60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende eskiden senin gibiydim canım. yemek için yaşıyordum. birde tokluk duygusu olmuyordu. yemek yediysem çerez yerdim, cips yerdim, pasta çikolata gofret yerdim.ama geçti çok şükür :hulya:

güzel canım. sende farmasi gibi az yiyorsun onun gittiği yoldan gidiyorsun galiba. farmasi pekçok arkadaşımıza faydalı oluyor iyiki var kızlar diyet listesine uyamayan arkadaşlarımıza yol gösteriyor :lepi:

bugün az oldu evet ama ben aslında az ve sık yiyerek yapmak istiyorum.ama rahatsızlığımdan bu yana yani 2 gündür iştah yok bende.düzene girerse az ve sık yiyeceğim artık

eşime bol tereyağlı pirinç pilavı yaptım ama tabikide tadına bile bakmak yok

hugocuk canım eşin kaçta evde oluyorki yani pilav için erken değilmi soğumuyormu eşin gelene kadar yoksa senin eşinde benim eşim gibi yemeği soğukmu yeryerimseniben.benim eşim pirinç pilavını seğmez bulguru sever.ama sebze yemeklerinide asla sıcak sevmez soğuk sever hatta dolaba koydurur soğutur biraz delikafadulden

erken aslında canım. ama benim bir huyum var yemeğimi yapmadan herşeyi hazırlamadan rahat edemiyorum canım. erkenden yapıyorum . eşim gelince ısıtıveriyorum

ben pilavı ve makarnayı o kadar sevmiyorum yani olunca yerdim ama diyetteyken falan hiç aklıma gelmiyor =)

ben eskiden çok severdim pirinç pilavını tabak tabak yerdim sonra bulgura döndüm neredeyse hiç pirinç pilavı yemiyorum ama hergün yağsız pişirdiğim bulgur pilavımı yiyorum tabiki günlük ekmek hakkımdan düşmek koşuluyla

yok kaçamak yapmadım yenı katıldım aranıza o yuzden :kedi:
yazıyım yedıklerımı hemen kaydirigubbakcemile3

Sabah:
.1domates
.1kk peynır
.6zeytın
.1dilim ekmek
.1 bardak yeşilçay

Öğlen :
.1 muz
.2 mandalına

bu kadar hihoyyyt

Son düzenleme:

hoşgeldin canım hugocuğun dediği gibi çok az öğle menün ve sağlıklı değil.sonra bünyen zayıf düşmesin canım dikkat et.

hoşgeldin canım hugocuğun dediği gibi çok az öğle menün ve sağlıklı değil.sonra bünyen zayıf düşmesin canım dikkat et.

hoşbulduk caanım
dediğim gibi işte normalde hiç yemıyodum 2 gundur başladım en azından bişey yemış olıyım dıye ama nesfit yerim artık öğlen
zaten yrda gidicem yarın a.pazarına orda daha çok yıyorum kaydirigubbakcemile3

offff fırından çıkmış misss kokulu sıcacık ekmeğe yine dayanamadım... ara öğün niyetine saydım akşama sadece salata ve nohut yiyeceğim... dengelenir mi sizce... bu sıacık mis kokulu ekmeğe çare bulmak lazım yaa... dayanamıyorum hiç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…