- 28 Mayıs 2025
- 38
- -26
- 1
- 23
- Konu Sahibi yorgun_biri
Kızlar ailem eşimle birlikte tartıştı birbirlerinin çok kötü kelimeler kullandılar küfür yok Ama küfür etseydiler daha iyiydi yani psikolojim bozuktu çocuğum hastanede yatıyordu kafam yerini değil ben hastalandım annemgile falan geçtim gel dedim beni al dedim Gelip almadı Ben de evi terk ettim bir aya yakın Annemlerin evinde kaldım ve dayanamayıp en sonunda geldim yine ama nasıl hakaretler yine işittim benle de tartışmamıştı Halbuki aileme sinirli olduğu için ve ben evi terk ettiğim için iyice sinirlenmiş asıl mesele ne ki biliyor musunuz kızlar benim annem bu süre zarfında çok durum paylaştı benim ortanca Görümcem sen tut bunların hepsini eşime at annem ne paylaştıysa hepsini atmış beni arıyor de ki beni diyor bu işe ortak koşmayın siz ne yapıyorsanız yapın benim eşime annemi paylaştığı durumları atıyor Ne alaka ne yapmaya çalışmış Ben dost bildim abla bildim kaç yıldan beri Ama o bana ne yaptı bizim evliliğimize ne yapmaya çalıştı siz olsanız ne yapardınız bunu eşime söylediğinde eşim diyordu Ben takip etmiyorum zaten o yüzden atıyordu Ne alaka diyorum