6 yıl sonra şok.:(

çok haklısınız.

dimi işin birde bu boyutu var belkide bu yüzden dinimizcede haram.nerden bakarsak yanlış dediğim gibi bencede yanlış.ama işte belki benmi yanlış düşünüyorum diye iyice emin olmak istedim.dogru yolda olduğumu gördüm.hepiniz çok saolun.

6 yıldır çıkıyomuşsunuz böyle bir konuyu konuşmanız çok normalde erkek arkadaşının seni düşünmeden 'istiyorum,olacak' tavrı hoş değil.. Gerçekten çok bi bilgim yok ama duyduğum kadarıyla o şekilde ilişkiye girdiklerinde arkadan olduğu için tuvaletini tutmakta zorlanıyolarmış..Bu efsanemi gerçek mi bilmiyorum ama tehlikeli.. bence öyle bişeyin olmaması konusunda onu ikna etmelisin bi şekilde çünkü zorlar gibi geldi bana:44:

Cnm konuşulur elbet ama bu kadar detaya girmek de pek iyi değil.Bak iyimi oldu? Seni soğuttu şimdiden..Konuştukça fantazi hayalleri kuruyor galiba onu da yaparım bunu da yaparım gibi..Tamam tanımak iyi ama bence bu kadar herşey konuşulmamalıydı. Konuşarak tanıyamazsın zaten..

ona istemediğimi bu durumu açıkca söyleyeceğim.sonuc belli aslında o inatcı biridir cincellikte önemli benim için demişti bana.fikrinin değişeceğini sanmıyorum.değişti dese bile evlendiğimizde ben bunu istiyorum yapmazsan başkasıyla yaparım yada ayrılırız düşüncesi önüme gelicek gibi düşünüyorum.büyük ihtimal ayrılıcaz bu akşam.sonuç öyle görünüyor gibi.bir mucize olsada seni denedim bu konuda ne düşünüyorsun bencede iğrençti dese diye umut ediyorum ama çok zor i ihtimal buda.

Kanunlar onunde bile
anal iliski direkt bosanma sebebiyken ,
beyefendi kendi kendine karar veremez ..

Madem dini takmiyor kanunlardan bahset bakalim ne diyecek ...

hazırlanıp cıkıcam sımdı evden onunla bulusucam bu konuyu yüzyüze konuşucam özellikle.tavrına bakıcam akşama durumumuzu yazıcam burda .hadi hayırlısı.

Beyefendi bir de fetva vermis ve sana cahil demis. Saka gibi. Bir laf vardir, cok afedersiniz ama " hak yolu varken b*k yolunu secmek niye" diye. Aynen oyle. Haram olmasiyla ilgilenmiyor diyelim, igrenmiyor mu acaba bu erkekler hic ya...

bi noktada haklısınız ama iyi ki konuşmuşlar da kız daha başında öğrenmiş diye düşünüyorum, ya evlendikten sonra öğrenseydi? ya hayır dediğinde karımsın ulen diye zorla...

6 yıl boyunca sadece öpüşmekle yetindiyse, bu konuda da baskı yapmayacaktır.

neterbiyesizmiş ya kusura bakmada sevdiğine insan böyle şeymi söyler allah aşkına bide sana cahil demezmi utanmaz bence iyi düşün bu adam neyse

6 30 gibi bulustuk ve yarım saat konustuk sadece sonra eve geldım.düşündüm ve bana çok iğrenç gelen bu durumu kabullenemicem dedim sen nasıl iğrenmezsin dedim.prezervatif denen bişey var hijyene dikkat etcez herhalde dedi.o kısım olmak zorundamı olmasa nolur dedim sen bunu anlayamazsın ben 6 yıl öncesınde ordan yaptıgım zaman baskalarıyla önden daha fazla zevk almıştım.onun zevki daha başka dedi.ben istemiyorum hem günah hem saglıklı değil hemde netten arastırmalarıma göre ilerde tuvaletimi tutamıcakmısım dedim.insan sevdigine bu kötülüğü yaparmı dedim.bana bak canım ben seni seviyorum ama cinsellikte bir erkek için bambaskadır neden niçin diye sordugun bu sorular erkeklere göre başkadır.ben bunu evlendiğim kişiyle isterim ona her türlü her şekilde cinsel anlamda yaklasmak isterim ondan başkasıyla yapamıcam zaten tabikide ondan isticem yani senden dedi.dürüstce en baştanda söyledim dedi.ayrıca sen vucudundakı kasları düzgün kullanmayı bilirsen tuvalet tutamama durumu olmaz bilgilenmen gerek cahilsin belli dedi.o zaman ayrılcaz yapamam ben dedim.sen beni sevmiyosun o zaman dedi sevsen yapardın dedi.seviyorum diye bu günah iğrenc seyi kabul edemem dedim.sen sevseydin yapmazdın asıl dedim.dedim ya bu durumu anlayamazsın o baska bişey dedi.cok sinirlendim artık hiç konusmadıgım kadar acık bi şekilde bagırdım ona. gerizekalı sey beni g.tümlemi sevcen o olmazsa olmaz diyosun ne kıymetli kıç.m varmıs ya hayret bişey söylediğin sözlere bak bide bana cahilsin diyosun sensin cahil dedim.bana dediği söz ben beni her yönden mutlu etcek biriyle evlenebilirim sen beni anlamıyosun bu zihniyetteki biriyle mutlu olamam bitsin o zaman dedi.senin o gittigin yol yol değil bigün pişman olucaksın dedim.buraya kadarmıs hadi allaha emanet ol dedim.sadece ben değil cogu erkek bunu ister dedi.hiçbişey demedim.kalktım yürüdüm peşimden geldi parkta bulusmustuk kimse yoktu parkta allahtan.duraga bıraktı beni bindim otobüse ve eve geldim.son durum bu kızlar ayrıldık yani.

Canım çok iyi yapmışsın
mesaj atsa bile cevap verme sakın
Cahil pis adam

Hayırlısı olsun canım.
İnşALLAH kolay atlatırsın.
Yorum yapmamıştım ama okuyordum konuyu bencede bitmesi en mantıklısıydı.
Sencede mantığı bu ama kalbinde inşALLAH bunu onaylar en kısa zamanda

nasıl seviyo ya seni üzecek olan bi durumu sen cahilsin ben böyle istiyorum diye zorlamaya çalışan biri mi seviyo?? bide her erkek istermiş miş istemek farklı zorlamak farklı bi durum.. valla en güzelini yapmşssn, o senden okadar eminki tekrar barışacağını düşünüyodur büyük ihtimalle ama bekle ve gör , inş karşına seni düşünen gerçekten değer veren biri çıkacaktır.. 6 yılı bitirmek çok zor anlıyorum ama konu iğrençleşmiş artık kendini çok üzmemeye çalış derim

Ayrıca birşeyi istemiyosun diye durmadan sana nasıl cahil der anlamıyorum.. o kim ki seni cahil yapıyo gerizekalı ya erkek milleti işte (buarada gerizekalı dedim kusura bakma )

Son düzenleme:
Canım çok iyi yapmışsın
mesaj atsa bile cevap verme sakın
Cahil pis adam

atmadı yanından ayrıldıgımdan beri atarsada cvb vermıcem.kabul edemem.şu dk dan sonra güvenememde tamam istediğin gibi olsun derse.yarın bigün olmuyo istiyorumda diyebilir evlenirsek.onu cok seviyorum 6 yılım geçti onunla iyi kötü ama bu kabullenebilceğim bişey değil.hakkımda hayırlısı buymuş diye düşünüyorum.

çok saolun iyi dilekleriniz için.

sevgiliniz olan hoca efendiye sorarmısınız insanları hayvanlardan ayıran en büyük şey nedir diye

bide sizin aklınız yokmu yahu hiçmi duymadınız sağlık açıcsındanda zararlı vede haram

ben bazen böyle kızlara sinir oluyorum herşeyde cin gibiler bazen böyle konularda saf ayağına yatıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…