şu açlık duygusu bende de kaybolsa keşke...
ben eskiden böyle değildim.. hiç yemek yiyemezdim... eşimle kavga ederdik, yemiyorum diye...
yaşamak için yiyordum...
ama ilaçlardan sonra böyle oldum ben... birazda evde hep yanlızım o yüzden...
artık yemek için yaşıyorum sanki...
güzel canım. sende farmasi gibi az yiyorsun onun gittiği yoldan gidiyorsun galiba. farmasi pekçok arkadaşımıza faydalı oluyor iyiki var kızlar diyet listesine uyamayan arkadaşlarımıza yol gösteriyor :lepi:
eşime bol tereyağlı pirinç pilavı yaptım ama tabikide tadına bile bakmak yok
eşime bol tereyağlı pirinç pilavı yaptım ama tabikide tadına bile bakmak yok
hugocuk canım eşin kaçta evde oluyorki yani pilav için erken değilmi soğumuyormu eşin gelene kadar yoksa senin eşinde benim eşim gibi yemeği soğukmu yeryerimseniben.benim eşim pirinç pilavını seğmez bulguru sever.ama sebze yemeklerinide asla sıcak sevmez soğuk sever hatta dolaba koydurur soğutur biraz delikafadulden
ben pilavı ve makarnayı o kadar sevmiyorum yani olunca yerdim ama diyetteyken falan hiç aklıma gelmiyor =)
yok kaçamak yapmadım yenı katıldım aranıza o yuzden :kedi:
yazıyım yedıklerımı hemen kaydirigubbakcemile3
Sabah:
.1domates
.1kk peynır
.6zeytın
.1dilim ekmek
.1 bardak yeşilçay
Öğlen :
.1 muz
.2 mandalına
hoşgeldin aramıza canım. öğlen yedilerin az değilmi. neden sadece meyve yedin. meyveleri ara öğününde yesen daha iyi olur. az yediklerin. diyetisyene gidiyormusun yada uyguladığın herhangi bir diyet listesi varmı
Sabah:
.1domates
.1kk peynır
.6zeytın
.1dilim ekmek
.1 bardak yeşilçay
Öğlen :
.1 muz
.2 mandalına
hoşgeldin aramıza canım. öğlen yedilerin az değilmi. neden sadece meyve yedin. meyveleri ara öğününde yesen daha iyi olur. az yediklerin. diyetisyene gidiyormusun yada uyguladığın herhangi bir diyet listesi varmı
ben normalde öğlen hiç bişey yemiyodum meyve yiyim barı dıye ona alışmaya çalışıyorum
diyetisyene gitmiyorum suanda 2 sene falan önce gitmiştm 72kılodan 55e düşmüştüm ama yumurtalıklarımda kıst cıktı dogum kontrol hapı kullandım 4 ay onunla 10 kılo alım kaldım oyle kaydirigubbakcemile3
cuma takımlarından bırındeyım.diyet listeside uygulamıyorum sadece az yemeye çalışıyorum funda suyu ıçıyorum ayın 22sınden berı ama onnda bı faydası olmadı. öylee :hulya:
Sabah:
.1domates
.1kk peynır
.6zeytın
.1dilim ekmek
.1 bardak yeşilçay
Öğlen :
.1 muz
.2 mandalına
bu kadar hihoyyyt
hoşgeldin canım hugocuğun dediği gibi çok az öğle menün ve sağlıklı değil.sonra bünyen zayıf düşmesin canım dikkat et.
ben normalde öğlen hiç bişey yemiyodum meyve yiyim barı dıye ona alışmaya çalışıyorum
diyetisyene gitmiyorum suanda 2 sene falan önce gitmiştm 72kılodan 55e düşmüştüm ama yumurtalıklarımda kıst cıktı dogum kontrol hapı kullandım 4 ay onunla 10 kılo alım kaldım oyle kaydirigubbakcemile3
cuma takımlarından bırındeyım.diyet listeside uygulamıyorum sadece az yemeye çalışıyorum funda suyu ıçıyorum ayın 22sınden berı ama onnda bı faydası olmadı. öylee :hulya:
canımcım çok sağlıksız bu yaptığın.az ve sık yiyerek beslenmeyi dene o zaman.hugocuk bu konuda çok deneyimli sana yardımcı olacaktır mutlaka.öğlen hiçdeğilse bir dilim ekmek ve çorba iç yada sebze yemeği hiç değilse biraz tok tutar seni.
canımcım çok sağlıksız bu yaptığın.az ve sık yiyerek beslenmeyi dene o zaman.hugocuk bu konuda çok deneyimli sana yardımcı olacaktır mutlaka.öğlen hiçdeğilse bir dilim ekmek ve çorba iç yada sebze yemeği hiç değilse biraz tok tutar seni.
dogru diyosunda ben nerdeyse 1 yıldır falan bu duzende yıyorum belkıde o yuzden hıç kılo veremedım . ama bunlardan bırazcık fazla yedıgım zaman hemen kılo alıyorum :sinifsinif:
malesef canım yaptığın çok sağlıksız bir beslenme ve böyle yaparak sadece kas kaybedersin. tartıda hızla zayıflamış gözükürsün vücudun küçülür yüzün çöker ama yağların aynı kalır ayrıca metabolizmada yavaşlar. bence en güzeli diyetisyeninin daha önce sana verdiği diyet listesini uygula. ben 1 ayda 10 kilo verdim. burda sağlıklı beslenen öğün atlamayan tok olduğu halde bile öğününü yiyen arkadaşlarımız çok güzel kilo verdi canım. sende düzenli bir diyet yaparak 3 ana öğün ve 3 ara öğün şeklinde ve düzenli bir sporla verirsin kilolarını. dert edilecek bişey değil. ben 83 kilodan 70 kiloaya düştüm 1 buçuk ayda. benden daha fazla kilo veren arkadaşlarımız var. hepside sağlıklı verdi ve vermeye devam ediyor. sende sağlıklı bir diyet listesi seç. vede şekeri ve tatlıyı ve light içecekleride bırakmanı tavsiye ederim eğer kullanıyorsan.
malesef canım yaptığın çok sağlıksız bir beslenme ve böyle yaparak sadece kas kaybedersin. tartıda hızla zayıflamış gözükürsün vücudun küçülür yüzün çöker ama yağların aynı kalır ayrıca metabolizmada yavaşlar. bence en güzeli diyetisyeninin daha önce sana verdiği diyet listesini uygula. ben 1 ayda 10 kilo verdim. burda sağlıklı beslenen öğün atlamayan tok olduğu halde bile öğününü yiyen arkadaşlarımız çok güzel kilo verdi canım. sende düzenli bir diyet yaparak 3 ana öğün ve 3 ara öğün şeklinde ve düzenli bir sporla verirsin kilolarını. dert edilecek bişey değil. ben 83 kilodan 70 kiloaya düştüm 1 buçuk ayda. benden daha fazla kilo veren arkadaşlarımız var. hepside sağlıklı verdi ve vermeye devam ediyor. sende sağlıklı bir diyet listesi seç. vede şekeri ve tatlıyı ve light içecekleride bırakmanı tavsiye ederim eğer kullanıyorsan.
yok onları zaten kullanmıyorum bide onları kullansam kım bılır nolrum kaydirigubbakcemile3
pekı senın bana önerebileceğin bi diyet listesi var mı ?
dogru diyosunda ben nerdeyse 1 yıldır falan bu duzende yıyorum belkıde o yuzden hıç kılo veremedım . ama bunlardan bırazcık fazla yedıgım zaman hemen kılo alıyorum :sinifsinif:
canım anlaşılan sen uzun zaman böyle yediğin için başlarda çok kas kaybetmişsin. sonrada vücudun bu yeme düzenine alışmış. bu yüzden veremiyorsun. ama yaptığın şey sağlıksız. sen şimdi eğer diyeetisyene gidebiliyorsan eğer git kontrollerini ol ve sana uygun liste versin. doğum kontrol hapların yüzünden hormonlarında yavaşlama olabilir. sonra liste versinler. hiç bu şekilde aç kalarak vakit harcaama bence. 1 yıldır veremediysen yine veremeyebilirsin hem zamanına hem çabana yazık olur pes edersin. en güzeli diyetisyen senin için. birde şunu sorayım. sabah ve öğlen az yiyiyorsun ama mesela akşam çok kaçırdığın oluyormuydu. yada 2 gün böyle az yiyp sonra bianda çok yediğin oluyormuydu. birgün tıkabasa yiyip ertesi gün aç gezdiğin oluyormuydu canım. bunları sana yardımcı olabilmek için soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?