ben o suçluluk duygusuyla ego güçlendiriciyi iki gün gece açtım... nasıl olsa bilinçaltım duyuyormuş uyurkende duyar diye.. ama sabaha kadar kabuslar gördüm resmen... zaten çok az uyuyorum...sonra bıraktım... sabah zinde uyanmayı görmedim ama... faydası oluyor mu peki...günlük uyuduğum en fazla 3 saat benim... çocuklardan hiç uyumaya fırsatım olmuyor malesef...
günaydın kızlar, ceviz suyumu içtim baya iştahı kesiyor 1 yumurta haşladım nasıl yicem düşünüyorumboshayallersmile
canım günlük 3 saat uyku çok az nasıl dayanıyorsun. ev işlerini nasıl yapıyorsun. ben akşam 11 buçuk gibi yatıyorum sabahta 6 da kalkıyorum. bazen halsiz olduğumda 1 saat gündüzde uyuyorum. ben faydasını gördüm. bu arada o ego güçlendirici ve suçluluk duygusunu dinlediğimden beri bende kabus görüyorum. geçmişte sorun yaşadığım şeyleri insanları görüyorum. zannerdersem beynimizde suçluluk duyduğumuz yada komplekse sebep olan şeyler tekrar ediliyor. çünkü biz çocukken çok fakirdik ve mahallede beni hep dışlarlardı çok üzülürdüm ve onları kendimden yüksek görüyordum. zamanla maddi durumumuz düzeldi. şimdi ben çocukluğumda yaşadığım o günleri sık sık görüyorum rüyamda o duyguları hissediyorum rüyalarımda
:sm_cool: harikasın tatlım enişteyi yola sokarsın senben eşime anlatmıştım ama tam detaylı değil. ben yokken o da dinlemiş kıskanç işte. ya onlar müzik bişey değil ne işe yarar diyor. bende o zmana dedim o müziklerde beynin algıladığı frekanslar var diye hala daha gizli gizli dinliyormu bilmem ama bu aralar yediklerine dikkat etmeye başladı meyve yiyip duruyor. 2 dilim yerine 1 dilim kek yiyor ilkkez tartıya çıktığını gördüm. gerçi ben zayıfladığımdan heralde hafif kıskançlık başladı. eskiden kilo konusunda çok üstüme gelirdi çok üzerdi beni. şimdi diyor sen zayıflarsın bende kilo alırsam sende benim üzerime gelirsin deyip duruyor hafiften korkmaya başladı
süper menüsporumu yaptım şimdi 1 armut yiyorum kızlar. birazdanda öğlen yemeğimi yiyeceğim. 1 dilim çavdar ekmeği 80 gr. ton balığı ve 1 kepçe çorba
senin de menün süper olmuşşimdi uyudu kızım biz de oğlanla çorba içeceğiz... öğle menüm 1 kase mercimek çorbası 1 çay bardağı yoğurt, 1 dilim ekmek...
nasıl sence...
öğlen menüm
2 kaşık makarna ( tam iki kaşık da değil )
1.5 kaşık yumurtalı hindi salam
2 yeşil biber
1 domates
1 bardak su
canım sen hiç ekmek yemiyosun sanırım...
şimdi uyudu kızım biz de oğlanla çorba içeceğiz... öğle menüm 1 kase mercimek çorbası 1 çay bardağı yoğurt, 1 dilim ekmek...
nasıl sence...
öğle menümüzde tavuk çorbası, kızartma,makarna,salata,ve yoğurt vardı.bende 1.5 kepçe tavuk çorbası,6-7 tane patates kızartması,bir tanede patlıcan kızartması aldım ama bir lokma aldım gerisini yemedim,bir dilim normal ekmek kepek ekmeği kalmamış çünkü,yoğurt aldım yoğurduda bardağın içine katıp sulandırdım 2 bardak ayran olarak içtim.nasıl sizce kızlar
öğle menüm: 3 kepçe mercimek çorbası
az oldu biliyorum şimdi hugocuk bana kızacak ama
evden getiriyorum yemeğimi ekmek ve yogurdu unutmuşum çok ecele çıktım evden işe geç kalmıştım.
bebeğim geç kalktı uyandırmak istemedim geç kaldım işte
birde zaten artık hiç açlık hissetmiyorum acıkma duygularım yok oldu sanki
öğle menüm: 3 kepçe mercimek çorbası
az oldu biliyorum şimdi hugocuk bana kızacak ama
evden getiriyorum yemeğimi ekmek ve yogurdu unutmuşum çok ecele çıktım evden işe geç kalmıştım.
bebeğim geç kalktı uyandırmak istemedim geç kaldım işte
birde zaten artık hiç açlık hissetmiyorum acıkma duygularım yok oldu sanki
şu açlık duygusu bende de kaybolsa keşke...
ben eskiden böyle değildim.. hiç yemek yiyemezdim... eşimle kavga ederdik, yemiyorum diye...
yaşamak için yiyordum...
ama ilaçlardan sonra böyle oldum ben... birazda evde hep yanlızım o yüzden...
artık yemek için yaşıyorum sanki...
canım sen elma diyetine başlıcaktın noldu ? =)
o başlığa da yazdım canım... elmam bitmişti bıraktım.. ama zaten hiç kilo da veremedim... yani gr bile veremedim... bıraktım ben de... 2 gündür normal diyet yapıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?