6 yıl sonra şok.:(

Kendime güvenemiyorum hiç. Ya kimse çıkmazas karşıma, ne yapacağım d,iyorum. nasıl hevesleniyorum evlenip mutlu olanlara. bende artık bi an evvel kendi evimde kendi eşyalarımı kullanıyor keyfime göre döşemek istiyorum her genç kız gibi hayaller işte. ama bu adamla zor.

nıye kımse cıkmasınkı karsına belkıde hayatında bırı oldugu ıcın kımse cıkmıyo karsına.kız görmuyomusun 80 yasında adamlar 70 yasındakı nenelerden elektırık alıyolar tv programlarında .heran nolcak hıc bellı degıl.yuva kurmak tabı ıstersın bende ıstıyorum ama sorunlu bı evlılık olcaksa evlenme daha ıyı en azından stres yok rahat yasarsın.yasım gectı dıye bırıne katlanırsan stresten turlu turlu hastalık sahıbı olursun.kıymetini bilmeli karsındaki.

zaten dolu dert sahibi oldum. Psikolojim bozuldu. şu anda anlaştığım kimse kalmadı yakın cevremden herkesle kavga ettim .
Kafamda yaralar çıktı. bazen kaşıntı basıyor. Ağlamaktan gözlerim 2-3 gun ağrıyor. neler neler

allah yardımcın olsun ama kavga edip kalp kırma oda günah.birine kızdıgında kırıcı söz söylemek yerine ortamdan uzaklas allaha bırak gerekiyosa görüşme bi daha.allah yardımcın olsun her konuda ınsallah.

ne kadar aklı başındasın . Maşallah. doğru diyorsun. yoruldum ugraşmaktan

ne kadar aklı başındasın . Maşallah. doğru diyorsun. yoruldum ugraşmaktan

ben sunu anladım hayattan kimseyi kırmıcaksın kırmak glirse içinden susucaksın konusmucaksın bi daha naptım diye düşüncek karşındaki.kimseye kendinden fazla deger vermiceksin önce sağlığını düşünceksin sağlık olmadan mutluluk olamıyor.ve son olarakda allaha hep şükretceksin isyan etmiceksin hayırlısı diceksin insan ancak böyle mutlu olabiliyo.gec olsada ben bunu kaşfettim 5 yıl öncesi şuan belki mutlu değilim bende ama bundada bir hayır var diye düşünüyorum.

adamin bir kere kurana inanci yok
insanlar kafalarina gore yaziyomus tovbe tovbe
bir kere kuran mucizedir bir kuran hic degismeden bu gunlere kadar geldi
birde fetva veriyo
zaten gicik oluyorum bu tiplere sorsan 32 farzi bilmez
sonra surme ceker sunnet der
sac uzatir sunnet der ama nedense diger sunnetlerden farzlardan bir haber

Evlenmeden önce beraber olmanın önünü açıyor!!!
Ayrıca seni aşşalaması hiç hoşuma gitmedi!!

yapma arkadaşım bunun için evlenilmez...lütfen evlilikle ilgili hayallerini değiştir...kendi evim eşyam hayatım olsun diye evlenme...hele karşıma kimse çıkmazsa diye hiiiiç evlenme...eşya da, ev de, gelinlik de, düğün hevesi telaşı da çoook geçici evlendkten sonra geriye başka şeyler kalıyor hepsi anlık heves emin ol...

birlikte bir ömür paylaşabileceğin, güvenle yanyana yürüyebileceğin birisi olsun diye evlen yoksa çok mutsuz olursun...

ben 33 ümde evlendim 36 ımda anne oldum hiiiç pişman olmadım, çünkü evliliği hayatımın merkezine almadım başka şeylerle doldurdum hayatımı zamanı geldiğinde hayatımın o kısmı beni buldu ve evlendim..hiç bir zaman "eyvah ya evlenemezsem" diye düşünmedim....

Evlenmeden önce beraber olmanın önünü açıyor!!!
Ayrıca seni aşşalaması hiç hoşuma gitmedi!!

yok canım onu düşünmedi yapmıycağımı çok iyi biliyo çünkü evlilikten sonra böyle bişeyi düşündüğünü söyledi.artık anca rüyasında görür görebilirse ayrıldım çünkü.

sizi okuyunca kendime güven için adım oldu. İnsan korkuyor. içim almıyor elbette benımde bu durumuma. bıktım bende. Çok önemliymiş meğer evlenmek.
Ben üni boyunca Hİç bir erkeğin yuzune bile bakmadım. Bu şeyler sanki uzakmış gibi. Erkekleri tanıyamadım hiç İlk erkek arkadşım buydu.

tecrübem olaydı.

Şimdi de kimseyı bulamazsam diyorum. offf

Şanslı Olduğunuz Farkındamısınız Bilmem de Adam Bildiğin Sapık Verilmiş Sadakanız Varmış da Evlenmeden Görmüşsünüz Nasıl Biri Olduğunu Bu Tür Konuları Konuşmak Gerekiyor Aslında Evlenmeden İyiki Bu Tür Muhabbetleriniz olmuş Yoksa Bilemeyecektiniz Nasıl Sapık Olduğunu Adam Beyaz Hocadan Beter Yahu

Öncelikle beni düşündüklerimi yazmak zahmetinden kurtardığınız için tsekkür ederim

Arkadaşa kesinlikle katılıyorum söylediklerini mutlaka yapmalısıın yoksa ileride böyle bir geleceğiniz olursa daha cok mutsuz olursun! :)

adamin bir kere kurana inanci yok
insanlar kafalarina gore yaziyomus tovbe tovbe
bir kere kuran mucizedir bir kuran hic degismeden bu gunlere kadar geldi
birde fetva veriyo
zaten gicik oluyorum bu tiplere sorsan 32 farzi bilmez
sonra surme ceker sunnet der
sac uzatir sunnet der ama nedense diger sunnetlerden farzlardan bir haber

harika bi karar vermişsin.. senin için çok zordur tahmin ediyorum ama ne olur dayan.. çok daha güzel şeyler yaşayacağına eminim.. Rabbim herkesin sesini duyuyor yeter ki sen hayırlı bir yuva kurmak iste.. buna devam etseydin esas ozaman mutsuz olacaktın.. şimdi seni kaybetmemek için razı gelseydi bile evlendikten sonra rahat duracağını mı sanıyorsun? seninle yaşayamadığı için başka birileriyle yaşamak isteyecekti.. yapamasa bile hep içinde kalacaktı bu istek ve seninle yaşadıklarından zevk almayacaktı.. o zaman işte yıkılırdın.. bunlar çok ince konular yaa off ne merakmış arkadaş.. Allah ıslah etsin bu erkekleri..

İnanmıyorum yaa daha evlenmeden bu konuyo konuşuyo senle öylemi ne günlere kaldık yarabbim

İnanmıyorum yaa daha evlenmeden bu konuyo konuşuyo senle öylemi ne günlere kaldık yarabbim
evet ilk o acmıstı 3 yıl önce cınsellık konusunu bnde nasılsa ciddi düşünüyoruz diye konustum nolcak konusmaktan dedim ama ne zamanki iş nişana geldi olursa aralıkta nişan yapıcaktık.isteklerimizi söylerken birbirimize bunu söyledi şok oldum.ben ona mesela kirada oturmayalım evimiz olsun taksitle öderiz böyle istiyorum nişan yüzügümü kalın ıstıyorum vb derken o cınsellıktede ben bunu istiyorum dedi.iyikide konuşmuşum pişman değilim yoksa göremicektim bilemicektim bu gerçeği evlenincede iş işten geçicekti.şimdi en azından evlenmeden bitti.

yani istediği şeyin haram olması bi yana bi de kurandaki şeyi inkar ediyor. deseydin keşke ona ayrılmadan önce. günah her insan işler. haram olan şeyi her insan yapar ve tövbe eder. ama açıkca haram olduğu belirtilen birşeye haram değil demek ve de kuranda geçen şeyleri onları insanlar yazıyor diye inkar etmek günah işlemek değildir, dinden çıkmaktır!!!!
Allah sana yardım etsin artık inancın da kalmamış deseydin keşke..
yazık diyorum sadece.. millet uçkur derdine dinini bile gözden çıkarıyo ya gerçekten çok yazık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…