6 yıldır hiç gebelik olmadı tüp bebek tedavisi

seminfam

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2024
228
86
13
34
Merhaba 6 yıldır evliyim ve tüp Bebek tedavisi görüyorum 2.kez. Şimdiye kadar hiç gebeliğim olmadı ne kimyasal ne düşük ne dış gebelik. Bu beni çok tuhaf hissettiryor. Bunu yaşayıp tedaviyle gebe kalmış olan var mı. Sebepsiz İnfertilite

Arkadaşımın 8 yıl olmadı bebeği tüp bebek denedi tek seferde tuttu. Belki eşinin sperm kalitesi düşüktür ya da canlı sperm sayısı azdır illa senden kaynaklı olacak diye birşey yok içini ferah tut inşallah rabbim nasip eder

Embriyolarimiz sağlıkli sebepsiz İnfertilite tanısı aldik eşim de de bende de bir sorun yok

Selamlar benimde 4 yıl olmadı tup bebeğe karar verip gitmiştik dr muayene ettiğinde rahmin kalp şeklinde normal yolla hamile kalamazsın demişti oysaki rahim filmi çekilmişti oncesinde sorun olmadığı söylenmişti neyse hemen tedaviye başladık ikizlerim oldu tuttu ilkinde suan yine hamileyim ertelemeyin hemen tedaviye başlayın.kolayliklar diliyorum.

2.transfer hazırlığındayim hiç bir sorun olmadığını biliyoruz. Embriyolarimizda sağlıklı sizinde 4 sene boyunca hiç gebeliginiz olmadı mı düşük kimyasal vs vs

2.transfer hazırlığındayim hiç bir sorun olmadığını biliyoruz. Embriyolarimizda sağlıklı sizinde 4 sene boyunca hiç gebeliginiz olmadı mı düşük kimyasal vs vs
Merhabalar aynı sorunu bende yaşıyorum ve bende 6 yıldır evliyim, eşimde de bende de bir problem yok çok şükür ama bu zamana karad hiç gebe kalamadim 2. Transferimi olacagim Çarşamba günü

Merhabalar aynı sorunu bende yaşıyorum ve bende 6 yıldır evliyim, eşimde de bende de bir problem yok çok şükür ama bu zamana karad hiç gebe kalamadim 2. Transferimi olacagim Çarşamba günü
Aynıyız inşallah bu son olsun bende cumartesi olacağım 2.trsnsferi. Bu durum hakkında doktorunuz bir açıklama yaptı mı? Şey düşünduruyor bana acaba hiç mi olmuycak bir kere bile olmadı böyle bir şey kabul etmiyor mu vücudum acaba diyorum surekli

Embriyo neden kalitesiz işte..ya sperm ya yumurta ..sperm dna hasarı o yüzden baktırın dedim.

Sıkmayın canınızı ben 37 eşim 39 yaşında benzer durum bizde vardı tüp bebek tedavisi sayesinde ikiz kızlarımız oldu şuan 7 aylıklar.

Embriyo kalitesiz değil hanımefendi. Eşimde de bende bir sorun yok . DNA hasarı filanda yok bakıldı
Bu is biraz da nasip kismet.. bundan dolayi da sebepsiz infertilite denip konu kapaniyor genellikle ama elbet bir sebebi vardir. Siz zaten kan sulandirici falan kullanmissiniz, elbet size de nasip olacak.. Embriyo genetigi bambaska birsey. Burada okuyoruz, 5aa, 6aa embriyolarin bile pgt sonucu olumsuz geliyor. En iyi kalitedeki embriyolarin bile transferi negatif olabiliyor. Sizinki 4bb miş sanirim, yazdiklarinizdan gordum. Yasiniz genc insallah denemelerinizde pozitifi bulacaksiniz, kendinizi strese sokmayin yeter...

Evet haklısınız embriyo genetigine bakilmadi ama ilk seferde genelde bakilmiyormus sanırım bu bir eksik mi emin değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…