olmuyor.Masal benım kızımda o yasta bılıyorsun ama mastürbasyon yaptığını gormedım
Tatıl dönüşü eli hep ordaydı sokakta bıle el bır yerlerde sorunca kaşınıyor
Külodum ıcıne gırıyor vs dıyordu
Meğerse doğruymuş mantar ve bagırsakta kurt çıktı
Kurt yumurtaları anüs kenarına yumurta bırakıyormuş oda kaşırken her yana yayıyormus
Bütün aıle ılac kullandı
Çamaşırlar degıstı dertte bıttı
Saglıkla olgılıde olabılır
ailenin uygun dille bilgilendirilmesi lazim. Bu kadar acik ve net bir durumda aile pedagoga danişsin.Surekli ama surekli bir eli hep orasinda yani her an yapiyor,korkmaktan degilde cocugun etkilendigini dusunuyorum dikkatini hic bir seye veremiyor,oyun oynarken bile eliyle bastiriyor surekli ve oyuna bile devam edemiyor
Kesinlikle kınamıyorum.Ama çok şaşırdım bir anne çocuğunun bu şekilde dolaştığını bile bile nasıl tadaviyi devam ettirmez aklım almıyor.İyileşmediyse doktor değiştir,iç çamaşırlarını kendinden ayrı 90 da yıka ağları nı ütüle.Eczanelerde sırf orasının temizliği için kullanılan şampuanlar var onunla yıka,paran yoksa suda karbonat erit onunla taharet aldır.Yok aklım almıyor.İhmal ediyorsa çocuğunu çok yazık o çocuğa konu komşu nun yanında da yapıyordur yazık çocuk.Kizlar velimle gorustum bugun,durumu anlattim,kadin daha once de bu sebeple doktora goturdugunu mantar tarzi bir sey oldugunu soyledi,kadin da evde fark ediyormus,ben de simdiye kadar neden ihmal ettigini sordum,cunku cocuk aylardir bu durumda.
Bu arada tekrar belirteyum cocuk masturbasyon yapiyor eminim diye yazmadim,acaba yapiyor mu ben mi kuruntu yaptim diye sizlere sordum,ustelik onceki gun beden dersinde yaptigi cok garip gelmisti kim gorse oyle anlardi.
Veli doktora goturecek,ben de takipcisi olucam zaten, mantar vs yoksa doktor da psikiyatriye yonlendirir diye dusunuyorum
Ben de ayni seyi daha makul bir uslupla kendisine ilettim,aylardir boyle keske ihmal etmeyip daha erken goturseydiniz dedim,sonra biz temizis aslinda yanlis anlamayin falan dedi,bunun sadece temizlikle ilgisi olmayacagini bir suru sebep olabilecegini anlattim bakalim bu durumun takipcisi olucamKesinlikle kınamıyorum.Ama çok şaşırdım bir anne çocuğunun bu şekilde dolaştığını bile bile nasıl tadaviyi devam ettirmez aklım almıyor.İyileşmediyse doktor değiştir,iç çamaşırlarını kendinden ayrı 90 da yıka ağları nı ütüle.Eczanelerde sırf orasının temizliği için kullanılan şampuanlar var onunla yıka,paran yoksa suda karbonat erit onunla taharet aldır.Yok aklım almıyor.İhmal ediyorsa çocuğunu çok yazık o çocuğa konu komşu nun yanında da yapıyordur yazık çocuk.
Acilcasi pek sanmiyorum ama olmayacak sey de degil tabiki.Acaba evde ters giden birşeyler olabilir mi malum ortalık çok kötü neler duyup okuyoruzmasal3487
İnşallah öyledirAcilcasi pek sanmiyorum ama olmayacak sey de degil tabiki.
Olmadigini dusunmemin sebebi ogrenci ice kapanik,ya da ne bileyim farkli davranislari yok,muhtemelen kasinti sonucu ogrenmis olabilir diye dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?