6 yıl sonra şok.:(

Her erkeğin içinde cinselliğin her şeklini deneme isteği yatar. Sevgilin cesur davranıp bunu seninle paylaşmış. Biraz sapıkça aslında bizim için ama erkekler merak ediyorlar bunu ve tehlikeli olduğundan herhangi biriyle yaşamak istemiyodur. Emin ol ayrıntılarını da biliyodur. Ancak anüs dışa açılan bir kas yapısına sahip ve bunu yaşayan kadınların çoğu dışkısını tutamaz bir süre sonra fizyolojimize aykırı ve hiçbir zevki olduğunu sanmıyorum. Bu konuyu emin olacak şekilde konuşmalısın bence ben karşıyım diyip kestirip atmak evlendikten sonra ikna ederim diye yer etmesin kafasında. Ayrıca reddettiğin için sana cephe alıyorsa duyguların için mi seninle yoksa ideal kız olduğun için mi diye de düşünmek lazım. Ayrıca gerçekten de sağlığını bozar düşün boşanma davalarında bunu sebep gösterdiğind tek celsede hakim bile boşuyor. Hoş bişey olsa hukukta bile yer edinir mi . Seni de öle saf yerine koyup ikimizde istersek günah eğil diyecek kadar bilgisi varsa camiye gitsin de cahile cühelaya iki kelam öğretsin vatandaş da engin bilgilerinden faydalansın . Töbe yarabbim

Mahkemede bile ters ilişki teklifi, boşanma sebebinin en geçerli gerekçelerinden.
Bence ayrılmalısınız. Söyleyin sevgilinize. Ben buna gelemem en iyisi ayrılalım de. Ne diyeyim ki :44:

ben günah oldugunu biliyodum msjımı dıkkatlı okursanız ılk msjımda söyledim onada ama yapmıcagım bişey oldugundan saglık acısından sorunlarını arastırmamıstım netten.yapmayı düşünmedim bile.saolsun burda arkadaslarda bana sakıncalarını söylediler.benmi yanlıs düşünüyorum diye fikir almak için konu acmıstım haklı oldugumu gördüm.

Ağzına sağlık, pis herif, oldu o zaman ''ona her türlü her şekilde cinsel anlamda yaklasmak isterim'' bu lafın arkasına sığınıp 2 kişilik özel yaşantıyı genele yaymayı da teklif etmek ona göre normaldir nasılsa her türlü dediğine göre ( çok özür dilerim) olaya bak ,cahillikle suçlaması hele ! dinimizde haram evet hatta bu istek olursa kadına kocasını boşama hakkı veriyor dinimiz diye biliyorum, çok şükür ki bu gerçeği şimdi görmüş oldun. Hayat senin hayatın ,sevginin gözünü kör etmesine izin verme madem ki haram olması ve sağlığa zararlı olması seni düşündürüyor o zaman yol ver gitsin, o vakit ben evleneceğim erkekte diye biz bayanlarda bi liste yapalım olurmu öyle şey,RABBİM HERKESİ 2 CİHANDA DA MUTLU KILACAĞI HAYIRLI EŞLER ile bir araya getirsin amin

İnsan her şeyi merak edebilir ve deneyebilir, alışkanlık haline getirmemek kaydıyla bunu yaşayan milyonlarca çift var, her zaman tartışmaya açık bir konudur ancak can sıkıcı olan daha evlenmeden istekleri ile ilgili diretmesi, senin isteklerine saygı duymaması. Bizler için haram olması ilk kriter ancak bu haram olmayıp sana hoş gelmeyen bir şey de olabilirdi. Ben şöyle kadın isterim, her şey dediğim gibi olacak şeklinde diretmek çok çirkin. Belki bu açıdan bu tartışma bir şeyleri fark etmene sebep oldu. Hakkında hayırlısı olsun diyorum, umarım yaptığı eşekliği anlar ve uzlaşırsınız.

amin canım.özelden msj atmıssın ben özel yazamıyorum henüz.haklısın belkide sınavdayımdır allah beni deniyordur napıcam diye.bu günahlı yola ne kadar üzülsem acı ceksemde ayrıldıgım için bu günaha girmicem en azından bu sınavı geçmiş olurum.hem saglıgımı hem dinimi kurtarmıs olurum.sevgi dünyadaki en güzel sey ama insanın bazı durumda beyninide kullanması gerek bu gibi durumlarda özellikle.

Her erkek istermis!
Ufak atsin da civcivler yesin!
Istemeyen erkek erkek degil mi ?
Sacmaliga bak !
Asiri derecede bencil .
Bir de kaslarini dogru kullanirsan bir sey olmaz diye akil veriyor!

Hepsini gec, daha once de yasamis ve sana anlatiyor .
Hadi diyelim ki vazgecmis olsaydi ,
yasamis olmasi bile basli basina ayrilik sebebidir bana gore...

Iyi yapmissin arkana bile bakma ...

anlasa bile ben ona güvenememki şu dk dan sonra yarın bigün evliyken bu konuyu tartısırsa benle belkide cocugum olcak ve bitcek bu konu yuzunden artık yok o hayatımda.hayırlısı diyorum.sımdılık üzülmüyorum mantıklı olan bu boşlukta gibiyim.

Ağzına sağlık valla ya bana göre de gayet sapıkça.
Ayrılmak en doğru çözüm olmuş.
Şimdi dönse tamam istemiycem bile dese emin ol evlenince yine baskı yapar
Kocam artık boşanmak zor diye de kendini mecbur hissedebilirsin

Bir aile dostumuzun kızı evlendikten 2 yıl sonra babasının evine geldi harap ve bitap. Kızcağız babamın evinden gittiğim gibi bakireyim hala diye anlatıyor. Kocası denecek o ücube herif kıza hep arkadan hep arkadan demiş babası öldürecekti oğlanı. Kız dayanamamış kaçmış gelmiş. Bir de kıza ilk başlarda ilaç veriyormuş öncesinde uyuşsun da ağrı duymasın diye. .. Kaslarını kullanmayı nasıl bilecekmişsin ya anüs istemsiz çalışan kastır . Sadece anüste mesane kontrolü yapılabilir o kadar . İlkokul mezunu mu bu ya .

ben ona benden öncesi beni ilgilendirmez dediğim için bu kadar rahat söyleyebildi belkide yasadıgını.gerçekten öncesinde yasadıkları umrumda değil.sonucta ben yoktum o zaman benimle yasadıkları önemli ben varken hayatnda bana deger vermesi önemli karsımdakinin.benlede su durumda izin vermediğim için değil ilerisinde evlilikte istediğinden oldu bu tartısma iyide oldu iyiki açık açık konuşmusuz bu konuları diyorum.pişman değilim.

iğrenç bir istek. hak yolu varken bilmem ne yoluna gerek yok
tövbe yarabbim ya
bence olmaz bu iş.

Sadece bu konuya takılmışsın benim anlatmak istediğim genel tavrıydı. Onu şimdiye kadar tamam demeye alıştırmışsın yoksa bu kişilikte bir adamla 6 yıl anlaşamazdın. Yaptığı hatayı çözerse bu konu aranızda zaten bir daha açılmayacaktır. Ben böyle ayrılıklara üzülüyorum, çözülmesi çok basit problemlerin ego tatmini yüzünden çarşafa dolanması tüketiyor insanı. Arkadaş yaşamışsındır ve sevmişsindir, karşındaki bunu sevmek ve istemek zorunda değil bunda diretmek niye anlamam. Emin ol ters ilişkiyi sevdiğinden diretmemiştir sana yapısı böyle, benim dediğim olacak sıkıntısı. Ve bu yüzden ziyan olan ilişkilere üzülüyorum

ay bu msjı okuyunca kötü oldum ilaç verip bide zorla yapması.allah korusun ya ne insanlar var.ben sanslıyım demekki önceden ögrendim.ilkokul değil canım 4 yıllık üniversite mezunu bu kişi.sanırım kas kullanmayı bilirsen bişey olmaz durumunu hala ikna edebilirim belki diye düşünerek ugrastı ama tabi bende saf değilim yani ona bu konuda inanıcam.bilimsel bilgiler varken onun uydurmasına inanmadım.bu işler universite lise ilkokul mezununa bakmıyor ne yazıkki kişinin vicdanı inancı kişiselliğiyle ilgili.

cnm 6 yıllık ilşki btmesıne uzuldm açıkcası bdaha konuşarak halledeblrsnz bence bu sebep yuzunden bu kadr kolay ayrılmayı da ben anlmyıorum.zamanla anlaşablrdnz huyuna gdeblrdn dye dşnyrm .

evet benim dediğim olcak mantıgı var onda ben bana acık giymiceksin dediğnde tamam dedim zaten yapı itibariyle cok acık giyinmem.başka konularda karısmadı bana ve tartıscak cok sorunlarımızda olmuyordu arada bır ufak tefek seyler işte.uyumlu biriyimdir ben ama şimdi allah var oda bana cok uyum sagladı bazı zamanlar.orta yolu buluyoduk hep bi şekildede bunun orta yolu yok malesef ya olcak ya olmuycak durumu .burda anlaşamadık.

kararlılıgına hayran kaldım..Adamdaki laflarada agzım acık kaldı valla..
her lafına cevabı var bencil şeyin...
verilmiş sadakan varmış canım ..
tamam bu isteğimden vazgeçtim dersede inanma hadi evlendiniz bu defa nasılsa karım oldu her istediğimi yaptırırım derse
ömür boyu huzursuzluk, gözyaşı, acı....

cnm 6 yıllık ilşki btmesıne uzuldm açıkcası bdaha konuşarak halledeblrsnz bence bu sebep yuzunden bu kadr kolay ayrılmayı da ben anlmyıorum.zamanla anlaşablrdnz huyuna gdeblrdn dye dşnyrm .
bende bu sebepten dolayı bitmesine üzüldüm.bitmeseydi keşke.ama bu konuda onun huyuna gitmem demek onun istediğini yapıp ileride saglık sorunlarıyla ugrasmam ve dinimizce harama bulasmam demek olucak.buraya kadarmıs napim.

Valla ben de benden oncesi beni ilgilendirmez mantigini anlamiyorum.
Bal gibi de ilgilendirir efendim.
Bakin sizden once yasadigi anal iliski nasil da buldu geldi sizi ?
Demek ki onemli.
Atalarimiz bile bir insan 7'sinde ne ise 70'inde de odur...

Balkovan benim de gorumcem ebe hemsire. koylerde tarama yaparken ,
aile planlamasi hakkinda bilgi verirlerken
bu konu hakkinda nelerle karsilasmislar...
Anlatmisti da ,
simdi burda anlatmaya dilim varmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…