6 yıl sonra şok.:(

Bırak sevgiliden ayrılmak boşanma sebebi bile
Hadi film izledi senden böyle bi talepte bulundu sen işi ayrılmaya döküncede geri adım atmadımı
hayır ben beni her yönden mutlu etmeyen biriyle evlenemem.bunuda evlendiğim kişiyle isterim zaten başkasıyla olmucak yani senle isterim dedi.msjlarımda yazmıştım.hatta bende ona gerizekalı sen beni g.tümlemi sevcen ne kıymetli kıç.m varmıs hayret bisey ya diye tutamadım artık kendimi açık açık kızdım.bu sekıl konustuguma bende hayret ettım ama o ankı sınırle söyledim.

ben evlenmek ıstıyorum sevgılımden ayrıldım tamam ama bır kısı böyle cıktı dıyede ben bütün erkekleri aynı kefeye koyamam.hayatıma bi yol çizmem lazım bir elin 5 parmagını gecmez böyleleri ama ya evlencegım kişide böyle biri cıkarsa ve ben bunu evlenene kadar göremezsem.bundan korkuyorum nasıl anlayabilirimki bunu evlenmeden konusma dışında ben.

böyle biri çıkarsa....tahammul edemeyeceksen boşanacaksın......güçlü bir kadınsan hemen boşanacaksın........boşanamayacağını bu adamlara hissttirdiğinde zaten psikolojik şiddet başlıyor......erkekten dost olmaz.......güven sadakat sahip çıkılma hep zaman içersinde oturan duygular........senin kendinden taviz vermemen gerekiyor......bir ilişkiyi bir sonraki daha kötü olursa diye değerlendiremezsin.......sen bilirsin.......evlilik sağlam olmayınca hayatındaki herşey tepetaklak gidiyor

haklısın .öyle bısey olursa tabıkı boşanma olucak ama ben hanı olmadna bunu anlayabılmemın bı yöntemı varmı bilen varmı dıye sormustum.bakım hal hareketlerıne hmm öyle bu sanırım diyip hiç evlenmeden ayrılayım eger anlayabilcegim bişeyse diye ama sanırım anlaşılmıyo.artık evlilik şans demekki birazda.

2 kişi anlaşırsa günah olmaz zorla yapılırsa günah olur demiş ama şuan seni zorluyor farkında değil mi? ya bunu kabul edeceksin ya da evlenmeyeceğim demeye getiriyor.

bu sevgilinle yapmış olduğun gibi çaktırmadan konuyu cinselliğe getirirsin....o kendiliğinden dökülür zaten......ama evlilik önemli bir karar boşverip evlenirsen pirincin taşını ayıklamakta zorlanırsın

canım sevgine ve geçen onca yılına rağmen duruşundan dolayı seni kutluyorum öncelikle.sevdiğinden arıldığın için canın yanabilir,
giden yıllarına üzülürsün ilk başlarda ama sebebini düşündükçe acın azalacaktır,ileride daha çok üzülmekten ve acı çekmektense (manen ve bedenen).ve inanıyorum ki sevginden ve geçen zamanından inancın uğruna vazgeçtiğin için bunun mükafatını da verecektir Allah sana.Bu mükafat belki de her yönden uyumlu olacağın ideal bir eştir.Hakkında hayırlısı olsun.

kızlar belki çoğu kişi karşı çıkıyor ama ilişkiyi 6 senelik noktaya getirmeden karşı cinsin cinselliğe bakış açısını erkenden ufak ufak sorgulamaya başlayın bence ..evlenince sürprizler yaşamamak için

Arkadaşım önce saglam duracaksın,adam istiyor diye sex yapmak zorunda degilsin.Türlü fetvalarla döşşekten kaçmanın günahından giren--başka mecralardan çıkanlar çoook.Önce onlara diyeceksin ki BEDENİMDEN ELİNİ ÇEK !Ancak ben de istersem...

İnançlı bir insansın anladıgım kadarıyla.Dinimizde helal olmayan her elemin bir açıklaması var ki bu durum muhakkak saglıga aykırıdır.Ya ruha ya bedene zarar verdigi için men vardır.Kökenine inince anlarsın zaten.

Öyle yada böyle İÇGÜDÜSEL OLARAK BUNU ARZU EDEN ADAM bunu talep edecektir.Sen bu konuları konuşmuşsun anlayabilmişsin.Şükür ki açık açık anlatmış neler isteyecegini.Bence adam doyumsuz ve fazla güdüsel...Kabaca söylemek gerekirse HOMOSEKSÜEL eğilimi bile olabilir ama farkında degildir.
Bir arkadaş fazla takılma evlen zamanla düzelir vs yazmış.Bu tarz konularda konuşup açıkca istek belirten adam düzelmez.
Etrafta bunlardan çok var mı bilmiyorum ben yıllardır evliyim:)) ve eşim çok şükür normal bir adam:))
Allah sana da İNSAN BEDENİNE VE KİMLİĞİNE SAYGILI,HELAL HARAM BİLEN,AYNI ZAMANDA GERÇEKTEN İNSAN OLAN BİR EŞ ADAYI NASİP ETSİN.
Anlamanın yolu var mı bilemem ama çizgilerini net çekmenin çoooook faydası var.

Omurgalı ol ve hayatın boyunca böyle kal...sevgiler...

artıık öyle yapıcam bu 6 yıllık ılıskımde bıle 3 yıl hıc cınsellık konusamadan gectı.malum cınsellık konusan kızlara pek ıyı gözle bakılmıyor kı zaten cekınıyosunda konusmaya ama zamanla ıs cıddıye dogru gıdınce normal gelıyo konusuyosun.ama artık yapcak bısey yok bır daha sevgılım olursa bı 3 yıl daha konuyu konusmak ıcın bekleyemem kısa zamanda konuyu oraya getırıcemkı ögreneyım zaten hakkımda kötüde düşünürse bastan bıtcekse bıter yapcak bısey yok..

çok saolun amin diyorum duanıza :)

amin inşallah :)

Sevgilini 6 yılda tanımışsındır muhtemelen. Kafaya koyduğunu yapar mı, uzlaşmaya mı çalışır ben bilemem. Seni seviyorsa zaten senin olumsuz baktığın şeyler için seni zorlamaz diye düşünüyorum. Allah hakkında hayırlısını versin...

suruşunu tebrik ederim. keşke senin gibi dik olabilsem bende,
off,
yanlışları gördüğüm halde devam etmemin sebebini bende bilemiyorum. Kaygılarım çok geleceğe dair, yaşım 29 oldu diye çok kaygılıyım bu saatten sonra kiminle tanışacağım diyor, her saçma sapan şeye katlanıyorum

kızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim bana destek oldugunuz için kendimi daha cesur hissettim sayenizde.ancak bu konuyu artık kapatmak istiyorum hatırlamak istemiyorum bitti nasılsa hala onun hakkında konusmak istemiyorum.hayatıma yeni yol çizmeliyim artık.

Kos koca 6 yıl b*k yolunamı gitti yani.... Ahh bu erkekler izledikleri seylerden örnek alıp duruyorlar ... Çok iyi yapmıssınız hic üzmeyin kendinizi.. Hayırlısı buymuş

bende 26 yım sen 29 um dıye ıstemedıgın seylere katlanmak zorunda degılsın.yarın bıgun 39 da olcaksın kendını hala katlanıyor olarak bulucaksın senelerın ona katlanmaklamı gecıcek belkı suan bıraksan bundan sornasında daha guzel seyler olucak senın ıcın bı sans olucak ama bırakmayıp katlanmak bile bile işkence sana.değmiyo zararın neresinden dönsen kardır.yanlısını görüyorsan bırak derim bende.bile bile kabulleniş bile bile canına eziyet demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…