- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
45 yaşında kendi yumurtası ile sadece tek yumurta ile doğum yapan biri var forumda muhteşem değil mi ? ki sizde maşallah 3 kat fazla şansmerhaba kizlar moralim sabah aldığım haberle biraz bozuldu dun opuda 6 yumurta toplandi bugun aradılar 3 tanesi dollenmis 5.gune gidebilirler mitaze transfer de olmayacak rahim dinlendirmedeyiz hayirlisi
Yqni oyle de canim insallah bunlar 5 e giderler de yani 2 tane kalsa bana yeter ama bakalim gidecek miOlabilir benim 4 yumurta çıkmıştı ikisi dollenmisti. İkinci opuda 4 tane dollenmisti yumurtan çok olursa kalitesi azalır ben hiç kafama bile takmadım sonucda iki den fazla transfer edemiyolar
Sizin yaşınız kaçmerhaba kizlar moralim sabah aldığım haberle biraz bozuldu dun opuda 6 yumurta toplandi bugun aradılar 3 tanesi dollenmis 5.gune gidebilirler mitaze transfer de olmayacak rahim dinlendirmedeyiz hayirlisi
38Sizin yaşınız kaç
Oyle de canim daha 1.gün ya onlar da giderse45 yaşında kendi yumurtası ile sadece tek yumurta ile doğum yapan biri var forumda muhteşem değil mi ? ki sizde maşallah 3 kat fazla şans![]()
Gönlünü ferah tut Allah' ın izni ile olur, Allah emeklerini boşa çıkarmasın, kucağın bebekle dolsunOyle de canim daha 1.gün ya onlar da giderse
Benim 28 yaşım. Bugün iğnelerimin 4. Günüydü kontrole gittim ve sadece 6 yumurtam oluşmuş doktor da şaşırdı bu yaşta çok az bu yumurta dedi moralim çok bozuldu benimde maalesef
Unutmayin sakın moral bozmak yok hic olmamasindan cok daha iyi degil mi hem daha 4. Gunundesin arkadan gelen yumurtalarin olabilirBenim 28 yaşım. Bugün iğnelerimin 4. Günüydü kontrole gittim ve sadece 6 yumurtam oluşmuş doktor da şaşırdı bu yaşta çok az bu yumurta dedi moralim çok bozuldu benimde maalesef![]()
Doktor moralimi çok bozduUnutmayin sakın moral bozmak yok hic olmamasindan cok daha iyi degil mi hem daha 4. Gunundesin arkadan gelen yumurtalarin olabilir
Ben de 28 yaşındayım 5 yumurtam vardı hiç doktor böyle bişey demedi. Sayısı değil kalitesi önemliDoktor moralimi çok bozdusenin yaşında birinin en az 10 tane olması gerekirdi çok şaşırdım dedi acaba düşük dozla başlattığı için mi böyle oldu kafamda deli sorular
![]()
Gerçekten mi benim moralimi çok bozdu tedaviye cevap vermiyorsun falan dedi bana çok şaşırdım dediBen de 28 yaşındayım 5 yumurtam vardı hiç doktor böyle bişey demedi. Sayısı değil kalitesi önemli
Dedikleri gibi arkadaslarin da sayisi değil kalitesi onemli dusuk dozda başladığın icin de olabilir tabiDoktor moralimi çok bozdusenin yaşında birinin en az 10 tane olması gerekirdi çok şaşırdım dedi acaba düşük dozla başlattığı için mi böyle oldu kafamda deli sorular
![]()
Doz 300 dü düşük mü sizceDedikleri gibi arkadaslarin da sayisi değil kalitesi onemli dusuk dozda başladığın icin de olabilir tabi
Hayır düşük degil bende o dozda kullandim 4 gun sonra 150 ye düşürdülerDoz 300 dü düşük mü sizce
Amin canim cok teşekkürlerGönlünü ferah tut Allah' ın izni ile olur, Allah emeklerini boşa çıkarmasın, kucağın bebekle dolsun![]()