6 yumurtadan 3 tanesi dollenmis cokaz degil mi :(( sizin nasildi

aysunayy

Can kızım
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2007
14.831
16.267
823
42
merhaba kizlar moralim sabah aldığım haberle biraz bozuldu dun opuda 6 yumurta toplandi bugun aradılar 3 tanesi dollenmis 5.gune gidebilirler mi :( taze transfer de olmayacak rahim dinlendirmedeyiz hayirlisi

Olabilir benim 4 yumurta çıkmıştı ikisi dollenmisti. İkinci opuda 4 tane dollenmisti yumurtan çok olursa kalitesi azalır ben hiç kafama bile takmadım sonucda iki den fazla transfer edemiyolar

merhaba kizlar moralim sabah aldığım haberle biraz bozuldu dun opuda 6 yumurta toplandi bugun aradılar 3 tanesi dollenmis 5.gune gidebilirler mi :KK43: taze transfer de olmayacak rahim dinlendirmedeyiz hayirlisi
45 yaşında kendi yumurtası ile sadece tek yumurta ile doğum yapan biri var forumda muhteşem değil mi ? ki sizde maşallah 3 kat fazla şans :lülülü:

Olabilir benim 4 yumurta çıkmıştı ikisi dollenmisti. İkinci opuda 4 tane dollenmisti yumurtan çok olursa kalitesi azalır ben hiç kafama bile takmadım sonucda iki den fazla transfer edemiyolar
Yqni oyle de canim insallah bunlar 5 e giderler de yani 2 tane kalsa bana yeter ama bakalim gidecek mi :(

Bence az değil şansın yüksek benimle birlikte opu olan arkadaşlarım var 10 tane toplanip 1 tanesi dollenmisti suan bekleme asamasindayiz 3 arkadas

Benim 28 yaşım. Bugün iğnelerimin 4. Günüydü kontrole gittim ve sadece 6 yumurtam oluşmuş doktor da şaşırdı bu yaşta çok az bu yumurta dedi moralim çok bozuldu benimde maalesef 😞
Unutmayin sakın moral bozmak yok hic olmamasindan cok daha iyi degil mi hem daha 4. Gunundesin arkadan gelen yumurtalarin olabilir

Unutmayin sakın moral bozmak yok hic olmamasindan cok daha iyi degil mi hem daha 4. Gunundesin arkadan gelen yumurtalarin olabilir
Doktor moralimi çok bozdu😞 senin yaşında birinin en az 10 tane olması gerekirdi çok şaşırdım dedi acaba düşük dozla başlattığı için mi böyle oldu kafamda deli sorular 🤦‍♀️

Doktor moralimi çok bozdu😞 senin yaşında birinin en az 10 tane olması gerekirdi çok şaşırdım dedi acaba düşük dozla başlattığı için mi böyle oldu kafamda deli sorular 🤦‍♀️
Ben de 28 yaşındayım 5 yumurtam vardı hiç doktor böyle bişey demedi. Sayısı değil kalitesi önemli

Bi tanesi yetiyor inan. Her toplanan da kaliteli çıkmıyo boşta çıkıyo çoğu. Bence yaşına göre gayet iyi en kötü ihtimal 3. Gün dondurulur canım garantiye alırlar

Dedikleri gibi arkadaslarin da sayisi değil kalitesi onemli dusuk dozda başladığın icin de olabilir tabi

Back
X