korkuyorum artık diyelimki kabul etmedim ayrıldık.ki büyük ihtimal böyle olucak.ya başka biriyle evlendiğimde oda evlendikten sonra böyle bişey isterse.yine hayır derim kabul etmezse yine ayrılık olucak.evlenmeden bunu böyle bişey istemeyen birini nasıl anlayabilirim.6 yıldır ben böyle bişey isteyeceğini düşünmemiştim hiç.şok oldum.
allah gönlümüze göre versin hayırlısını versin diye dua etmeliyiz. önemli bir sorun bu gerçekten duyuyoruz görüyoruz. kişisel tercihleri olan hanım arkdaşlarımız olduğu gibi zorla bu duruma maruz kalan bayan arkadaşlarımız var maalesef. eşleri hep aynı şeyi yapıyor sen bana istediğimi vermezsen bende dışarıda bulurum istediğimi vereni deyip eşlerini bu duruma mecbur ediyorlar.. hepimize hayırlı eşler versin rabbim.korkuyorum artık diyelimki kabul etmedim ayrıldık.ki büyük ihtimal böyle olucak.ya başka biriyle evlendiğimde oda evlendikten sonra böyle bişey isterse.yine hayır derim kabul etmezse yine ayrılık olucak.evlenmeden bunu böyle bişey istemeyen birini nasıl anlayabilirim.6 yıldır ben böyle bişey isteyeceğini düşünmemiştim hiç.şok oldum.
zoruma gidende bu oldu benim yanlış dedikce sen çok cahilsin bu normal dedi.bende acaba gerçekten benmi yanlış düşünüyorum diye buraya konu açmak istedim.miğdem bulandı gerçekten
zararın neresinden dönersen kardır ,bu zihniyetteki adamdan sana hayır gelmez canım ,
bide seni cahil ilan etmiş , böyle sapıklıklara karşı gelenler geri kafalı oluyo hep zaten
amin canım evet evlilik olsa ilerde yapmasam zorla yapmaz ama bu cümleyi bana söyleyebilir mecbur bırakabilir bir yerde .sonuc ya ayrılık yada kabulleniş olur o durumda kabullenmekte dince haram olduguna göre evlenip ayrılmak olurdu.allah gönlümüze göre versin hayırlısını versin diye dua etmeliyiz. önemli bir sorun bu gerçekten duyuyoruz görüyoruz. kişisel tercihleri olan hanım arkdaşlarımız olduğu gibi zorla bu duruma maruz kalan bayan arkadaşlarımız var maalesef. eşleri hep aynı şeyi yapıyor sen bana istediğimi vermezsen bende dışarıda bulurum istediğimi vereni deyip eşlerini bu duruma mecbur ediyorlar.. hepimize hayırlı eşler versin rabbim.
dedim kuranın acıklamalarında günah yazıyor hiçmi okumadın diye.onlarıda insanlar yazıyor belkide kafalarına göre yazıyorlar.her kitaptaki cümle birebir tutmuyor sonucta farklı şekilde yorumluyorlar dedi.bişey diyemedim.sen inanmıyorsun ben inanıyorum dedim.o zaman ben cehennemlik günahkar birimiyim dedi.onu allah bilir ama bence böyle bişey yapmamalısın diyebildim sadece.
amin canım evet evlilik olsa ilerde yapmasam zorla yapmaz ama bu cümleyi bana söyleyebilir mecbur bırakabilir bir yerde .sonuc ya ayrılık yada kabulleniş olur o durumda kabullenmekte dince haram olduguna göre evlenip ayrılmak olurdu.
Belkide kafalarına göre yazıyolar ne demek ya.Sorgulamak bana düşmez ama erkek arkadaşının imanında da bi problem var sanırım böyle konuşabildiğine göre.Ayrıca bu konuları konuşmak çok iğrenç ben olsam soğurdum direk.Ama bi yandan da iyi ki konuşmuşta bu durumu öğrenmişsin diyesim geliyo ama normal bi durum değil yani durumunuz .
zoruma gidende bu oldu benim yanlış dedikce sen çok cahilsin bu normal dedi.bende acaba gerçekten benmi yanlış düşünüyorum diye buraya konu açmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?