- 17 Aralık 2012
- 2.845
- 692
- 198
- Konu Sahibi 1ciftyesilgoz
-
ben hala yaşadıklarımı hazmedemiyorum. Ailesinin evinde sigara bile içemeyen bir insandı alkol dahi sürmezdi ağzına. Benim gözümmü kördü görmek mi istemedim bilmiyorum tek sorunumuz maddiyatdı onuda üstesinden geliriz dedim. Evlendiğim günden beri hergünüm gözyaşı ve pişmanlıktan ibaretti. Daha önce eşimle sorunlarımız vardı evet bu tip sorunlar değildi . Annem dışardan bi gözle çok mutluyuz sanıyordu çünkü hiçbişey anlatmıyordum. Akıl danışmış demişlerki ona anlatma nida sana inanmaz kocamla aramı açıyorsun der demiş . Annemde bundan korkmş bende diyorum bu kadın bi aydır neden bu kadar zayıfladı..Şok üstüne şok oldum.. 6 yıldır hiç mi renk vermedi bu adam? Anneniz bu kadar zaman nasıl sustu? Bu nasıl usta bir oyunculuktur ki adam 6 yıldır sakladığını 6 ayda gözünüze sokmuş.. aklım beynim durdu şu an sanki seneryo okumuş gibi hissediyorum
Teşekkür ederim. Zaten bana durmadan mesajlarında kendini öldüreceğini dönmezsem ona kendini asacağını vs yazıyor . ÖLdür dedim kendini de ölümün benim elimden olmasın.Gebersin ölsün de mahkemeye bile gerek kalmasın .
Allah yardımcın olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?