6 yıl sonra şok.:(

Ohaaa yaa bunun için mi ayrıldınız ne acı valla.. Düşünsene neden ayrıldın deseler söylicek bişeyin bile yok..Üzme tatlı canını madem bunun için ayrılmayı göze aldı hiç arkana bakma..

tövbe estagfırulllahh fesupanallahh sen akıl fıkır ıhsan eyle yarabbım ....

bu resmen kuranı ınkara gırıyor farkında degıl sanırım ....

fıkıhcılardan daha mı ıyı bılıyor kı yazılısını ayrımını...

istemiş olması normal ama düşüncesi harbiden şokkk

15 yıllık dostumun boşanma sebebi biliyormusunuz ,hem sevgili ile bunları konuşmak çok çirkin ,eşim benden istese 360 derece döner ve soğurdum inan..hatta cidden boşanma sebebi ,mahkemede bunu dile getirdiğin an tek celsede bitiyor iş ..

bence yerinde bir karar vermissiniz..zaten evliligin temeli cinsel uyuma dayaniyor..istekler uyusmadigi zaman gercekten ciddi problemler yasaniyor..insallah Allah onunuze ilerde gonlunuzce birini cikartir

Sevgiliyle bunlar konuşulmamalı diyen insanları anlamıyorum. İyi ki de konuşmuşlar ki yol yakınken kurtulmuşlar. Evlendikten sonra öğrenilseydi daha mı iyiydi. Keşke bir de 6 yıl beklemeseydi. Sonuçta senin için olmazsa olmaz bir şeyse bu, karşındaki insanı da az buçuk tanıyorsun bu kadar uzatmanın ne alemi var.

Kısa zamanda konuuyu oraya getirmek mi?
Bu tuhaf olmaz mı?

lanet edilmis bu konu hakkında helaldir diyen insanın küfüre girip girmediği bile muallak kafasına göre dini değistirmek ne ya
valla kocam teklif etsin kocamı bile düsünmem kaldıki 6yıl ama senide anlıyorum bence bunu direk demesi bile ayıp

hakkında hayırlısı olmuş. üzme kendini şu hayatta insan neleri unutuyor bunuda unutursun zamanla yaraların kabuk bağlar ara sıra aklına gelir için burkulur ama unutursun. emin ol ilerde çok daha fazla üzülürdün. zamanla hiç pişmanlık hissetmeyeceksin bundan adın kadar emin ol ( maalesef tecrübe )

Kısa zamanda konuuyu oraya getirmek mi?
Bu tuhaf olmaz mı?

tuhaf olucak ama yapcak bişey yok bunu öğrenmeden evlenemem öğrenmek içinde yıllarımı aylarımı harcayamam.karsımdakide kısa zamanda konuyu oraya getirdigim için benden sogur ayrılmak isterse gitsin bi zahmet napim.evlenmeden ayrılmıs olurum en azından.evlenince ögrenmekten iyidir.

Nasıl soracaksınız ki bunu.
Çok itici olur. Ben yakıştıramadım kusra bakmayın.

Canım benim öyle düşünme, seni temin ederim inançlı birisi ise kolay kolay böyle bir şey dile getiremez. Öyle değilse bile seni seviyorsa istemediğin bir konuyu sana diretmez. Sen kötüsüyle karşılaşmışsın Allah seni iyileriyle karşılaştırır inşallah. Bundan sonraki ilişkilerini de öncekinin gölgesinde yaşama. Yine konu oraya gelirse sor istersen ama böle pat diye değil de yumuşatarak. Nasıl olur böyle bir şey bilemedim de yani bu ilişkinin hayatını dikta etmesine izin verme.

Yuh yani yuh...
Tamam erkeklerin çoğu o tür birleşmeye hayır demez bu bir gerçek.Ama sizi seviyorsa sizde onu seviyorsanız sizi buna zorlamaması lazım.
Kaldıki size çok cahil olduğunuzu söylemiş.Bence tavrınızı koyun.Sevginin yeri ayrı bu tür şeyler ayrı.
Sizi eşiniz bile olsa cinsel obje gibi kullanmasına, kendi iç dünyasındaki dürtülerini gidermeye araç olarak görmesine müsade etmeyin derim..

Düzeltme:
Sanırım ayrılmışsınız, hayırlısı olsun inşallah

Son düzenleme:
yarın bir gün bu adam sen istemiyosun deyip kendinde başkalarıyla bunu yaşama hakkını da bulurdu bence

sana bi adam çıkma teklif edip ertesi gün anal seks istiyorum evlenince dediğinde ne kadar garibine gidecekse sen yaptığında da o kadar garibine gider, bi 3 5 ay sonra konusu illa açılır sabret ki seven adam da zorlamaz ben inanmıyorum

canim seni tebrik ederim kararindan oturu boyle bi adamla omur gecmez.adam hem ahlaksiz hem inancsiz hemde karsisindakinin fikirlerine saygisiz.ayrica birde bu tarz iliskiler yasadigini hic cekinmeden dile getirebiliyo.bu tarz sapkin iliskiler yasayan bi insani hicbir zaman tatmin edemezdin zaten.saglik yonunu hic soylemiyorum zaten.hakkinda hayirlisi bencede boyleymis...

Güzel diyorsun da herkes böyle değil ki sen bir kere bu insanda gördün diye herkes aynı olacak diye bi kaide yok. Belki soracağın kişinin aklında böyle birşey yokken onun senden soğumasına neden olacaksın..
Ben de evliyim 2 snedir ama eşim ima bile etmedi böyle bişey, edeceğini de sanmam. Zaten ben istemezsem normali bile olmaz o kadar anlayışlıdır. Nişanlıyken dahi konuşmadım böyle bir konu aklıma bile gelmezdi zaten. Konuşsamda eşimin kesin garibine giderdi o tarzda bir insan olmadığından ters teperdi diye düşünüyorum.
Tabi sen bilirsin ama unutma herkes öyle değil..

Rabbim kurtarmış valla canım,sende onun gönderdiği mesajları doğru anlayıp ayrılmışsın..zorlamanın bir anlamı yok..

Hayırlısı olsun diye boşuna denmiyor işte..evlendikten sonra görseydin çok daha büyük bir yıkım olurdu..

Allahım herkesi hayırlı,bizi bizden iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah..böyle pisliklerde pisliklerinde boğulsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…