6 yıldır hiç gebelik olmadı tüp bebek tedavisi

Bence bıraktıysanız ve stres yapmıyorsanız içmeyin.Ben maalesef bırakamadım.Ki çok kullanan biri bile değildim. 2 günde bir oaket biterdi.şimdi de 5 günde bir bitiyor.Keşke hiç olmasa bazen bende vicdan yapıyorum.İnşallah tiksinirim diye de dua ediyorum.Aslında dışarı çıktığımda hiç aklıma gelmiyor.Ama evde olmak yaramıyor bana.Dışarı çıktığım gün çok güzel oluyor.Kendinizi suçlayıp psikolojinizi de bozmayın.Herşey güzel olacak diye telkin edin kendinizi. Allah yardımcımız olsun.

Yani stres olmuyorum sanirim ama keyfi arada icmek istiyorum mesgale gibi.. neyse insAllah boyle devam edeyim ben siz de birakirsiniz insAllah siz hamilesiniz dimi bu arada

Çok güzel anlatmışsın teşekkür ederim bende bu defa hem pozitif şeyler düşünüyorum diğer yandanda olmusuza da kendimi hazırlamaya çalışıyorum ama şuan çok moralim bozuk progestan ı gece unutmuşum kendime aşırı sinir oldum
Ay gerçekten çok güzel konuştunuz bende aslında böyle düşünmeye başladım ve böyle düşünmek üstelik paylaşmak çok iyi geliyor inşallah kucağınıza hayırla sağlıkla alırsınız bebişinizi ve inşallah bende bu defa pozitifi görürüm nerede oturuyorsunuz bu arada

Yani stres olmuyorum sanirim ama keyfi arada icmek istiyorum mesgale gibi.. neyse insAllah boyle devam edeyim ben siz de birakirsiniz insAllah siz hamilesiniz dimi bu arada
Evet canım 7 haftayı birirdik perşembe günü. Nasipse doğuma kadar sağlıkla ilerleriz ve bebeği kucaklarız allah isteyen herkese nasip etsin aratmasın uğraştırmasın

Amin teşekkür ederim inşallahDörtyolda oturuyorum.Adanalıyım.Ozan hocayı tercih etme sebebim yakın olmasıydı.Öyle bir doktor arayışına girmedik bu yüzden.Maddiyatta önemli ama en önemlisi benim için sürekli git gel olacağı için uğraşmak istemedim.Sabırsız bir insanım.İki arada bir derede kalmayı, sıkıntıya gelmeyi asla sevmiyorum.Eşim sürekli işten izin alıp adanaya 1 saat yol yapmak asla istemedim. Bu arada bu sayfadan anladığım kadarıyla bizim gittiğimiz yer çoğu yerden uygun fiyat olarak

Evet diğer merkezlere göre biraz daha uygun gerçekten birde ilgileride hoşuma gidiyor benim, bende denizcilerde oturuyorum aynı şekilde eşim iş dolayısıyla burada izin fazla sorun olmuyor ama şehir dışı olursa zor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…