60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sporumu yaptım şimdi 1 armut yiyorum kızlar. birazdanda öğlen yemeğimi yiyeceğim. 1 dilim çavdar ekmeği 80 gr. ton balığı ve 1 kepçe çorba

canım günlük 3 saat uyku çok az nasıl dayanıyorsun. ev işlerini nasıl yapıyorsun. ben akşam 11 buçuk gibi yatıyorum sabahta 6 da kalkıyorum. bazen halsiz olduğumda 1 saat gündüzde uyuyorum. ben faydasını gördüm. bu arada o ego güçlendirici ve suçluluk duygusunu dinlediğimden beri bende kabus görüyorum. geçmişte sorun yaşadığım şeyleri insanları görüyorum. zannerdersem beynimizde suçluluk duyduğumuz yada komplekse sebep olan şeyler tekrar ediliyor. çünkü biz çocukken çok fakirdik ve mahallede beni hep dışlarlardı çok üzülürdüm ve onları kendimden yüksek görüyordum. zamanla maddi durumumuz düzeldi. şimdi ben çocukluğumda yaşadığım o günleri sık sık görüyorum rüyamda o duyguları hissediyorum rüyalarımda

napayım canım yaa çocuklarım çok küçük biri 15 aylık biri 25 aylık...
biri uyusa diğeri uyumuyor... ev işlerini kızım uyurken yapıyorum... büyük çok şükür sağlıklı olduğu için yanımda oynar kendisi... o yanımda oynarken yapıyorum.. ama kızım daha öncede söylemiştim rahatsız olduğu için hiç yanında ayrılamıyorum... vücut alışıyo bir süre sonra... anne olmak gerçekten zor...

müziğe gelince evet ben de farkettim ama zaten az uyuduğum için o sırada kafam rahat uyumak istiyorum.. 2-3 saatlik uykumu da geçmişle yüzleşerek geçirmek istemiyorum...kaydirigubbakcemile3

şimdi uyudu kızım biz de oğlanla çorba içeceğiz... öğle menüm 1 kase mercimek çorbası 1 çay bardağı yoğurt, 1 dilim ekmek...
nasıl sence...

:sm_cool: harikasın tatlım enişteyi yola sokarsın sen
sporumu yaptım şimdi 1 armut yiyorum kızlar. birazdanda öğlen yemeğimi yiyeceğim. 1 dilim çavdar ekmeği 80 gr. ton balığı ve 1 kepçe çorba
süper menü
şimdi uyudu kızım biz de oğlanla çorba içeceğiz... öğle menüm 1 kase mercimek çorbası 1 çay bardağı yoğurt, 1 dilim ekmek...
nasıl sence...
senin de menün süper olmuş

Son düzenleme:
öğlen menüm
2 kaşık makarna ( tam iki kaşık da değil )
1.5 kaşık yumurtalı hindi salam
2 yeşil biber
1 domates
1 bardak su

öğle menümüzde tavuk çorbası, kızartma,makarna,salata,ve yoğurt vardı.bende 1.5 kepçe tavuk çorbası,6-7 tane patates kızartması,bir tanede patlıcan kızartması aldım ama bir lokma aldım gerisini yemedim,bir dilim normal ekmek kepek ekmeği kalmamış çünkü,yoğurt aldım yoğurduda bardağın içine katıp sulandırdım 2 bardak ayran olarak içtim.nasıl sizce kızlar

güzel canım. sende farmasi gibi az yiyorsun onun gittiği yoldan gidiyorsun galiba. farmasi pekçok arkadaşımıza faydalı oluyor iyiki var kızlar diyet listesine uyamayan arkadaşlarımıza yol gösteriyor :lepi:

öğle menüm: 3 kepçe mercimek çorbası
az oldu biliyorum şimdi hugocuk bana kızacak ama
evden getiriyorum yemeğimi ekmek ve yogurdu unutmuşum çok ecele çıktım evden işe geç kalmıştım.
bebeğim geç kalktı uyandırmak istemedim geç kaldım işte
birde zaten artık hiç açlık hissetmiyorum acıkma duygularım yok oldu sanki

böyle zamanlarda marketten 1 tane ton balığı al canım yersin.

bendede açlık duygusu kayboldu canım ama biz yine öğün atlamadan yemeliyizki metabol,izmamız yavaşlamasın diye

iştah açan şeyler yenmedikten sonra iştah açılmıyor. eşim pirin pilavını çok sever çok sık yer. şöle tereyağlı falan sever. iştahı hep açık. gerçi bu aralar kendine dikkat etmeye az yemeye çalışıyor ama yinede iştahı açık kendini tutuyor. cips almış gelmiş banada sende ye 2-3 tane bişey olmaz diyor bende yok sağol ben yemem dedim o da yemedi öyle duruyor cipsler

şu açlık duygusu bende de kaybolsa keşke...

ben eskiden böyle değildim.. hiç yemek yiyemezdim... eşimle kavga ederdik, yemiyorum diye...
yaşamak için yiyordum...
ama ilaçlardan sonra böyle oldum ben... birazda evde hep yanlızım o yüzden...
artık yemek için yaşıyorum sanki...

canım sen elma diyetine başlıcaktın noldu ? =)

canım sen elma diyetine başlıcaktın noldu ? =)

o başlığa da yazdım canım... elmam bitmişti bıraktım.. ama zaten hiç kilo da veremedim... yani gr bile veremedim... bıraktım ben de... 2 gündür normal diyet yapıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…