6 yılllık evlilik...7 ye varırmı sizce???

belkide yeniden baslamak istiyordur oda
bir adim atiyorsa sizde bir adim atin
ofkeyle ve kinle karar vermeyin .. cok zor biliyorum ama inan cocuklari baba hasretiyle buyutmekde cok zor ..
ogum 2 yasinda nisanda 3 haftaligina turkiyeye tatile gittik oglumla
o 3 hafta surekli telefonumdan babasiyla olan videolarini acip baba diye agliyordu icim parcalaniyordu
her gun dis kapinin arkasinda aglayisi beni mahvetti .. inanin boyle birseye sahit olmak cok zor ..gittigime bin pisman oldum ..

dün gece geldi eve yavrular nasılda sevindiler babalarını görünce,onunla uyudular sabaha kadar...hiçbirşey olmamış onca şey yaşanmamış gibi davranıyor,çocuklara gelirken hediye almış,bu da senin diyor bana almadım,al lütfen dedi istemem dedim götürdü onun dışında bişey konuşmadık...nasıl etsem,ne desem, nasıl konuşsam kızlar?

işte bence burada sadece içinizden geldiği gibi davranmalısınız.ben olsam beklerdim.siz onu kale almadıkça nasıl davranacak diye.acaba yine çirkefleşecek mi yoksa kendini affettirmeye mi çalışacak.sizin duygularınız muhakkak çok çok önemli.ama çocuklara kıyamadığınız için onlar ön plana geçiyorsa o zaman aynı evde iki yabancı gibi yaşayın derim ben.kaldırabilir misiniz bilemem tabi.ama ben öyle yaparmışım gibi geliyor.allah yardımcınız olsun

7 ye de 8 de varır:) Şu erkek aileleri ve çevresi...Evlenirken bir yardımları dokunmuyor, sonrasında da çok kıymetli oluyorlar. Eşinizin para göndermeden size sorması gerekirdi, sonuçta siz ayrı bir ailesininiz. Ama yine malesef diyeceğim çogu erkek bunu yapmıyor. Sen verme desen; ayıp olur, sen onu tanımıyorsuni geri verir, 1 günden ne olur falan derdi. Yine gönderirdi. Karşı taraf çok ayıp etmiş, isterse kayınpederinizin trilyon borcu olsun, oğlundan alıp ona sayamaz. Baştan söyleyecekti, 1 gün sonra veririm demeyecekti. Sen parayı kimden aldıysan ona ödeyeceksin, ne olursa olsun ona sayamaz, hakkı da yok. O anlık sinirde insana herşeyi yaptırıyor, kırıp atabiliyorsun. Çocukların için uzlaşma yolunu denersiniz umarım, eşin biraz daha anlayışlı olur. Çok mutlu olmanı dilerim, şu 3.şahıslar yüzünden yaşanan tatsızlıklarda en az düzeyde yaşansın. Zaten iki kişiyi başbaşa bıraksalar herşey daha güzel olacak

Back
X