kızlar yenı uye oldum ama bu sorunu kımseyle paylasamadıgımdan burdan fıkır almak ıcın buraya acıyorum.utanc verıcı bi durum farkındayım ama ne yapmalıyım bilmiyorum.6 yıllık bir ilişkim var.her ilişkide oldugu gibi tartısmalarımız kavgalarımız oluyodu ayrılıyorduk barısıyorduk.evlilik düşünüyorduk.gecen gün konusurken cinsellik sohbetlerimizde oluyordu sonucta evlenicez diye.o şekildede sohbetle birbirimizi azda olsa tanımaya çalısıyorduk.normal hayatta ise aramızda öpüşme dışında bişey olmadı.konusurken bana ben evlenirsek her türlü ilişki isterim dedi.nasıl yani dedim zaten evlenince karı koca olucaz sadece benimle olucaksın dedim.ilişkiyi o zaman yaşıycaz dedim.öyle değil arkadan ilişkide isterim dedi.ters ilişki yani vajina dısı o bölgedende isterim dedi.bende tepki verdim o dinimizce haram günah ve pis bişey orda ne oldugu belli tuvaletimizi yapıyoruz ordan çok iğrenç bence dedim.bana sen çok cahilsin.iki kişi anlasırsa günah olmaz zorla yapıldıgında günah olur ve bence çok normal bişey bana çekici geliyor dedi.sevgilimi çok seviyorum şu durumda benden böyle bişey istemiyor ancak evlendiğimizde istiycegini söyledi.6 yıl şimdi boşunamı ugrastım ben seviyorumda onsuz nasıl olur bilmiyorum hep onu istedim dua ettim bekledim sonrası böyle bir düşünce.sizce ben mi abartıyorum yoksa gerçekten onunda dediği gibi normal mi bu durum.
sevgiliniz olan hoca efendiye sorarmısınız insanları hayvanlardan ayıran en büyük şey nedir diye
bide sizin aklınız yokmu yahu hiçmi duymadınız sağlık açıcsındanda zararlı vede haram
ben bazen böyle kızlara sinir oluyorum herşeyde cin gibiler bazen böyle konularda saf ayağına yatıyolar
Mahkemede bile ters ilişki teklifi, boşanma sebebinin en geçerli gerekçelerinden.
Bence ayrılmalısınız. Söyleyin sevgilinize. Ben buna gelemem en iyisi ayrılalım de. Ne diyeyim ki :44:
6 30 gibi bulustuk ve yarım saat konustuk sadece sonra eve geldım.düşündüm ve bana çok iğrenç gelen bu durumu kabullenemicem dedim sen nasıl iğrenmezsin dedim.prezervatif denen bişey var hijyene dikkat etcez herhalde dedi.o kısım olmak zorundamı olmasa nolur dedim sen bunu anlayamazsın ben 6 yıl öncesınde ordan yaptıgım zaman baskalarıyla önden daha fazla zevk almıştım.onun zevki daha başka dedi.ben istemiyorum hem günah hem saglıklı değil hemde netten arastırmalarıma göre ilerde tuvaletimi tutamıcakmısım dedim.insan sevdigine bu kötülüğü yaparmı dedim.bana bak canım ben seni seviyorum ama cinsellikte bir erkek için bambaskadır neden niçin diye sordugun bu sorular erkeklere göre başkadır.ben bunu evlendiğim kişiyle isterim ona her türlü her şekilde cinsel anlamda yaklasmak isterim ondan başkasıyla yapamıcam zaten tabikide ondan isticem yani senden dedi.dürüstce en baştanda söyledim dedi.ayrıca sen vucudundakı kasları düzgün kullanmayı bilirsen tuvalet tutamama durumu olmaz bilgilenmen gerek cahilsin belli dedi.o zaman ayrılcaz yapamam ben dedim.sen beni sevmiyosun o zaman dedi sevsen yapardın dedi.seviyorum diye bu günah iğrenc seyi kabul edemem dedim.sen sevseydin yapmazdın asıl dedim.dedim ya bu durumu anlayamazsın o baska bişey dedi.cok sinirlendim artık hiç konusmadıgım kadar acık bi şekilde bagırdım ona. gerizekalı sey beni g.tümlemi sevcen o olmazsa olmaz diyosun ne kıymetli kıç.m varmıs ya hayret bişey söylediğin sözlere bak bide bana cahilsin diyosun sensin cahil dedim.bana dediği söz ben beni her yönden mutlu etcek biriyle evlenebilirim sen beni anlamıyosun bu zihniyetteki biriyle mutlu olamam bitsin o zaman dedi.senin o gittigin yol yol değil bigün pişman olucaksın dedim.buraya kadarmıs hadi allaha emanet ol dedim.sadece ben değil cogu erkek bunu ister dedi.hiçbişey demedim.kalktım yürüdüm peşimden geldi parkta bulusmustuk kimse yoktu parkta allahtan.duraga bıraktı beni bindim otobüse ve eve geldim.son durum bu kızlar ayrıldık yani.
Ağzına sağlık, pis herif, oldu o zaman ''ona her türlü her şekilde cinsel anlamda yaklasmak isterim'' bu lafın arkasına sığınıp 2 kişilik özel yaşantıyı genele yaymayı da teklif etmek ona göre normaldir nasılsa her türlü dediğine göre ( çok özür dilerim) olaya bak ,cahillikle suçlaması hele ! dinimizde haram evet hatta bu istek olursa kadına kocasını boşama hakkı veriyor dinimiz diye biliyorum, çok şükür ki bu gerçeği şimdi görmüş oldun. Hayat senin hayatın ,sevginin gözünü kör etmesine izin verme madem ki haram olması ve sağlığa zararlı olması seni düşündürüyor o zaman yol ver gitsin, o vakit ben evleneceğim erkekte diye biz bayanlarda bi liste yapalım olurmu öyle şey,RABBİM HERKESİ 2 CİHANDA DA MUTLU KILACAĞI HAYIRLI EŞLER ile bir araya getirsin amin
İnsan her şeyi merak edebilir ve deneyebilir, alışkanlık haline getirmemek kaydıyla bunu yaşayan milyonlarca çift var, her zaman tartışmaya açık bir konudur ancak can sıkıcı olan daha evlenmeden istekleri ile ilgili diretmesi, senin isteklerine saygı duymaması. Bizler için haram olması ilk kriter ancak bu haram olmayıp sana hoş gelmeyen bir şey de olabilirdi. Ben şöyle kadın isterim, her şey dediğim gibi olacak şeklinde diretmek çok çirkin. Belki bu açıdan bu tartışma bir şeyleri fark etmene sebep oldu. Hakkında hayırlısı olsun diyorum, umarım yaptığı eşekliği anlar ve uzlaşırsınız.
ben ona benden öncesi beni ilgilendirmez dediğim için bu kadar rahat söyleyebildi belkide yasadıgını.gerçekten öncesinde yasadıkları umrumda değil.sonucta ben yoktum o zaman benimle yasadıkları önemli ben varken hayatnda bana deger vermesi önemli karsımdakinin.benlede su durumda izin vermediğim için değil ilerisinde evlilikte istediğinden oldu bu tartısma iyide oldu iyiki açık açık konuşmusuz bu konuları diyorum.pişman değilim.Her erkek istermis!
Ufak atsin da civcivler yesin!
Istemeyen erkek erkek degil mi ?
Sacmaliga bak !
Asiri derecede bencil .
Bir de kaslarini dogru kullanirsan bir sey olmaz diye akil veriyor!
Hepsini gec, daha once de yasamis ve sana anlatiyor .
Hadi diyelim ki vazgecmis olsaydi ,
yasamis olmasi bile basli basina ayrilik sebebidir bana gore...
Iyi yapmissin arkana bile bakma ...
anlasa bile ben ona güvenememki şu dk dan sonra yarın bigün evliyken bu konuyu tartısırsa benle belkide cocugum olcak ve bitcek bu konu yuzunden artık yok o hayatımda.hayırlısı diyorum.sımdılık üzülmüyorum mantıklı olan bu boşlukta gibiyim.
ay bu msjı okuyunca kötü oldum ilaç verip bide zorla yapması.allah korusun ya ne insanlar var.ben sanslıyım demekki önceden ögrendim.ilkokul değil canım 4 yıllık üniversite mezunu bu kişi.sanırım kas kullanmayı bilirsen bişey olmaz durumunu hala ikna edebilirim belki diye düşünerek ugrastı ama tabi bende saf değilim yani ona bu konuda inanıcam.bilimsel bilgiler varken onun uydurmasına inanmadım.bu işler universite lise ilkokul mezununa bakmıyor ne yazıkki kişinin vicdanı inancı kişiselliğiyle ilgili.Bir aile dostumuzun kızı evlendikten 2 yıl sonra babasının evine geldi harap ve bitap. Kızcağız babamın evinden gittiğim gibi bakireyim hala diye anlatıyor. Kocası denecek o ücube herif kıza hep arkadan hep arkadan demiş babası öldürecekti oğlanı. Kız dayanamamış kaçmış gelmiş. Bir de kıza ilk başlarda ilaç veriyormuş öncesinde uyuşsun da ağrı duymasın diye. .. Kaslarını kullanmayı nasıl bilecekmişsin ya anüs istemsiz çalışan kastır . Sadece anüste mesane kontrolü yapılabilir o kadar . İlkokul mezunu mu bu ya .
evet benim dediğim olcak mantıgı var onda ben bana acık giymiceksin dediğnde tamam dedim zaten yapı itibariyle cok acık giyinmem.başka konularda karısmadı bana ve tartıscak cok sorunlarımızda olmuyordu arada bır ufak tefek seyler işte.uyumlu biriyimdir ben ama şimdi allah var oda bana cok uyum sagladı bazı zamanlar.orta yolu buluyoduk hep bi şekildede bunun orta yolu yok malesef ya olcak ya olmuycak durumu .burda anlaşamadık.Sadece bu konuya takılmışsın benim anlatmak istediğim genel tavrıydı. Onu şimdiye kadar tamam demeye alıştırmışsın yoksa bu kişilikte bir adamla 6 yıl anlaşamazdın. Yaptığı hatayı çözerse bu konu aranızda zaten bir daha açılmayacaktır. Ben böyle ayrılıklara üzülüyorum, çözülmesi çok basit problemlerin ego tatmini yüzünden çarşafa dolanması tüketiyor insanı. Arkadaş yaşamışsındır ve sevmişsindir, karşındaki bunu sevmek ve istemek zorunda değil bunda diretmek niye anlamam. Emin ol ters ilişkiyi sevdiğinden diretmemiştir sana yapısı böyle, benim dediğim olacak sıkıntısı. Ve bu yüzden ziyan olan ilişkilere üzülüyorum
bende bu sebepten dolayı bitmesine üzüldüm.bitmeseydi keşke.ama bu konuda onun huyuna gitmem demek onun istediğini yapıp ileride saglık sorunlarıyla ugrasmam ve dinimizce harama bulasmam demek olucak.buraya kadarmıs napim.cnm 6 yıllık ilşki btmesıne uzuldm açıkcası bdaha konuşarak halledeblrsnz bence bu sebep yuzunden bu kadr kolay ayrılmayı da ben anlmyıorum.zamanla anlaşablrdnz huyuna gdeblrdn dye dşnyrm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?