6 yıl sonra arayan arkadaş

pin_eses

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2011
257
142
103
Bolu
Merhaba kızlar,
2012 yılında bi arkadaşım isyeri açmıştı. Ben de ziyaretine gidince ortağıyla da tanışmış oldum. Benden 3 4 yaş küçüktü. Sosyal arkadaş olduk. Arada muhabbet vs. Sonra işyerleri kapandı vs ama o benimle irtibatı kesmedi görüşmek istedi, ama ben hep bi bahane urettim görüşmedim. O da ilişki bağlamında değil de sosyal arkadaş olarak görüşmek istedi. Ya da yaşı küçük olduğu için ben öyle yordum.
Her neyse aradan 6yılı aşkın zaman geçti. Bu süreçte ne bir arama ne bir mesajlasma oldu. Ben unuttum bile onu. Sonra birden pat diye mesaj attı. "Memleketine geliyorum görüşelim"dedi. Sonuç itibari ile görüştük. Sonra da sen gel ben geliyim görüşelim muhabbeti yaptı.
Sizce bu kadar yıl sonra neden aniden ortaya çıktı ve görüşmek istiyor olabilir? Meraktan catlamak üzereyim

Bence sizden borç isteyecek

Sizden hoşlanıyor olabilir. Benim nişanlımla da eskiden merhaba merhabaydık. sonra 1 buçuk yıl boyunca görüşmedik ve sosyal medya telefon ve hiçbir yerde ekli değildik. 1.5 sene sonra benimle görüşmek istedi. Nişanlandık sonra

Bence hemen hoslantiya aşka yormayın umitde bağlamayın
Ben mesela hiç samimi olmasam bile tanıdığım birinin memelketine gitsem görüşelim diye msj atabilirim doğal olarak insanların içinden gelir bu memleket den dolayı..zaten.hoslaniyor olsa daha önce belli ederdi

ya bu cok salak bi duygu ama bende de var. mesela atiyorum eskisehire gittim, univ mezun olali 13 yil olmus, aaaa bizim bi ayse vardi burdayasiyodu deyip sosyal medayadan ekli olmadigimiz halde hemen eklesip mesaj atip eskisehire geliyorum gorussek ya diyebilirim. oyle bi sacma sapan istek arzu. ayseden ne beklentim olabilir halbuki hayir oturunca konusacak ortak konu bile yok:) muhtrmelen dondukten sonra da bir sure sosyal meday paylasimlarina begeni filan atarim sonra biter.

oyle bisey olabilir yani cok takilmayin

Ara sıra memleketnize gelecekse geldiginde vakit gecirebilecegi biri olsun istio olabilir.fakat gün içinde sk sk mesaj atma arama durumu varsa sizden hoslanıoda olabilir bunu anlarsnz zaten

Hoşlanan adam 6 yıl beklemez diye düşünüyorum. Kaçan balık büyük olmuş yine heyecanlanmışsınız sanki ama ben çok iyi kokular almadım açıkçası. Çok kaptırmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…