dedim kuranın acıklamalarında günah yazıyor hiçmi okumadın diye.onlarıda insanlar yazıyor belkide kafalarına göre yazıyorlar.her kitaptaki cümle birebir tutmuyor sonucta farklı şekilde yorumluyorlar dedi.bişey diyemedim.sen inanmıyorsun ben inanıyorum dedim.o zaman ben cehennemlik günahkar birimiyim dedi.onu allah bilir ama bence böyle bişey yapmamalısın diyebildim sadece.
evet ilk o acmıstı 3 yıl önce cınsellık konusunu bnde nasılsa ciddi düşünüyoruz diye konustum nolcak konusmaktan dedim ama ne zamanki iş nişana geldi olursa aralıkta nişan yapıcaktık.isteklerimizi söylerken birbirimize bunu söyledi şok oldum.ben ona mesela kirada oturmayalım evimiz olsun taksitle öderiz böyle istiyorum nişan yüzügümü kalın ıstıyorum vb derken o cınsellıktede ben bunu istiyorum dedi.iyikide konuşmuşum pişman değilim yoksa göremicektim bilemicektim bu gerçeği evlenincede iş işten geçicekti.şimdi en azından evlenmeden bitti.
artıık öyle yapıcam bu 6 yıllık ılıskımde bıle 3 yıl hıc cınsellık konusamadan gectı.malum cınsellık konusan kızlara pek ıyı gözle bakılmıyor kı zaten cekınıyosunda konusmaya ama zamanla ıs cıddıye dogru gıdınce normal gelıyo konusuyosun.ama artık yapcak bısey yok bır daha sevgılım olursa bı 3 yıl daha konuyu konusmak ıcın bekleyemem kısa zamanda konuyu oraya getırıcemkı ögreneyım zaten hakkımda kötüde düşünürse bastan bıtcekse bıter yapcak bısey yok..
Kısa zamanda konuuyu oraya getirmek mi?
Bu tuhaf olmaz mı?
tuhaf olucak ama yapcak bişey yok bunu öğrenmeden evlenemem öğrenmek içinde yıllarımı aylarımı harcayamam.karsımdakide kısa zamanda konuyu oraya getirdigim için benden sogur ayrılmak isterse gitsin bi zahmet napim.evlenmeden ayrılmıs olurum en azından.evlenince ögrenmekten iyidir.
tuhaf olucak ama yapcak bişey yok bunu öğrenmeden evlenemem öğrenmek içinde yıllarımı aylarımı harcayamam.karsımdakide kısa zamanda konuyu oraya getirdigim için benden sogur ayrılmak isterse gitsin bi zahmet napim.evlenmeden ayrılmıs olurum en azından.evlenince ögrenmekten iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?