çok haklısınız.bence böyle bir durum karşısında ayrılmaktan 6 yılın boşa heba olmasından değil ilerde o adamın talepkar olabileceğinden kork. bir adamda ilk olması gereken şey saygıdır. hatta imandan bile daha önemli olduğu zamanlar olur. bunda sana karşı saygı yok iman dersen oda zayıf. ya güzelce konuş yola gelsin yada boşver varsın yoluna gitsin. ilerde kafayı vuracak taş aramaktansa şimdi iki gün kafanı taşa vurman iyidir.
bu arada bunu alışkanlık haline getirdiklerinde kadınlarda bağırsak rahatsızlıkları görülür...
ilerde tuvaletini tutamayınca o mu alacakmış altını...
bu kadar acımasız işte erkek milleti kendi zevki için..
kızlar yenı uye oldum ama bu sorunu kımseyle paylasamadıgımdan burdan fıkır almak ıcın buraya acıyorum.utanc verıcı bi durum farkındayım ama ne yapmalıyım bilmiyorum.6 yıllık bir ilişkim var.her ilişkide oldugu gibi tartısmalarımız kavgalarımız oluyodu ayrılıyorduk barısıyorduk.evlilik düşünüyorduk.gecen gün konusurken cinsellik sohbetlerimizde oluyordu sonucta evlenicez diye.o şekildede sohbetle birbirimizi azda olsa tanımaya çalısıyorduk.normal hayatta ise aramızda öpüşme dışında bişey olmadı.konusurken bana ben evlenirsek her türlü ilişki isterim dedi.nasıl yani dedim zaten evlenince karı koca olucaz sadece benimle olucaksın dedim.ilişkiyi o zaman yaşıycaz dedim.öyle değil arkadan ilişkide isterim dedi.ters ilişki yani vajina dısı o bölgedende isterim dedi.bende tepki verdim o dinimizce haram günah ve pis bişey orda ne oldugu belli tuvaletimizi yapıyoruz ordan çok iğrenç bence dedim.bana sen çok cahilsin.iki kişi anlasırsa günah olmaz zorla yapıldıgında günah olur ve bence çok normal bişey bana çekici geliyor dedi.sevgilimi çok seviyorum şu durumda benden böyle bişey istemiyor ancak evlendiğimizde istiycegini söyledi.6 yıl şimdi boşunamı ugrastım ben seviyorumda onsuz nasıl olur bilmiyorum hep onu istedim dua ettim bekledim sonrası böyle bir düşünce.sizce ben mi abartıyorum yoksa gerçekten onunda dediği gibi normal mi bu durum.
biz konusuyorduk onunla herşeyi.ama sadece konuşmak öpüşmek dısında yapmıyorduk evlenmeden sözlede olsa tanımak istiyorduk birbirimizi.mesela bana evlendiğimizde ben cinsellik anında çoraptan etkilenirim ona göre bile demişti.yüzeyselde olsa konusuyorduk işte.ben kimseyle bişey yasamadım ilk onunla öpüştüm.evlenmeden olmuycak hiçbişey dediğimde saygı duyarım demişti.nişan planları yaparken böyle bişeyi öğrendim.
6 yıldır çıkıyomuşsunuz böyle bir konuyu konuşmanız çok normalde erkek arkadaşının seni düşünmeden 'istiyorum,olacak' tavrı hoş değil.. Gerçekten çok bi bilgim yok ama duyduğum kadarıyla o şekilde ilişkiye girdiklerinde arkadan olduğu için tuvaletini tutmakta zorlanıyolarmış..Bu efsanemi gerçek mi bilmiyorum ama tehlikeli.. bence öyle bişeyin olmaması konusunda onu ikna etmelisin bi şekilde çünkü zorlar gibi geldi bana:44:
Cnm konuşulur elbet ama bu kadar detaya girmek de pek iyi değil.Bak iyimi oldu? Seni soğuttu şimdiden..Konuştukça fantazi hayalleri kuruyor galiba onu da yaparım bunu da yaparım gibi..Tamam tanımak iyi ama bence bu kadar herşey konuşulmamalıydı. Konuşarak tanıyamazsın zaten..
6 30 gibi bulustuk ve yarım saat konustuk sadece sonra eve geldım.düşündüm ve bana çok iğrenç gelen bu durumu kabullenemicem dedim sen nasıl iğrenmezsin dedim.prezervatif denen bişey var hijyene dikkat etcez herhalde dedi.o kısım olmak zorundamı olmasa nolur dedim sen bunu anlayamazsın ben 6 yıl öncesınde ordan yaptıgım zaman baskalarıyla önden daha fazla zevk almıştım.onun zevki daha başka dedi.ben istemiyorum hem günah hem saglıklı değil hemde netten arastırmalarıma göre ilerde tuvaletimi tutamıcakmısım dedim.insan sevdigine bu kötülüğü yaparmı dedim.bana bak canım ben seni seviyorum ama cinsellikte bir erkek için bambaskadır neden niçin diye sordugun bu sorular erkeklere göre başkadır.ben bunu evlendiğim kişiyle isterim ona her türlü her şekilde cinsel anlamda yaklasmak isterim ondan başkasıyla yapamıcam zaten tabikide ondan isticem yani senden dedi.dürüstce en baştanda söyledim dedi.ayrıca sen vucudundakı kasları düzgün kullanmayı bilirsen tuvalet tutamama durumu olmaz bilgilenmen gerek cahilsin belli dedi.o zaman ayrılcaz yapamam ben dedim.sen beni sevmiyosun o zaman dedi sevsen yapardın dedi.seviyorum diye bu günah iğrenc seyi kabul edemem dedim.sen sevseydin yapmazdın asıl dedim.dedim ya bu durumu anlayamazsın o baska bişey dedi.cok sinirlendim artık hiç konusmadıgım kadar acık bi şekilde bagırdım ona. gerizekalı sey beni g.tümlemi sevcen o olmazsa olmaz diyosun ne kıymetli kıç.m varmıs ya hayret bişey söylediğin sözlere bak bide bana cahilsin diyosun sensin cahil dedim.bana dediği söz ben beni her yönden mutlu etcek biriyle evlenebilirim sen beni anlamıyosun bu zihniyetteki biriyle mutlu olamam bitsin o zaman dedi.senin o gittigin yol yol değil bigün pişman olucaksın dedim.buraya kadarmıs hadi allaha emanet ol dedim.sadece ben değil cogu erkek bunu ister dedi.hiçbişey demedim.kalktım yürüdüm peşimden geldi parkta bulusmustuk kimse yoktu parkta allahtan.duraga bıraktı beni bindim otobüse ve eve geldim.son durum bu kızlar ayrıldık yani.
6 30 gibi bulustuk ve yarım saat konustuk sadece sonra eve geldım.düşündüm ve bana çok iğrenç gelen bu durumu kabullenemicem dedim sen nasıl iğrenmezsin dedim.prezervatif denen bişey var hijyene dikkat etcez herhalde dedi.o kısım olmak zorundamı olmasa nolur dedim sen bunu anlayamazsın ben 6 yıl öncesınde ordan yaptıgım zaman baskalarıyla önden daha fazla zevk almıştım.onun zevki daha başka dedi.ben istemiyorum hem günah hem saglıklı değil hemde netten arastırmalarıma göre ilerde tuvaletimi tutamıcakmısım dedim.insan sevdigine bu kötülüğü yaparmı dedim.bana bak canım ben seni seviyorum ama cinsellikte bir erkek için bambaskadır neden niçin diye sordugun bu sorular erkeklere göre başkadır.ben bunu evlendiğim kişiyle isterim ona her türlü her şekilde cinsel anlamda yaklasmak isterim ondan başkasıyla yapamıcam zaten tabikide ondan isticem yani senden dedi.dürüstce en baştanda söyledim dedi.ayrıca sen vucudundakı kasları düzgün kullanmayı bilirsen tuvalet tutamama durumu olmaz bilgilenmen gerek cahilsin belli dedi.o zaman ayrılcaz yapamam ben dedim.sen beni sevmiyosun o zaman dedi sevsen yapardın dedi.seviyorum diye bu günah iğrenc seyi kabul edemem dedim.sen sevseydin yapmazdın asıl dedim.dedim ya bu durumu anlayamazsın o baska bişey dedi.cok sinirlendim artık hiç konusmadıgım kadar acık bi şekilde bagırdım ona. gerizekalı sey beni g.tümlemi sevcen o olmazsa olmaz diyosun ne kıymetli kıç.m varmıs ya hayret bişey söylediğin sözlere bak bide bana cahilsin diyosun sensin cahil dedim.bana dediği söz ben beni her yönden mutlu etcek biriyle evlenebilirim sen beni anlamıyosun bu zihniyetteki biriyle mutlu olamam bitsin o zaman dedi.senin o gittigin yol yol değil bigün pişman olucaksın dedim.buraya kadarmıs hadi allaha emanet ol dedim.sadece ben değil cogu erkek bunu ister dedi.hiçbişey demedim.kalktım yürüdüm peşimden geldi parkta bulusmustuk kimse yoktu parkta allahtan.duraga bıraktı beni bindim otobüse ve eve geldim.son durum bu kızlar ayrıldık yani.
Canım çok iyi yapmışsın
mesaj atsa bile cevap verme sakın
Cahil pis adam
çok saolun iyi dilekleriniz için.nasıl seviyo ya seni üzecek olan bi durumu sen cahilsin ben böyle istiyorum diye zorlamaya çalışan biri mi seviyo?? bide her erkek istermiş miş istemek farklı zorlamak farklı bi durum.. valla en güzelini yapmşssn, o senden okadar eminki tekrar barışacağını düşünüyodur büyük ihtimalle ama bekle ve gör , inş karşına seni düşünen gerçekten değer veren biri çıkacaktır.. 6 yılı bitirmek çok zor anlıyorum ama konu iğrençleşmiş artık kendini çok üzmemeye çalış derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?