6 yaşındaki oğlum her gece yatağına işiyor, nolur bi çözüm söyleyin

jeliboni

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2011
2.689
2.240
333
6 yaşındaki oğlum her gece yatağına çiş yapıyor kızlar artık gerçekten kafayı yemek üzereyim. Uyuduktan 1 saat sonra tuvalete götürüyorum, 2-3 saat sonra tekrar götürüyorum. Sabaha karşı tekrar bakıyorum yatağına işemiş oluyor. Bende mental sağlık kalmadı, buna çözüm ne olabilir?
Doktora götürdüm tetkikleri yapıldı ama bir sıkıntı çıkmadı.
Biri yardım etsin artık nolur

6 yaşındaki oğlum her gece yatağına çiş yapıyor kızlar artık gerçekten kafayı yemek üzereyim. Uyuduktan 1 saat sonra tuvalete götürüyorum, 2-3 saat sonra tekrar götürüyorum. Sabaha karşı tekrar bakıyorum yatağına işemiş oluyor. Bende mental sağlık kalmadı, buna çözüm ne olabilir?
Doktora götürdüm tetkikleri yapıldı ama bir sıkıntı çıkmadı.
Biri yardım etsin artık nolur
Genetik olabilir sizler de öylemiydiniz o yaşlarda benimde yeğenim öyle çünkü tahlillerde birşey çıkmadı

Psikiyatriye goturmelisiniz, pediatri yonlendirmedi mi?

Ha birde bazi kocakari yontemleri var ama ben kendimi inanmadigim icin oneremiyorum, cevrenizde bilen varsa belki danisabilirsiniz.

Çocuğun bir biyolojik saati vardır ve siz o saate denk getiremiyorsunuzdur belki de yani çocuk 10 da yatti diyelim siz önce 11.30 gibi birde sabaha karşı 4 gibi tuvalete götürmeyi deneseniz birde yatmadan önce zaten dikkat ediyorsunuzdur ama sıvı alımını bitirin.

Back
X