aynende böyle olmus resmen :)Kos koca 6 yıl b*k yolunamı gitti yani.... Ahh bu erkekler izledikleri seylerden örnek alıp duruyorlar ...Çok iyi yapmıssınız hic üzmeyin kendinizi.. Hayırlısı buymuş
bende 26 yım sen 29 um dıye ıstemedıgın seylere katlanmak zorunda degılsın.yarın bıgun 39 da olcaksın kendını hala katlanıyor olarak bulucaksın senelerın ona katlanmaklamı gecıcek belkı suan bıraksan bundan sornasında daha guzel seyler olucak senın ıcın bı sans olucak ama bırakmayıp katlanmak bile bile işkence sana.değmiyo zararın neresinden dönsen kardır.yanlısını görüyorsan bırak derim bende.bile bile kabulleniş bile bile canına eziyet demek.
Kendime güvenemiyorum hiç. Ya kimse çıkmazas karşıma, ne yapacağım d,iyorum. nasıl hevesleniyorum evlenip mutlu olanlara. bende artık bi an evvel kendi evimde kendi eşyalarımı kullanıyor keyfime göre döşemek istiyorum her genç kız gibi hayaller işte. ama bu adamla zor.
zaten dolu dert sahibi oldum. Psikolojim bozuldu. şu anda anlaştığım kimse kalmadı yakın cevremden herkesle kavga ettim .
Kafamda yaralar çıktı. bazen kaşıntı basıyor. Ağlamaktan gözlerim 2-3 gun ağrıyor. neler neler
allah yardımcın olsun ama kavga edip kalp kırma oda günah.birine kızdıgında kırıcı söz söylemek yerine ortamdan uzaklas allaha bırak gerekiyosa görüşme bi daha.allah yardımcın olsun her konuda ınsallah.
ne kadar aklı başındasın . Maşallah. doğru diyorsun. yoruldum ugraşmaktan
dedim kuranın acıklamalarında günah yazıyor hiçmi okumadın diye.onlarıda insanlar yazıyor belkide kafalarına göre yazıyorlar.her kitaptaki cümle birebir tutmuyor sonucta farklı şekilde yorumluyorlar dedi.bişey diyemedim.sen inanmıyorsun ben inanıyorum dedim.o zaman ben cehennemlik günahkar birimiyim dedi.onu allah bilir ama bence böyle bişey yapmamalısın diyebildim sadece.
Kendime güvenemiyorum hiç. Ya kimse çıkmazas karşıma, ne yapacağım d,iyorum. nasıl hevesleniyorum evlenip mutlu olanlara. bende artık bi an evvel kendi evimde kendi eşyalarımı kullanıyor keyfime göre döşemek istiyorum her genç kız gibi hayaller işte. ama bu adamla zor.
Evlenmeden önce beraber olmanın önünü açıyor!!!
Ayrıca seni aşşalaması hiç hoşuma gitmedi!!
yapma arkadaşım bunun için evlenilmez...lütfen evlilikle ilgili hayallerini değiştir...kendi evim eşyam hayatım olsun diye evlenme...hele karşıma kimse çıkmazsa diye hiiiiç evlenme...eşya da, ev de, gelinlik de, düğün hevesi telaşı da çoook geçici evlendkten sonra geriye başka şeyler kalıyor hepsi anlık heves emin ol...
birlikte bir ömür paylaşabileceğin, güvenle yanyana yürüyebileceğin birisi olsun diye evlen yoksa çok mutsuz olursun...
ben 33 ümde evlendim 36 ımda anne oldum hiiiç pişman olmadım, çünkü evliliği hayatımın merkezine almadım başka şeylerle doldurdum hayatımı zamanı geldiğinde hayatımın o kısmı beni buldu ve evlendim..hiç bir zaman "eyvah ya evlenemezsem" diye düşünmedim....
yok canım onu düşünmedi yapmıycağımı çok iyi biliyo çünkü evlilikten sonra böyle bişeyi düşündüğünü söyledi.artık anca rüyasında görür görebilirse ayrıldım çünkü.
Sevgilinizin istediği şeyin haram olduğunun farkındasınız zaten.Bunu yapmayacağınızıda söylüyorsunuz.EE ikna edemezsiniz bunu size dile getirmekten çekinmeyen birin aksi konusunda....Yani ya çok net biçimde söyleyip bunu ayrılığınıza engel olacağını söyleyeceksiniz bir süre bekleyeceksiniz olmazsa ayrılacaksınız yok yapamam derseniz evlendikten sonra değişmesini beklemek gibi bir hataya düşmeyin aksine daha da cüretkar olur eşiyim nasılsa diye...Bazı olayların ardını görmek üstün özellikelere sahip olmaya gerek yok.Bu olayda aslında mantık olarak belli ne yapman gerektiği.Ama duygusalız ve genellikle hep duygularımızı dinlemeye devam ediyoruz....
dedim kuranın acıklamalarında günah yazıyor hiçmi okumadın diye.onlarıda insanlar yazıyor belkide kafalarına göre yazıyorlar.her kitaptaki cümle birebir tutmuyor sonucta farklı şekilde yorumluyorlar dedi.bişey diyemedim.sen inanmıyorsun ben inanıyorum dedim.o zaman ben cehennemlik günahkar birimiyim dedi.onu allah bilir ama bence böyle bişey yapmamalısın diyebildim sadece.
evet ilk o acmıstı 3 yıl önce cınsellık konusunu bnde nasılsa ciddi düşünüyoruz diye konustum nolcak konusmaktan dedim ama ne zamanki iş nişana geldi olursa aralıkta nişan yapıcaktık.isteklerimizi söylerken birbirimize bunu söyledi şok oldum.ben ona mesela kirada oturmayalım evimiz olsun taksitle öderiz böyle istiyorum nişan yüzügümü kalın ıstıyorum vb derken o cınsellıktede ben bunu istiyorum dedi.iyikide konuşmuşum pişman değilim yoksa göremicektim bilemicektim bu gerçeği evlenincede iş işten geçicekti.şimdi en azından evlenmeden bitti.İnanmıyorum yaa daha evlenmeden bu konuyo konuşuyo senle öylemi ne günlere kaldık yarabbim
adamin bir kere kurana inanci yok
insanlar kafalarina gore yaziyomus tovbe tovbe
bir kere kuran mucizedir bir kuran hic degismeden bu gunlere kadar geldi
birde fetva veriyo
zaten gicik oluyorum bu tiplere sorsan 32 farzi bilmez
sonra surme ceker sunnet der
sac uzatir sunnet der ama nedense diger sunnetlerden farzlardan bir haber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?